Yatak konusunda anlaşamıyoruz

Arkadaşlar biz 7-8 yıllık evliyiz. Başlarda günde 2-3 kere olan sex hayatımız şimdi haftada 2 en fazla 3e düştü. O da genelde eşimin isteği ile oluyor. Bu da eşimi bazen üzüyor ve söyleniyor. Doktora gitmemizi bile istediği oluyor. Çalışıyorum , eve yetişmeye çalışıyorum ve gece de emziriyorum . Ben isteksizliğimi buna bağlıyorum. Eşim de tam tersi fanteziler gecelikler oynaşmalar peşinde . Merak ettiğim şu ; 35 yaş civarı aynı durunda olan anneler var mı varsa nasıl çözdünüz ? Ben mi isteksizim eşim mi çok istekli anlayamıyorum.
Eşinizle oturup konuşun sorumluluklarınızı biraz azaltmaya çalışın belki sizde hafiflersiniz ona göre sizinde istek anlamındaki düşünceleriniz değişebilir

Eşinizin isteği gayet normal erkekler kadınlar gibi değil malesef bu şekilde davranarak uzaklaştırırsınız hoopp bir bakmışsınız adam uçmuş ozamanda aldattı oluyor dengeyi siz kurucaksınız
Aldatsa beni rahat bırakır belki 😀 aldatmaz çünkü ne zaman istese bana geliyor 😂. Haklısınız zamanla daha rahat olacağız. O zaman da sorun kalmaz .

Arkadaşlar biz 7-8 yıllık evliyiz. Başlarda günde 2-3 kere olan sex hayatımız şimdi haftada 2 en fazla 3e düştü. O da genelde eşimin isteği ile oluyor. Bu da eşimi bazen üzüyor ve söyleniyor. Doktora gitmemizi bile istediği oluyor. Çalışıyorum , eve yetişmeye çalışıyorum ve gece de emziriyorum . Ben isteksizliğimi buna bağlıyorum. Eşim de tam tersi fanteziler gecelikler oynaşmalar peşinde . Merak ettiğim şu ; 35 yaş civarı aynı durunda olan anneler var mı varsa nasıl çözdünüz ? Ben mi isteksizim eşim mi çok istekli anlayamıyorum.
Ayrılarak:halay::rolleyes: bu benim için geçerli çözümdü ama.
Şaka bir yana baba kıskanma döneminde oluyormuş erkeklerde . Artık benimle de ilgilen . Bana özen ,beni de sev. Allah bilir çocuğu siz severken uzaktan garip garip bakıyordur. Ama yaptığıda yani çocukça. Neyse oyunlarınıza dahil edin ,çocukla parçasıymış gibi hissederse bu işleri normal bir bireyse bırakır. İstek değilde dikkat çekme gibi geldi.

Şaka bir yana baba kıskanma döneminde oluyormuş erkeklerde . Artık benimle de ilgilen . Bana özen ,beni de sev. Allah bilir çocuğu siz severken uzaktan garip garip bakıyordur. Ama yaptığıda yani çocukça. Neyse oyunlarınıza dahil edin ,çocukla parçasıymış gibi hissederse bu işleri normal bir bireyse bırakır. İstek değilde dikkat çekme gibi geldi
Şaka bir yana baba kıskanma döneminde oluyormuş erkeklerde . Artık benimle de ilgilen . Bana özen ,beni de sev. Allah bilir çocuğu siz severken uzaktan garip garip bakıyordur. Ama yaptığıda yani çocukça. Neyse oyunlarınıza dahil edin ,çocukla parçasıymış gibi hissederse bu işleri normal bir bireyse bırakır. İstek değilde dikkat çekme gibi geldi.
Yok dikkat çekme değil bence , eşiminki gerçekten istek. Bittikten kısa süre sonra devamını istediği de oluyordu. Kıskanma konusu aklıma hiç gelmedi ama söylendiği olmadı değil. Oyun konusunda da problemimiz yok benden daha çok oyun oynuyor çocuklarla 😃 bebek büyüdükçe bu sorunlar azalıyor bunu farkettim . Allah herkese sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏

Yok dikkat çekme değil bence , eşiminki gerçekten istek. Bittikten kısa süre sonra devamını istediği de oluyordu. Kıskanma konusu aklıma hiç gelmedi ama söylendiği olmadı değil. Oyun konusunda da problemimiz yok benden daha çok oyun oynuyor çocuklarla 😃 bebek büyüdükçe bu sorunlar azalıyor bunu farkettim . Allah herkese sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
30 yaş üzeri ise bitecek korkusu ile istek artıyor, olmasa da istek yaptıkları biliniyor. onunla ilgilidir o zaman. Değişik bu erkekler bazısı da düşecek korkusu ile uçağa binmiyor.

Enerjinizi yükseltirler emin olun. Anladığım kadarıyla 2 küçük çocuk var. Evliliğin o döneminde denge kurmak çok zor oluyor. Benimkiler şu an büyüdü düzenimizi kurduk herkes halinden memnun ama çok zor geçtiğini iyi biliyorum. Eşinizden gelen hiçbir desteği geri çevirmeyin, uyu dediğinde gerçekten gidip uyuyun, çocuklar sadece sizin yükünüzmüş gibi düşünmeyin, karnınızda taşıyarak en büyük yükü çekmiş oldunuz zaten, bırakın o da mücadele etsin, ağladıklarında kalkmak zorunda da hissetmeyin, sizin kadar o da çözebilir bu sorunları. Kendinizin kıymetini bilirseniz eşinizi de mutlu edecek enerjiyi bulursunuz ikiniz de kazançlı çıkarsınız.

Bir de hormonal bir doğum kontrol yöntemi kullanıyorsanız bırakın, onlar da kuruluk ve isteksizlik yapıyor. Akşamları melisa çayı içerseniz zihin yorgunluğunuz da azalır. Ben bunlarla aştım bu sorunu.

Eşiniz fazla enerjik ama yapısal bir durum bu durduramıyorlar. Bu konuda geri çevrilince merhametleri de azalıyor. Ben o noktaya kadar geldim. O size bu kadar destekken siz de onu gücünüzün yettiğince hoş tutmaya çalışın
ZemheriPoyraz'a çok katılıyorum. Siz de belirtmişsiniz; size yardımcı oluyor, evde bakıcı var, sizden başkasına gitmiyor. Bence kıymetini bilin, keyfinize bakın. Burada kocalarının igisizliğinden, isteksizliğinden şikayetçi olan kadınların açtığı çok sayıda konu var. Erkeğin bu yaşlarda istekli olanı makbul. Kendinizi zinde ve istekli tutacak kürlere ve eşinizi memnun edecek davranışlara yönelin.
Aldatsa beni rahat bırakır belki 😀 aldatmaz çünkü ne zaman istese bana geliyor 😂. Haklısınız zamanla daha rahat olacağız. O zaman da sorun kalmaz .

Sizin ilşikinizde aldatma kelimesinin geçmesine bile gerek yok, ne güzel eşiniz size yoğunlaşmış. Şaka yapıyorsunuz tabii ki.:-). 50 yaşa kadar yolunuz var, ondan sonra zaten istek de azalıyormuş, performans da düşüyormuş, ereksiyon problemleri başlıyormuş... Öyle diyoolaaa.😂😒

ZemheriPoyraz'a çok katılıyorum. Siz de belirtmişsiniz; size yardımcı oluyor, evde bakıcı var, sizden başkasına gitmiyor. Bence kıymetini bilin, keyfinize bakın. Burada kocalarının igisizliğinden, isteksizliğinden şikayetçi olan kadınların açtığı çok sayıda konu var. Erkeğin bu yaşlarda istekli olanı makbul. Kendinizi zinde ve istekli tutacak kürlere ve eşinizi memnun edecek davranışlara yönelin.

Sizin ilşikinizde aldatma kelimesinin geçmesine bile gerek yok, ne güzel eşiniz size yoğunlaşmış. Şaka yapıyorsunuz tabii ki.:-). 50 yaşa kadar yolunuz var, ondan sonra zaten istek de azalıyormuş, performans da düşüyormuş, ereksiyon problemleri başlıyormuş... Öyle diyoolaaa.😂😒
Evet aldatsa derken takılıyordum tabi😀 bir dönem sıkıntı yaşadık ama bebeğin uyku düzeni yerine geldikçe daha rahat olmaya başladım. 50 Li yaşları görelim bir gerisi kolay 😃

X