merhaba,benim de bi sorum olacak.
2 gün oldu yasmine başlayalı.
Koruma etkisini ne zaman göstermeye başlıyor acaba .
Dayanamdım doktorumu aradım ve bana mail attı aynen yayınlıyorum bende
DOĞUM KONTROL HAPLARININ KORUYUCULUĞU NE ZAMAN BAŞLAR?
İlk kutuya adet kanamasının ilk beş günü içinde başlandığı ve hiç hap unutulup atlanmadan kullanıldığı taktirde koruyuculuk ilk hapın alımıyla birlikte başlar. İlk kutu kullanılırken ek bir korunma uygulamak gerekmez. Hap alımına ara verilen 7 günlük zaman diliminde koruyuculuğun devam edip etmediği e-posta ile gelen sorular arasında sıkça yer almaktadır. Böyle bir koruyuculuk azalması söz konusu değildir ve ara verilen yedi günlük sürede ilişkiden kaçınmak ya da ek korunma uygulamak gereksizdir. Ancak yedi günün sonunda yeni bir kutuya başlanmadığı taktirde teorik olarak ilacın koruyuculuğu sona erer ve hamile kalma riski doğar. kaydirigubbakcemile2 ben bir nevi rahatladım
merhaba,benim de bi sorum olacak.
2 gün oldu yasmine başlayalı.
Koruma etkisini ne zaman göstermeye başlıyor acaba .
ben çok korkmaya başladım .24 temmuzds düğünüm var ayın 5 inde başlamayı düşünüyorum .ama bi taraftan korkudan ölcem. kısır kalanlar felç olnalr kilo alanlar kılllananlar hormonu bozulan adet olamayan okadar çok kki napcamı bilemedim.hem hamile kalmak istemiyorum hemen hemde kullanmaktan korkuyom. o fo ff
çok kafam karıştı şimdi ara verince koruyomu korumuyo mu :))
bide bu ilacın yan etkileri ne zaman görülmeye başlar acaba
27 haziranda adetimin ilk günü yasmine başladım, yalnız 3-4 gündür, mide bulantısı gibi harekete duyarlı midemde hassasiyet var, ayrıca çok halsizim, ayakta zor duruyorum, acaba haptan mıdır, ben hapa yormuyorum, midemi üşüttüm diyorum ama nişanlımla hap yüzünden birbirimize girdik, ayrıca adetim de uzadı gibi, ara vermek istemiyorum ayın 23 une düğünüm var, napayım sizce?:gitme:
çok kafam karıştı şimdi ara verince koruyomu korumuyo mu :))
bide bu ilacın yan etkileri ne zaman görülmeye başlar acaba
mrb canım öncelikle mutluluklar dilerim.bence bırakma ben 4 yıldır kullanıyorum yasmin i,benimde mide bulantlarım oluyodu ilk başladığım zamanlarda daha sonra bünye alışınca düzene giriyo herşey hiç meraklanma,ilk kutuyu bitir baktın 2. kutuda şikayetlerin devam ediyo daha sonra bırakırsın istersen opuyorumnanaktan