- 24 Ocak 2022
- 34
- 18
- 37
-
- Konu Sahibi angel_sea87
Gece baş edemeyip uyutamadığımda bunu yapıyorum , hayır da demiyor ama uyutamadığı için gene iş bana düşüyor . İsteği azalmıyor da ben varken çocuklar uyuyana kadar uyu dinlen diyor , yemek yapıp toparladığı da oluyorEşinize, evde aldığınız sorumlulukların yarısını verin. Hatta sütünüzü sağın, bikac gece kalkıp çocuğu o doyursun. Biraz yorulunca onun da isteği azalır, sizi anlar
Evliliğimin ilk günlerinde bile günde 3 ü görmedim ben, o nedir ya8 sene olmuş haftada 3 ideal bence. Eşinizin yemeklerine şap katın çaktırmadan
Fazla istediğini düşünüyorum ben de. Haftada 3 te çok değil mi ? Çocuklar büyüyene kadar en azından , 1-2 yıl yani . Düzgün uyursam buna hatır demem zatenEvliliğimin ilk günlerinde bile günde 3 ü görmedim ben, o nedir ya8 sene olmuş haftada 3 ideal bence. Eşinizin yemeklerine şap katın çaktırmadan
Yani bunun doğru bir sayısı ve ortalaması yok, bu bir görev de değil. İki tarafın da istediği, ve uygun olduğu süre en ideali. Diğer türlü eziyet maalesef.Fazla istediğini düşünüyorum ben de. Haftada 3 te çok değil mi ? Çocuklar büyüyene kadar en azından , 1-2 yıl yani . Düzgün uyursam buna hatır demem zaten
Evet öyle ama eşlerin beklentisi oluyor maalesef.Yani bunun doğru bir sayısı ve ortalaması yok, bu bir görev de değil. İki tarafın da istediği, ve uygun olduğu süre en ideali. Diğer türlü eziyet maalesef.
Biraz anlayışsızlığa kaçıyor bu. Açık açık konuşun, istemediğiniz ve zevk almadığınız bir ilişkiyi açıkça belli edinEvet öyle ama eşlerin beklentisi oluyor maalesef.
Başlarda derken ben de evliliğin ilk günlerini kastettim zatenEvliliğimin ilk günlerinde bile günde 3 ü görmedim ben, o nedir ya8 sene olmuş haftada 3 ideal bence. Eşinizin yemeklerine şap katın çaktırmadan
Benzer durumu yaşadım. Emzirmeden dolayı hormonlarınız eskisi gibi çalışmıyor, aynı zamanda çok yoruluyorsunuz. Eşinize yetişmeniz çok zor. Eşinizi karşınıza alıp durumunuzu anlatın, hem o işlerin ucundan tutsun hem de gücünüz yetiyorsa Eve temizlik ve ütü için yardımcı alın bu yükünüzü hafifletir. Zihin ve beden yorgunluğu libidonun düşmanı. Bunun yanında bal susam tarçın karışımı yapın ve sabah akşam birer tatlı kaşığı tüketin, bayanlara özel vitamin takviyelerinden alın.Arkadaşlar biz 7-8 yıllık evliyiz. Başlarda günde 2-3 kere olan sex hayatımız şimdi haftada 2 en fazla 3e düştü. O da genelde eşimin isteği ile oluyor. Bu da eşimi bazen üzüyor ve söyleniyor. Doktora gitmemizi bile istediği oluyor. Çalışıyorum , eve yetişmeye çalışıyorum ve gece de emziriyorum . Ben isteksizliğimi buna bağlıyorum. Eşim de tam tersi fanteziler gecelikler oynaşmalar peşinde . Merak ettiğim şu ; 35 yaş civarı aynı durunda olan anneler var mı varsa nasıl çözdünüz ? Ben mi isteksizim eşim mi çok istekli anlayamıyorum.
Eşim temizlik konusunda elinden geleni yapıyor zaten , bakıcı var ve temizlik için de yardımcı çağırıyorum arada. Bir süre daha konuşmaya devam o zaman . Bal susam tarçın veya vitaminler kendini iyi hissettiriyor mu ?Benzer durumu yaşadım. Emzirmeden dolayı hormonlarınız eskisi gibi çalışmıyor, aynı zamanda çok yoruluyorsunuz. Eşinize yetişmeniz çok zor. Eşinizi karşınıza alıp durumunuzu anlatın, hem o işlerin ucundan tutsun hem de gücünüz yetiyorsa Eve temizlik ve ütü için yardımcı alın bu yükünüzü hafifletir. Zihin ve beden yorgunluğu libidonun düşmanı. Bunun yanında bal susam tarçın karışımı yapın ve sabah akşam birer tatlı kaşığı tüketin, bayanlara özel vitamin takviyelerinden alın.
Bazı erkeklerde libido her şeyden önce geliyor ve önünü almak çok mümkün değil. Orta yolu bulmaya çalışın.
Enerjinizi yükseltirler emin olun. Anladığım kadarıyla 2 küçük çocuk var. Evliliğin o döneminde denge kurmak çok zor oluyor. Benimkiler şu an büyüdü düzenimizi kurduk herkes halinden memnun ama çok zor geçtiğini iyi biliyorum. Eşinizden gelen hiçbir desteği geri çevirmeyin, uyu dediğinde gerçekten gidip uyuyun, çocuklar sadece sizin yükünüzmüş gibi düşünmeyin, karnınızda taşıyarak en büyük yükü çekmiş oldunuz zaten, bırakın o da mücadele etsin, ağladıklarında kalkmak zorunda da hissetmeyin, sizin kadar o da çözebilir bu sorunları. Kendinizin kıymetini bilirseniz eşinizi de mutlu edecek enerjiyi bulursunuz ikiniz de kazançlı çıkarsınız.Eşim temizlik konusunda elinden geleni yapıyor zaten , bakıcı var ve temizlik için de yardımcı çağırıyorum arada. Bir süre daha konuşmaya devam o zaman . Bal susam tarçın veya vitaminler kendini iyi hissettiriyor mu ?
Eşekten düşmüşün halinden eşekten düşen anlar. Şu an elimde melisa çayı varValla şu anki durumu okumuş gibi oldunuz . Çocuk sayısı 3 ama. Dediğiniz gibi eşim daha az yorulmam İçin yemekten temizliğe çamaşır asmaya kahvaltıya kadar çoğu şeyi yapıyor diye ben de gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum ama onun hızına yetişmekte zorlanıyorum. Dediğiniz takviyeleri deneyeceğim çok teşekkür ederim. D. Kontrol İçin hiç hap kullanmadım , hep spiral ve prezervatif ile korunduk . Teşekkür ederim
Evet haklısınızEşekten düşmüşün halinden eşekten düşen anlar. Şu an elimde melisa çayı var
Bu yaşda normal bir dönem eşim bana dokununca sanki diken batıyordu . Bir kaç kişiyle konuşmuştum baktım onlarda benim gibi isteksiz bir zaman sonra düzeldi . Eşiniz size yatdımda ediyor. Haftada 2 .3 normal. Zamanla geçiyor . Azdaha sabır.Arkadaşlar biz 7-8 yıllık evliyiz. Başlarda günde 2-3 kere olan sex hayatımız şimdi haftada 2 en fazla 3e düştü. O da genelde eşimin isteği ile oluyor. Bu da eşimi bazen üzüyor ve söyleniyor. Doktora gitmemizi bile istediği oluyor. Çalışıyorum , eve yetişmeye çalışıyorum ve gece de emziriyorum . Ben isteksizliğimi buna bağlıyorum. Eşim de tam tersi fanteziler gecelikler oynaşmalar peşinde . Merak ettiğim şu ; 35 yaş civarı aynı durunda olan anneler var mı varsa nasıl çözdünüz ? Ben mi isteksizim eşim mi çok istekli anlayamıyorum.
Evet aynen , buralarda biraz bakınca rahatladım ben de. Teşekkür ederim inşallahBu yaşda normal bir dönem eşim bana dokununca sanki diken batıyordu . Bir kaç kişiyle konuşmuştum baktım onlarda benim gibi isteksiz bir zaman sonra düzeldi . Eşiniz size yatdımda ediyor. Haftada 2 .3 normal. Zamanla geçiyor . Azdaha sabır.
Ben olsam tek celsede boşarim!!!Evliliğimin ilk günlerinde bile günde 3 ü görmedim ben, o nedir ya8 sene olmuş haftada 3 ideal bence. Eşinizin yemeklerine şap katın çaktırmadan