Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım bildigim kadarıyla kandan bakıldıgında 10 gun sonra belli oluyor
hormonal testlerini yaptırdınmı canım..eger onlarda sorun yokdsa yasmin hem sivilceleri hem tüylenmeyi azaltıyorrra.s
slm arkadaşlar birşey soracağım ben adetimin 3. günü doktorumun kisti eritmesi için verdiği yamine başladım fakat doktorumun hiçbir açıklama yapmamasından dolayı hergün farklı saatlerde içtim düzenli olmadığını düşünüyorum bugün adet olmam gerekiyor ama şimdilik birşey yok sizce ne zaman adet olurum bir an önce olsamda gidip baktırsam kistim erimişmi diye çünkü ben bebek için uğraşıyorum ama öncelikle kisti eritmem gerekiyor
evet yaptırdım hepsi normal. düzenszlk var ve tüylenme başladı düzensizlik için hap verdi tüy içinde yasmin verdi doktora pek güvenemedim boshayallersmile. tşekkür ederimm cevabınız için :Saruboceq:
slm arkadaşlar birşey soracağım ben adetimin 3. günü doktorumun kisti eritmesi için verdiği yamine başladım fakat doktorumun hiçbir açıklama yapmamasından dolayı hergün farklı saatlerde içtim düzenli olmadığını düşünüyorum bugün adet olmam gerekiyor ama şimdilik birşey yok sizce ne zaman adet olurum bir an önce olsamda gidip baktırsam kistim erimişmi diye çünkü ben bebek için uğraşıyorum ama öncelikle kisti eritmem gerekiyor
kızlar buğün kontrol vardı 5 cm kistim gitmişş ohhhhşkürler olsun rabbimeeeee
sogan suyunu 2 ay içtim halada devam ediyorumm kızlar bırakmayın rabiim şifa veriyoo..bide adet olsamm :lepi:
oh çok sevindim canım.inşallah adet te olursun..rabbim yardımcın olsun sana ve senin gibi sıkıntısı olanlara..:teselli:
kızlar birşey sorucam ben 1 aydır yasmin kullanyorum
21 gün kullandım ilaç bitti 2. günü adet oldum
yalnız cok az kanamam oluyor
eskiden 3 gün sürerdi reglim
şimdide 3gün ama gerçekten cok az oluyorum
sizlerdede öyle oluyormu nedeni ney biliyormusunuz
:kedi: :kedi:
selam kızlar gene birşey sorucam ben yalnız acil bir durum
ben ilacımı 7 gün ara verdim bugün 7. günüm ilaç almam lazım
ama söyle bir sorunum var bugün baslarsam ilaca temmuzun 15 indede içiyorum
son ilacı ama ben 16 temmuza kadar balayında olucam ya son günümde regl olursam
ialca bugün değilde yarın baslarsam olurmu yani 7 gün değilde 8 gün ara versem olurmu
bende ilk tableti bitirdim pazar günü bitti çarşamba adet oldum ve çok az geliyo ağrım sızım yok daha önce çok problemdi adet ağrılarım
benim sorum pazar günü son hapı aldım önümüzdeki pazarteside ikinci kutuya başlıycam dimi yanlış değil
bi arkadaşım var her adetinin ikinci günü başlıyo hapa benimde kafam karıştı kazaya kurban gitmiyim:mymeka: