- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
-
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
sevisin yada sevismeyin diyemem bu beni baglamaz ama bir ay sevismeyince sogukluk girmez valla performansinizada hayran kaldim 2 gunde bir ben sıkılırim ya
Aslında çok dikkat ediyoruz ama belki istemeden girmiştir. Doğru diyor olabilirsinizÇok sevişeceğiniz geldiğinde kendi evinize gidip sevişin duşunuzu alın geri gelin bence
Kv sesten falan rahatsız olduğu için belli etmeden size mesaj vermeye çalışıyor bence.
Sizin sevişmeniz değil kvdenin tavrı sıkıntılı. Ama sizdeki bu sevişme aşkına şapka çıkarmamak elde değil. 2 gün arayla hasta evinde imrenmemek elde değil
Bu cok iyiydi :)) iyiki bi kova bi tas koymadi o zaman daha net olurdu herseySu faturasını mı dert ediyor diye düşündüm ilk etapta. Kaynana görmediğim ne kadar belli
Ameliyatını oldu bakımını yapıyoruz elimizden gelen başka bir şey yok ki. Geceleri bakıma ihtiyacı olduğu zamanlar da oldu eşim babasıyla uyudu. Ama iyilestikce biz de hayatımıza döndük. Üzüldü zaten de 1 ay oldu hala mi üzülsün. Arada üzülüyor ama bu hep mutsuz olacağı anlamına gelmiyorSizin babanız olmadığı için tavrinizi anlayabiliyorum da, ben esinize şaştım kaldim. Benim babam yatalak olacak, tuvalete bile gidemeyecek, ben yemekten içmekten soğurum değil ki her gun sevişmek. Eşiniz ne gamsız adammış. Pes.
Eşi hastaneden çıkmadan ben bakamam diyen bir kadın var burda. Biz fedakarlık edip geldiysek o da fedakarlık etsin, görmezden gelsin mesela. Hep biz mi kendimizden fedakarlık edelim. Tamam çocuğum gidin ben bakarım artık desin meselaKv kıskandığını söylemek çirkin ya
Oğluyla gelinini mi kıskanmış
Ben buradan çirkin duruyor derken konu sahibini mi kıskanıyorum!
Ki kv doğru davranmamış olsa bile rahatsız olmasını anlıyorum
Ameliyatını oldu bakımını yapıyoruz elimizden gelen başka bir şey yok ki. Geceleri bakıma ihtiyacı olduğu zamanlar da oldu eşim babasıyla uyudu. Ama iyilestikce biz de hayatımıza döndük. Üzüldü zaten de 1 ay oldu hala mi üzülsün. Arada üzülüyor ama bu hep mutsuz olacağı anlamına gelmiyor
Adam gerçekten ölüm döşeğinde gibi demişler. Sadece belinde kırık oldu ameliyat geçirdi. Kemiğin kaynaması ve bu surede omuriliğe zarar gelmemesi için işlerini biz yapıyoruz. Gücü kuvvetinde sorun yok çok şükür.Adami ölmek uzere falan sandiniz galiba adam yakinda dirilip kalkicak ayaga cani sag tv izliyo yemegi yediriliyo sukur hayatta birakin sevissin gencler
Inanın bakabilse size bırakmazEşi hastaneden çıkmadan ben bakamam diyen bir kadın var burda. Biz fedakarlık edip geldiysek o da fedakarlık etsin, görmezden gelsin mesela. Hep biz mi kendimizden fedakarlık edelim. Tamam çocuğum gidin ben bakarım artık desin mesela
Eşim de çalışmak zorunda geçim kaynağımız yok. Gece gündüz bakamaz. Ben bakmaktan şikayetçi değilim. Ben ekstra zorluk çıkaran kayinvalidemden sikayetciyimInanın bakabilse size bırakmaz
siz bakmak zorunda değilsiniz ama evladı bakmak zorunda babasina
Maşallah diyelim valla, bana da garip gelse de3 yıllık evlilik yeni evlilik mi oluyormuş :)
O kadar ciddi hasta varken hergün sevişmekte bir garip geldi bana
Maşallah tabi nazar değmesin.Maşallah diyelim valla, bana da garip gelse de
Yapacağım diye bu inadınız neden? Kayınvalide neresinden bakarsan bak haksız ona lafım yok ama sizde başka çözümler bulun madem.Anlamadim gerçekten. Neden normal değilmisiz? Cogu evli insan zaten gunasiri sevisiyor. Onu da gectim, neden sevişmeyelim ki kapımız kapalı, biz orda kalıyoruz. 1 aydır burdayiz. Eşim yapmayalım dese ben kabul etmem