Üstü tavana yarım kol mesafesi girebilmek bile imkansız. Altta azcık bosluk var napıcaksamSopa bişey girecek yer yokmu peki
Ablamın evine fare girmişti. Kadın uğraştı didindi kapan kurdu ve fareyi yakaladı aylar sonra. Tam atacak balkondan, atma diye yalvardım. Kadın bana şaşkın şaşkın bakarken, farecik kaçıverdi kapandan.Bir süre daha evin içinde kovalamaca oynadılar ablamla. Çok sevimliydi o daAynı ben.
Zararsız, sevimli ve böyle bir canlı gördü mü pıtır pıtır kaçan.
Belki de aynı türler olduğumuzdan korkuyoruzdur
Böyle bir şey görsem, evi terkederim!
Ay hamilesinde , sen çek odanın kapısını başka odada yat bari eşinde Yok madem yapacak bişey Yok şimdilik sanırım .Üstü tavana yarım kol mesafesi girebilmek bile imkansız. Altta azcık bosluk var napıcaksam
Fareyi severim.Ablamın evine fare girmişti. Kadın uğraştı didindi kapan kurdu ve fareyi yakaladı aylar sonra. Tam atacak balkondan, atma diye yalvardım. Kadın bana şaşkın şaşkın bakarken, farecik kaçıverdi kapandan.Bir süre daha evin içinde kovalamaca oynadılar ablamla. Çok sevimliydi o da
Ay fare miFareyi severim.
Yani hayvanlar tüylü olduğu sürece sıkıntı yok ama eklem bacaklı ya da derili türlerde Allahım fobi benimki.
İnsanlar uçamaz derler, benim böcek görmüş halimi bir izlesinler derim
Bende böcekten korkarım. Onları pek sevemedim. Özellikle büyük ve kalın bacaklı olanlar. Ha ondan görsem bende bir miktar rahatsız olabilirimFareyi severim.
Yani hayvanlar tüylü olduğu sürece sıkıntı yok ama eklem bacaklı ya da derili türlerde Allahım fobi benimki.
İnsanlar uçamaz derler, benim böcek görmüş halimi bir izlesinler derim
Cici hayvanlardır ya, tom ve jerry izleyerek büyüyen bir nesil korkmamalı fareden:)Ay fare mi
Benim için büyük küçük farketmiyor.Bende böcekten korkarım. Onları pek sevemedim. Özellikle büyük ve kalın bacaklı olanlar. Ha ondan görsem bende bir miktar rahatsız olabilirim
Ters çaba kuralı yani.Bende arıdan ürkerim. İnanır mısınız denizin içinde buldu ve soktu.Arının denizde ne işi var dimi yani..Benim için büyük küçük farketmiyor.
Ki istemediğin ot burnunda biter hesabı, koca ormanda 1 tane olsa emin olun benim önüme gelir o.
Milyon liralar verseler aynı odada bulunamam.
TiksindiriciCici hayvanlardır ya, tom ve jerry izleyerek büyüyen bir nesil korkmamalı fareden:)
Zaten korkudan odaya girerken mehter takımı gibi ses yapıorumEvde çalı süpürge varsa eşiniz çalı süpürgeyi dokundurdugunda o yapışacaktır. Sonrasında bahçe gibi bi yerde süpürgeyi biraz sarsıp hayvani serbest bırakır.. Bu arada eşiniz deme sebebim hamilesiniz anı hareketlerde korkabilirsiniz diye :)
Zaten korkudan odaya girerken mehter takımı gibi ses yapıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?