Cokmu karamsarrrr...iyyyy..ya bu tarz mobilyalari seviyorum.ama ortu ve perdelerde vizon ve turkuazi kullanmak istiyorum.ya birde her kezin zevki farkli.ben diger arkadaslarin eklediklerinin bazilarini begendim.bazilarini begenmedim.Yatakodam karamsar demişsin ama eminim bu seçtiğin modeller kadar karamsar değildir:)
Üzgünüm ama eklediğin yatakodaları son derece ruhsuz.Otel odası veya erkek evine benziyor.
Konu başında yazdıklarını okuyunca biraz renk veya cicili biçili istiyorsun sanmıştım.
Renk enerjilerini araştırıp uygun bir renk üzerinden gidebilirsin.Pembe istemiyorsan mavi veya lila uygun olabilir.
"Blue bedroom" veya "lavander bedroom" yazıp görsellerden aratabilirsin.
Yatakodam karamsar demişsin ama eminim bu seçtiğin modeller kadar karamsar değildir:)
Üzgünüm ama eklediğin yatakodaları son derece ruhsuz.Otel odası veya erkek evine benziyor.
Konu başında yazdıklarını okuyunca biraz renk veya cicili biçili istiyorsun sanmıştım.
Renk enerjilerini araştırıp uygun bir renk üzerinden gidebilirsin.Pembe istemiyorsan mavi veya lila uygun olabilir.
"Blue bedroom" veya "lavander bedroom" yazıp görsellerden aratabilirsin.
Sevdiğinnrenkleri söyle canım ona göre bakalım? :)YATAK ODASI ICIN FIKIR ISTIYORUM,ARKADASLAR.RESIMLI.
YATAK ODAMDA COK MUTSUZUM.KARAMSAR.UYKUM GELMIYOR.VE YENI ALMAK ISTIYORUM.NASIL BIR KONSEPT OLUSTURABILIRIM.
TARZIMDAN AZ COK BAHSEDEYIM.SIK MODERN.NE KLASIK NE SPOR.ARA.BIR SEY.
Baktim.linke.ama o ardigim ytk.odasi degil cnm.tsk ederimbunlara japon yatak deniyor galiba. fotoğraflardaki yatak odaları bizim ev kadar olduğu için, villada falan oturmuyorsanız böyle bir oda sahibi olmanız çok zor görüntü olarak. ama mobilyaları bulabilirsiniz. hatta siteden günnur'un yatak odası böyle. bulursam link ekleyeyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/İşte-bu-da-benim-evim.610142/
tepe home'dan almıştı galiba. bulursunuz bu tarz oda takımları ya hatta metal ayaklının aynısını görmüştüm galiba
Aynen.Genel olarak?Mobilyada mi...yatak ortulerindemi.tul perde...vs.
Ya mobilyada kararsizim zaten.ortuler de vizon ve turkuaz.....yukarida ben resim paylastim onlara bak.tarzim onlar cnmAynen.Genel olarak?
Eki Görüntüle 1220780 Eki Görüntüle 1220781
Benim yatak odam bu ve cok huzurluyim yatak odamda. Tavsiye edebilirim. Insanin nefesi aciliyor..
Nerden aldiginizi sorabilir miyim:)
Baktim simdi tesekkurlerYildiz Mobilya. Internet sitesinden almistim.
Evet aynen cnm.tamamen minimal bir tarzim var.evimde tamamen oyle.....dun baktim yatakodasi takimlariii.begendigim de olmadi..dogtas mob.ya nekadar pahallii.yaa.onceden beyaz esya pahaliydi.simdi ise mobilyaaa.ucmus bunlar yaaaa...Canım senin minimal bir tarzın var türkiyedeki yerlerde bunu bulmak zor oluyor..:)
Yildiz Mobilya. Internet sitesinden almistim.
YATAK ODASI ICIN FIKIR ISTIYORUM,ARKADASLAR.RESIMLI.
YATAK ODAMDA COK MUTSUZUM.KARAMSAR.UYKUM GELMIYOR.VE YENI ALMAK ISTIYORUM.NASIL BIR KONSEPT OLUSTURABILIRIM.
Luxury tarz mobilya modellerine yönelirseniz aradığınızı bulabilirsiniz.YATAK ODASI ICIN FIKIR ISTIYORUM,ARKADASLAR.RESIMLI.
Eki Görüntüle 1220780 Eki Görüntüle 1220781
Benim yatak odam bu ve cok huzurluyim yatak odamda. Tavsiye edebilirim. Insanin nefesi aciliyor..