• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odamda kertenkele

Hayhatun

Deneyimli Anne 😍❤️ mom's
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.023
6.935
158
Odamda kertenkele gördüm kızlar iki kere ve ses gelıor cır cır dıe acaba coğaldı mı nasıl gider bilen varmı

O ses kertenkeleden değildir, kesin bilgi.
Bizde bir çok kere gördük evde, zaten nefesinizi duysalar kaçarlar, ürkek ve zararsız hayvanlar.

Süleymancık olabilir mi ?
3DE90CA0-4CB5-413D-A523-4892EA994F35.webp

O ses kertenkeleden değildir, kesin bilgi.
Bizde bir çok kere gördük evde, zaten nefesinizi duysalar kaçarlar, ürkek ve zararsız hayvanlar.
İki kez tam ortada gördüm bu gecede garip sesler gelıor :(

Çok korkarım börtü böcekten böyle hayvanlardanda şu hızlı hızlı gidişi bana yeter
Eşine dedinmi canım yerinde olsam bende onun olduğu odada yatamazdım

Seneler önce bana da böyle bir misafir gelmisti, ilk baslarda biraz tirsarken, alistim baya ve yeni ev arkadasim olmustu :))

Istanbul’da Ağustos ayında cam açık uyuyunca, kaçınılmaz. Yeşillik olan yerlere geliyormus, benim de balkonda bol bol feslegen vs. vardı.

Ama zararsız bunlar :)

Ay ben bunlara bayılıyorum.. Zararsız, sevimli ve çok tırsak hayvancıklar. Annemlerin bahçesinde çok olur. Çok şapşikler ya. Pıtır pıtır kaçıyorlar birde en ufak bir seste😀😀
Aynı ben.
Zararsız, sevimli ve böyle bir canlı gördü mü pıtır pıtır kaçan.
Belki de aynı türler olduğumuzdan korkuyoruzdur:KK70::KK70:
Böyle bir şey görsem, evi terkederim!

QUOTE="Duygusuz_, post: 60989795, member: 924041"]
Herşeyi çekip bi alt üst yapacaksınız ozaman , başka yolu yok sanırım .
[/QUOTE]
!işn kötüsü gardolabım avangard folaplardan ve kalkmıyor yerındennn 😔

Seneler önce bana da böyle bir misafir gelmisti, ilk baslarda biraz tirsarken, alistim baya ve yeni ev arkadasim olmustu :))

Istanbul’da Ağustos ayında cam açık uyuyunca, kaçınılmaz. Yeşillik olan yerlere geliyormus, benim de balkonda bol bol feslegen vs. vardı.

Ama zararsız bunlar :)
Ben ikinci katta oturuyorum cmın önünde yol var ama nasıl geldi bilmiorum :/

!işn kötüsü gardolabım avangard folaplardan ve kalkmıyor yerındennn 😔
Sopa bişey girecek yer yokmu peki
[/QUOTE]
Üstü tavana yarım kol mesafesi girebilmek bile imkansız. Altta azcık bosluk var napıcaksam :(

Back
X