• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odam :)

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
yatak odamı aldım bakalım beğenecek misiniz.

$dressy_furniture_co_paris_yatak_odasi_42432.webp

ayrıca aynı takımın yemek odasını da aldım http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/500080-bunlarda-yemek-odasi-takimimmm.html

Ben genelde kahverengi mobilya sevmem ama renklerin uyumunu çok iyi yakalamışlar.Çok güzel güle güle sağlıkla kullanın :nazar:

benim yatak odamın nerdeyse aynısı çok güzeller.mutlulukla kullan

begendim benimkine benziyo biraz beyazlı mobilyalı benmde.salon4yatak+mobilya+orta sehpa+zigon sehpaları+baza 4.500 e aldım bende :)

begendim benimkine benziyo biraz beyazlı mobilyalı benmde.salon4yatak+mobilya+orta sehpa+zigon sehpaları+baza 4.500 e aldım bende :)

sende çok ii almışsın canm sanırım bu konıuda biraz sanslıyız :) bu arada bana da baza ve yatağı 100 liraya kampanya olarak vermişlerdi :16:

dogunal ın özel mesajına cevabennnn

merhaba. teşekkür ederim öncelikle. mobilyalarım ünlü markalardan deil. izmir karabağlarda gir-al mobilyadan aldım mobilyalarımı kendi imalatları olduğu için uyguna geldi. yemek odası ve yatak odası takımım izmir kısıkköydeki imalat fabrıkasında yapılıyor. gerçi fotografını koymadım ama oturma grubum da bu üreticinin inegöldekı ımalat fabrıkasından. eğer izmirdeyseniz karabağlardakı mobilyacıları gezmenizi tavsiye ederim. annemın aldığı mobilyalarda oradan ve bız kalıtesınden çok memnunuz. bir çok insan bilinen markalardan daha ii ürün yapıldığını sölüyor.

Back
X