• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamız

nasıl buldunuz?

• Ankete Katılan
    146
  • Anket Kapalı .
gerçekten çok hoş....tam da benim istediğim gibi.....zarif ve gösterişli.....

Allah iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin....Büyük bir aşkla dolu olsun ömrünüz boyunca odanız........

gerçekten çok hoş....tam da benim istediğim gibi.....zarif ve gösterişli.....

Allah iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin....Büyük bir aşkla dolu olsun ömrünüz boyunca odanız........

çok teşekkür ederim....

ne güzel dilekler,aminn inşallah:16:

çok güzel çok beğendim cnm ... markasını ve fiyatını öğreneblirmiyim :26:

teşekkür ederim canım...

ankara sitelerden aldık canım...

valla hem şatafatlı hem güzel .....güle güle kullan..

çok sağol nepnaz:71:

Olmadı kı sımdı
yukarda cok begendım butonu var ama '' asırı begendım hatta bayılayazdım butonu yok '' :20:
be onu sececektım ıste :63:

Canım benım sakası bır yana gercekten cok begendım
hayalımdekı renk
ınsanın ıcını acıyor, ferahlatıyor
oh mısss :16:
bı de sey cok hosuma gıttı altları bos ya rahat rahat sılebılırsın toz kaldı bılmem ne derdın yok
Rabbım ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah :16:

Olmadı kı sımdı
yukarda cok begendım butonu var ama '' asırı begendım hatta bayılayazdım butonu yok '' :20:
be onu sececektım ıste :63:

Canım benım sakası bır yana gercekten cok begendım
hayalımdekı renk
ınsanın ıcını acıyor, ferahlatıyor
oh mısss :16:
bı de sey cok hosuma gıttı altları bos ya rahat rahat sılebılırsın toz kaldı bılmem ne derdın yok
Rabbım ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah :16:

seni yerim benn,tatlı tatlı yazmış yine:38:

çok çok teşekkür ederim canım,beğenmene sevindim...evet altları boş,havada yani,bu tipler daha hoşuma gidiyor benim...hem dediğin gibi toz alma olayı daha kolay hem de duruşu daha güzel...mesela başka bir takım vardı,komidinleri falan küt küt duruyordu,yerle birdi,görünüşünden hiç haz etmedim onun...

güzel duaların için de çok sağol canım benim,amiinnn...darısı senin de başına inşallah hayırlısıyla..:48:
daha güzelleri senin olsun....

canım gayet şık yatak odan
genelde şimdi heryer siyah beyaz güle güle kullan :66:

teşekkür ederim speedyim:16:

evet siyah beyaz pek moda oldu şu sıralar:)

darısı senin de başına canım,daha güzelleri sizin olsun inşallah..
.

Çok güzel canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş:69:..Nerden kaça almıştın acaba

hiç eğenmedim hiç hoşuma gitmedi. yatağın üstündeki o ayna ne be komidinleride yastıkalrın yerine koysaydılar bari . pabucumun havacısı hıh

Kıskanmadımkiiii kıskanmadımkiiiiii:97::97::97:
Çoookkk güzel güle güle kullan Rabbim huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bende beyaz alırım sanırım:)

Harikaaaa, bayıldımm.yatak başlığındaki oymalar çok şık.taşlarda ayrı bi hava katmış.Tam benim tarzım diyebilirim.taş ayrıntısına dekorasyon giyim her alanda bayılıyorum zaten...Güle güle kullan canım.Fakat evini döşerken farklı bir renkle kombinlemeni öneririm.Mesela mor,kırmızı,lila vs. gibi renk halı ve aksesuarlar olabilir.Tek renk göz yorabilir :)

belki yazan olmuştur..
oyuncu Berna laçinin yatak odası bu..ya da çok benzeri bilemicem şimdi.geçen gün evini gezdirdi bir programa..
yatak başlığı ve beyaz olması dikkatimi çekmiş ve çok beğenmiştim..
güle güle kullan

Son düzenleme:
Back
X