- 14 Ağustos 2009
- 4
- 0
- 35
herkese merhaba.. ben 1haftadır yasmin kullanıyorum,göğüslerim kocaman oldu ve hassaslar.. ayrıca göbeğim de aldı başını gidio,kiloda değişim yok ama şişlik var gibi.. ilk 2-3gün de mide bulantısı oldu,baş ağrısı hafif.. sanırım bütün belirtiler benim için.. =)) sizlere sormak istediğim bu göğüs ve göbek şişliği gider mi daha doğrusu iner mi?? çok rahatsız oluyorum çünkü..
yani adet olduktan sonra falan geçer mi?? tatile bu koca göğüslerle gitmek istemiyorum
bende kilo falan aldırmadı gerçi bi tablet bitirdim henüz şişlik vs de olmadı sadece mide bulantı oluyo onada katlanıcam artık
ya bu gün meselesi doğru dimi 7 gün ara veriyosunuz hepiniz... bi arkadaşım cevap vermiş sağol rahatattın beni bugün birine daha sordum oda adetinin ikinci günü başladğını söyledi bugün ikinci tablete başladım hayırlısı artık
mrb canım sende 7 gün ara verdin değilmi çünkü ben dr. tavsiyesiyle kullanıyorum bana 7 bün ara dedi bende 4 yıldır o şekilde kullanıyorum hiç bir sprun olmadıopuyorumnanaktan
herkese merhabalar,
ben de henüz evlenmedim, temmuz sonunda evlenmiş olcam inşallah:) ben de ilk kutumu bitirdim eczacımın söylediği gibi her gün belli saatlerde almaya çalıştım bazen aksattım yasmini ama yine de günü günününe içtim, eczacı bana kutu bitince 5. günde adet olursun 2 gün bekle sonra iç dedi,
burda yazılanlara göre de 7 gün aradan sonra 8. günde içmem gerekiyo diğer kutuyu;
fakat şöyle bir durum var
ben hapımın sonuncusunu pazar günü içtim yani normalde diğer kutuya haftaya pazartesi başlamam gerekiyo
ama eczacı 5. günde adet olacaksın demişti oysa ben bu gün adet oldum yani 3. günde
hapı devamlı kullananlardan yardım istiyorum, şimdi ben diğer kutuya ne olursa olsun 8. günde mi başlayayım yoksa adetim 2 gün önce olduğuna göre 6. günde mi başlayayım,
inşallah derdimi anlatabilmişimdir... :uhm:
mrb canım öncelikle mutluluklar dilerim.kaçıncı günü adet olursan ol 7 gün ara verip 8. güne başlıyosun hapa.ne zaman adet olduğun önemli değil yani. bazen 3. günü bazen 4 bazende 5. günü adet olursun.pazar günü içtiysen son hapı haftaya pazartesi günü başlıcaksın.opuyorumnanaktan
Son hapını içtin 3. veya 4. gün adet göreceksin adet görene kadar korunuyormusunuz?