Yatak Odası Dekorasyonu yatak odama karar verdim sizce nasıl

Cnm yatak odası takımı harika, benimde favorilerimden biri doğtaşa gidip yakından gördüm gerçekten harika bir model, aynısını mı yaptıacaksın cnm?

ya çok hoş yaa...

ahhh aşkım tutturdun bi gri lake diye bak ne güzel modeller varmış ama olsun bızımkıde guzel be cok beyendık alırken

gule gule kullan canım

Cnm yatak odası takımı harika, benimde favorilerimden biri doğtaşa gidip yakından gördüm gerçekten harika bir model, aynısını mı yaptıacaksın cnm?

evet canım aynısını bire bir yaptı hatta bugün mobilyacıya gittik çok beğendik hiç bir fark yok sadece gardolap kalmış o da oldumu bitecek inşallah

ya çok hoş yaa...

ahhh aşkım tutturdun bi gri lake diye bak ne güzel modeller varmış ama olsun bızımkıde guzel be cok beyendık alırken

gule gule kullan canım

bencede çokk guzell ya harıka budur işte işte zefk....işte iç acıcı gule gule kullan canım ferah ferahhhh beendee böyle alıcamm yaaa kendını gösterırr bu tarz eşya guzel secim

everaloğlu güzel bir yatak odası takımı mutluluk içinde kullan inşallah eğer sakıncası yoksa yaptırmanız ne kadara mal oldu söyleyebilir misin bende malzemedeki kalite bakımından yaptırmaktan yanayım da.

Selam Evarologlu

Mobilyanı nerede ve kaça yaptırdın ? Sakıncası yoksa ne kadar zaman aldı öğrenebilir miyim ?

kızlar daha yeni hatta mobilyacıda daha gelmedi ama nisanın ilk haftası gelicek ozamanda fotoğraflarını eklerim ve ayrıca sadece yatak odası değilde yemek odasıda yaptırdım ve normalde 2 takıma 11.500 fiyat vermişlerdi ben daha kaliteli malzemeden 8500 yaptırdım

teşekkürler ama ben Ankaradayım.. Sitelerde falan yaptırdıysan diye sormuştum. Idea yatak odasını bende çok beğendim. Ankarada da sadece bir tane kalmış oda teşhir ürünü. Neyse başka şeyler bakıcaz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…