• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odamda kertenkele

Aynı ben.
Zararsız, sevimli ve böyle bir canlı gördü mü pıtır pıtır kaçan.
Belki de aynı türler olduğumuzdan korkuyoruzdur:KK70::KK70:
Böyle bir şey görsem, evi terkederim!
Ablamın evine fare girmişti. Kadın uğraştı didindi kapan kurdu ve fareyi yakaladı aylar sonra. Tam atacak balkondan, atma diye yalvardım. Kadın bana şaşkın şaşkın bakarken, farecik kaçıverdi kapandan.Bir süre daha evin içinde kovalamaca oynadılar ablamla. Çok sevimliydi o da😀😀😀

Üstü tavana yarım kol mesafesi girebilmek bile imkansız. Altta azcık bosluk var napıcaksam :KK43:
Ay hamilesinde , sen çek odanın kapısını başka odada yat bari eşinde Yok madem yapacak bişey Yok şimdilik sanırım .
[/QUOTE]
Evet canım belim çok ağrıyor işkence gibi oldu bu saat oldu halen uyuyamadım sabaha oğlum un doktoru var hast gtcem korkudan yatamadım 😟

Ablamın evine fare girmişti. Kadın uğraştı didindi kapan kurdu ve fareyi yakaladı aylar sonra. Tam atacak balkondan, atma diye yalvardım. Kadın bana şaşkın şaşkın bakarken, farecik kaçıverdi kapandan.Bir süre daha evin içinde kovalamaca oynadılar ablamla. Çok sevimliydi o da😀😀😀
Fareyi severim.
Yani hayvanlar tüylü olduğu sürece sıkıntı yok ama eklem bacaklı ya da derili türlerde Allahım fobi benimki.
İnsanlar uçamaz derler, benim böcek görmüş halimi bir izlesinler derim:KK70:

Fareyi severim.
Yani hayvanlar tüylü olduğu sürece sıkıntı yok ama eklem bacaklı ya da derili türlerde Allahım fobi benimki.
İnsanlar uçamaz derler, benim böcek görmüş halimi bir izlesinler derim:KK70:
Bende böcekten korkarım. Onları pek sevemedim. Özellikle büyük ve kalın bacaklı olanlar. Ha ondan görsem bende bir miktar rahatsız olabilirim 😀

Bende böcekten korkarım. Onları pek sevemedim. Özellikle büyük ve kalın bacaklı olanlar. Ha ondan görsem bende bir miktar rahatsız olabilirim 😀
Benim için büyük küçük farketmiyor.
Ki istemediğin ot burnunda biter hesabı, koca ormanda 1 tane olsa emin olun benim önüme gelir o.
Milyon liralar verseler aynı odada bulunamam.

Evde çalı süpürge varsa eşiniz çalı süpürgeyi dokundurdugunda o yapışacaktır. Sonrasında bahçe gibi bi yerde süpürgeyi biraz sarsıp hayvani serbest bırakır.. Bu arada eşiniz deme sebebim hamilesiniz anı hareketlerde korkabilirsiniz diye :)

Benim için büyük küçük farketmiyor.
Ki istemediğin ot burnunda biter hesabı, koca ormanda 1 tane olsa emin olun benim önüme gelir o.
Milyon liralar verseler aynı odada bulunamam.
Ters çaba kuralı yani.Bende arıdan ürkerim. İnanır mısınız denizin içinde buldu ve soktu.Arının denizde ne işi var dimi yani..

Evde çalı süpürge varsa eşiniz çalı süpürgeyi dokundurdugunda o yapışacaktır. Sonrasında bahçe gibi bi yerde süpürgeyi biraz sarsıp hayvani serbest bırakır.. Bu arada eşiniz deme sebebim hamilesiniz anı hareketlerde korkabilirsiniz diye :)
Zaten korkudan odaya girerken mehter takımı gibi ses yapıorum (:

Zaten korkudan odaya girerken mehter takımı gibi ses yapıorum :-)

suleymanciktir o. küçükken çok girerdi evimize. korkardık tabiki. ama annem bu hayvanin peygamberle bir anısını anlatmıştı hatirlamiyorum sakın öldürme yuvan yiklirmis derlerdi. belki hurafedir bilemem ama genede söylemek istedim. zararı yok hemen kaçar zaten.

Benim yatak odama da girmişti Adanalı arkadaşımı çağırmıştım çok gülmüştü bizim evde duvarlarda gezerler sinek neyse kertenkele de o bizim için demişti . Yakalamak zor

Kertenkele ise eğer size zarar vermez. Yapabilirseniz elinizi kafasının üstüne çadır gibi yapın, önünü göremeyince kaçamaz, siz de tutup atarsınız .

Back
X