Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası ne renk olmalı ? Fikirlerinizi beklıyorum .!!! :)

tuuuuu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
32
0
16
Malatya
Nevresım takımı almayı dusunuyorum ceyızıme de yardımcı olsanız bayanlar sizce yatak odası ne renk olmalı :)

bence kırmızı olmalı.aşkın rengi :9: benim yatak odam kırmızı.nevresim kırmızı pierre cardinden aldım.ben böyle rahat bir nevresim görmedim hafif kaygan.başka nevresim takmak istemiyorum.hemen yıkayıp kurutup geçiriyorum :46:

cok tesekkur ederım cevabın ıcın pekı hangı marka nevresım takımını onerırsın ? :) bende mor rengını dusunuyorum aslında ama cok kararsız kaldım

pıerre cardın cok guzel markaymıs ama bıraz tuzlu gıbı ya :) gule gule kullan canım ıyı gunlerde ınsallah :)

saol cnm.200e almıştım daha uygunuda vardı.hiçte bişeye fazla para vermem ama oldu olacak almışken iyisi olsun dedim.özdilek,taçda güzel :6:

bende bugun tac magazasına gıttım ve 80 tl ye pamuklu nevresım takımı buldum cok sevındım acıkcası :) birde kucuk mutfak havlusu aldım 10 tl ye :) cok mutluyum su an :) buyuk arastırmalarıma gore mor rengıne karar kıldım cunku renklerın gucune gercekten ınanıyorum mor renk hakkında bırsey duydun mu canım ? :)

Yatak odasına yakışan en güzel renk pembe uçuk pembe.,şeker pembe,bebek pembesi,bunların herhangi bir rengi çok hoş olur

güzell cnm iyi günlerde kullan..bende mor hastasıyım zaten.salonum koltuklarım tülüm halım mor ama yatak odam kırmızı..mor rengi rahatlatıcı ve insanlara asalet veren bi renk zaten moru tercih edenler çok asil insanlardır benim gibi :52:

mor ve siyah seviyorum ben yatak odasında ya da mor kırmızı kombini <3 pembelerle bezeli

mobilyadan bahsediyorsak kesinlikle beyaz olmalı bana göre. Nevresim takımı secerken görüyorsunuzdur hep beyaz karyolara hep beyaz takımlara giydirmişler nevresimleri. BEmbeyaz bir yatak odası hayalim üzerine de soft pembe tonlarında yatak örtüleri nevresimler mor da olur kırmızı da olur. beyaza her renk yakışır ki :) ama koyu mobilyalarda mordur kırmızıdır pembedir bence çok basit duruyor. yine de karar senin :)

mobilya beyaz veya krem olmalı(benim mobilyalarım krem)
nevresim takımıysa pembe seviyorum
perdelerlerinin rengi neyse onunlada uyumlu bir renk olabilir

Yatak Odası;
Aşkın İlk yıllarında kırmızı siyah kombinle başlayıp
Tavsıma yıllarında pembe lilaya kayıp
Bİtme Yaşında yeşil beyaza bürünme mekanıdır. (bana göre)

Back
X