İnce Bi ses cıkartıor yatağımın altı yada dolabın arkasında sanırım korkuyorum napıcaksam odamda yatamıyorumKertenkele cırlamazki.
İki kez tam ortada gördüm bu gecede garip sesler gelıorO ses kertenkeleden değildir, kesin bilgi.
Bizde bir çok kere gördük evde, zaten nefesinizi duysalar kaçarlar, ürkek ve zararsız hayvanlar.
Bunun gibi on on bes cm cok hızlı bişi yakalayamadımSüleymancık olabilir mi ?Eki Görüntüle 2302294
Süleymancık olabilir mi ?Eki Görüntüle 2302294
Aynı ben.Ay ben bunlara bayılıyorum.. Zararsız, sevimli ve çok tırsak hayvancıklar. Annemlerin bahçesinde çok olur. Çok şapşikler ya. Pıtır pıtır kaçıyorlar birde en ufak bir seste
Esim ist a gitti o yüzden beklıyorum gelmesini odama yatamıyorumÇok korkarım börtü böcekten böyle hayvanlardanda şu hızlı hızlı gidişi bana yeter
Eşine dedinmi canım yerinde olsam bende onun olduğu odada yatamazdım
!işn kötüsü gardolabım avangard folaplardan ve kalkmıyor yerındennnQUOTE="Duygusuz_, post: 60989795, member: 924041"]
Herşeyi çekip bi alt üst yapacaksınız ozaman , başka yolu yok sanırım .
Ben ikinci katta oturuyorum cmın önünde yol var ama nasıl geldi bilmiorum :/Seneler önce bana da böyle bir misafir gelmisti, ilk baslarda biraz tirsarken, alistim baya ve yeni ev arkadasim olmustu :))
Istanbul’da Ağustos ayında cam açık uyuyunca, kaçınılmaz. Yeşillik olan yerlere geliyormus, benim de balkonda bol bol feslegen vs. vardı.
Ama zararsız bunlar :)
Sopa bişey girecek yer yokmu peki!işn kötüsü gardolabım avangard folaplardan ve kalkmıyor yerındennn
Çok kötü bi durum gerçekten
Salonda yat bu gece yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?