YATAK ODASI ICIN FIKIR ISTIYORUM,ARKADASLAR.RESIMLI.
YATAK ODAMDA COK MUTSUZUM.KARAMSAR.UYKUM GELMIYOR.VE YENI ALMAK ISTIYORUM.NASIL BIR KONSEPT OLUSTURABILIRIM.
TARZIMDAN AZ COK BAHSEDEYIM.SIK MODERN.NE KLASIK NE SPOR.ARA.BIR SEY.
IKEAYA BAKTIMMM.AMA DIYORUMYA KAFAMDA BIR SEY TASARLIYAMADIM...ODAMDA VIZON VE TURKUAZI KULLANMAK ISTIYORUMM.ORTULER DEEİkea' ya baktınız mı ? Ya da şöyle söyliyim İkea düşünür müsünüz ? Kimisi kurulum gerektirdiği ve nakliye için tercih etmiyor ama bence çok hoş tarzı var. Beyaz rengi renkli çarşaflarla kombinleyip çok ferah bir oda elde edebilirsiniz.
BEN MODA OLAN HIC BIR SEY ALMIYORUM.CUNKU MODASI GECINCE ESYALAR ESKIMIYOR.OYLE BIR SEY OLMALI KI SIKILMAMALIYIM.EVIMDEKI HIC BIR SEY MODA DEGIL.TARZ.BANA OZEL.AMA YATAK ODASINI KOMBINLIYEMIYORUM.TAKILDIM.
Ayyy cok guzelll.icime bahar geldii。。icim acildiiii....buresimleri burada nasil paylasiyorsunuz.banada ogretin...
yatak odanız ne renk acaba duvarları yani.YATAK ODASI ICIN FIKIR ISTIYORUM,ARKADASLAR.RESIMLI.
YATAK ODAMDA COK MUTSUZUM.KARAMSAR.UYKUM GELMIYOR.VE YENI ALMAK ISTIYORUM.NASIL BIR KONSEPT OLUSTURABILIRIM.
TARZIMDAN AZ COK BAHSEDEYIM.SIK MODERN.NE KLASIK NE SPOR.ARA.BIR SEY.
Duvarlar bej.ama onemli degil.tamamen her seyi degistiricem yani...yatak odanız ne renk acaba duvarları yani.
kelebek güzel olur ama ben beğenmedim bunu. çok yavan durmuş sanki..Beyaz renk mobilya tercih edebilirsiniz. Hem her renkle uyumlu hem de ferah olacaktır.
Örneğin:
http://www.kelebek.com.tr/tr/product/11/27/528/sonoram67
mesaj yazarken "dosya yükle" diye bir seçenek var "cevapla"nın yanında..Ayyy cok guzelll.icime bahar geldii。。icim acildiiii....buresimleri burada nasil paylasiyorsunuz.banada ogretin...
anladım arkadaşın eklediği mobilyaları çok beğendim ben beyaz renk tercih etmelisin kesinlikleDuvarlar bej.ama onemli degil.tamamen her seyi degistiricem yani...
bunlar çok güzel İngiliz tarzını anlatıyor. Ancak arkadaşlar çok para yatırmak lazım buna. hem bunlar çok iyi iç mimarların elinden çıkmış.
Bunlar harikaaa... Bu ara ben de deli gibi yatak odasi bakiyorum. Vivense contry modelini çok beğendim aslında.. Beyaz ve sade ama bunları gorunceee vazcaydim