Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
İki aydır danie 35 kullanıyorum. 3. kutuya geçeceğim. Kutular arasında verilen 7 günlük arada ek korumaya gerek olur mu ? Adetimi bıraktığımın 4. günü oluyorum. lütfen cevap yazın :sinifsinif:

herkese merhaba.. ben 1haftadır yasmin kullanıyorum,göğüslerim kocaman oldu ve hassaslar.. ayrıca göbeğim de aldı başını gidio,kiloda değişim yok ama şişlik var gibi.. ilk 2-3gün de mide bulantısı oldu,baş ağrısı hafif.. sanırım bütün belirtiler benim için.. =)) sizlere sormak istediğim bu göğüs ve göbek şişliği gider mi daha doğrusu iner mi?? çok rahatsız oluyorum çünkü..

herkese merhaba.. ben 1haftadır yasmin kullanıyorum,göğüslerim kocaman oldu ve hassaslar.. ayrıca göbeğim de aldı başını gidio,kiloda değişim yok ama şişlik var gibi.. ilk 2-3gün de mide bulantısı oldu,baş ağrısı hafif.. sanırım bütün belirtiler benim için.. =)) sizlere sormak istediğim bu göğüs ve göbek şişliği gider mi daha doğrusu iner mi?? çok rahatsız oluyorum çünkü..

mrb canım hapa daha yeni başlamışsın normal böle olması ben de yeni başladığımda senin gibi oluyordum bünyen alışınca normale döner herşey üzülme.ben 4 yıldır kullanıyorum yasmini.opuyorumnanaktan

yani adet olduktan sonra falan geçer mi?? tatile bu koca göğüslerle gitmek istemiyorum:KK1:

Geçiyor geçiyor en azından benimkiler geçiyor :) yasmin öncesinde de göğüs şişkinliği oluyordu ama yasminden sonra direk patlamaya hazır bombacık oluyorlar, neyseki bir süre sonra normale dönüyorlar, endişelenmeyin.

Arkadaşlar
Bende ya hap kullanıcam yada spiral taktırıcam.
Hap konusunda daha olumlu düşünüyorum.
Kilo aldırma gibi bi sorun oluyor mu bunu merak ediyorum.

bende kilo falan aldırmadı gerçi bi tablet bitirdim henüz şişlik vs de olmadı sadece mide bulantı oluyo onada katlanıcam artık
ya bu gün meselesi doğru dimi 7 gün ara veriyosunuz hepiniz... bi arkadaşım cevap vermiş sağol rahatattın beni bugün birine daha sordum oda adetinin ikinci günü başladğını söyledi bugün ikinci tablete başladım hayırlısı artık

bende kilo falan aldırmadı gerçi bi tablet bitirdim henüz şişlik vs de olmadı sadece mide bulantı oluyo onada katlanıcam artık
ya bu gün meselesi doğru dimi 7 gün ara veriyosunuz hepiniz... bi arkadaşım cevap vermiş sağol rahatattın beni bugün birine daha sordum oda adetinin ikinci günü başladğını söyledi bugün ikinci tablete başladım hayırlısı artık

mrb canım sende 7 gün ara verdin değilmi çünkü ben dr. tavsiyesiyle kullanıyorum bana 7 bün ara dedi bende 4 yıldır o şekilde kullanıyorum hiç bir sprun olmadıopuyorumnanaktan

mrb canım sende 7 gün ara verdin değilmi çünkü ben dr. tavsiyesiyle kullanıyorum bana 7 bün ara dedi bende 4 yıldır o şekilde kullanıyorum hiç bir sprun olmadıopuyorumnanaktan

evet canım ben dr. çıkmadım eczacı bana öyle kullanmamı söyledi ama korkuyorum nedense oğlum 17 aylık hiç düşünmüyoruz daha ilk kez kullanıyorum ondan teretdüt ediyorum kaç gün ara diye

herkese merhabalar,
ben de henüz evlenmedim, temmuz sonunda evlenmiş olcam inşallah:) ben de ilk kutumu bitirdim eczacımın söylediği gibi her gün belli saatlerde almaya çalıştım bazen aksattım yasmini ama yine de günü günününe içtim, eczacı bana kutu bitince 5. günde adet olursun 2 gün bekle sonra iç dedi,
burda yazılanlara göre de 7 gün aradan sonra 8. günde içmem gerekiyo diğer kutuyu;
fakat şöyle bir durum var
ben hapımın sonuncusunu pazar günü içtim yani normalde diğer kutuya haftaya pazartesi başlamam gerekiyo
ama eczacı 5. günde adet olacaksın demişti oysa ben bu gün adet oldum yani 3. günde
hapı devamlı kullananlardan yardım istiyorum, şimdi ben diğer kutuya ne olursa olsun 8. günde mi başlayayım yoksa adetim 2 gün önce olduğuna göre 6. günde mi başlayayım,
inşallah derdimi anlatabilmişimdir... :uhm:

herkese merhabalar,
ben de henüz evlenmedim, temmuz sonunda evlenmiş olcam inşallah:) ben de ilk kutumu bitirdim eczacımın söylediği gibi her gün belli saatlerde almaya çalıştım bazen aksattım yasmini ama yine de günü günününe içtim, eczacı bana kutu bitince 5. günde adet olursun 2 gün bekle sonra iç dedi,
burda yazılanlara göre de 7 gün aradan sonra 8. günde içmem gerekiyo diğer kutuyu;
fakat şöyle bir durum var
ben hapımın sonuncusunu pazar günü içtim yani normalde diğer kutuya haftaya pazartesi başlamam gerekiyo
ama eczacı 5. günde adet olacaksın demişti oysa ben bu gün adet oldum yani 3. günde
hapı devamlı kullananlardan yardım istiyorum, şimdi ben diğer kutuya ne olursa olsun 8. günde mi başlayayım yoksa adetim 2 gün önce olduğuna göre 6. günde mi başlayayım,
inşallah derdimi anlatabilmişimdir... :uhm:

mrb canım öncelikle mutluluklar dilerim.kaçıncı günü adet olursan ol 7 gün ara verip 8. güne başlıyosun hapa.ne zaman adet olduğun önemli değil yani. bazen 3. günü bazen 4 bazende 5. günü adet olursun.pazar günü içtiysen son hapı haftaya pazartesi günü başlıcaksın.opuyorumnanaktan

mrb canım öncelikle mutluluklar dilerim.kaçıncı günü adet olursan ol 7 gün ara verip 8. güne başlıyosun hapa.ne zaman adet olduğun önemli değil yani. bazen 3. günü bazen 4 bazende 5. günü adet olursun.pazar günü içtiysen son hapı haftaya pazartesi günü başlıcaksın.opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim zemuszemus aklıma çok takılmıştı dün adet olunca çok erken gibi geldi çünkü kaydirigubbakcemile3

Merhaba,
Yoğun cilt problememim var.Tüm cilt dokatorlarına gittim her duyduğumu sürdüm kullandım,bir süür karaciğer,guatra kadar testler yaptırdım ama ypok herşey tertemiz çıkıyor.En sonunda aklıma hormonlarda bişey olabilirmi dedim hormon testi yaptırdım o da temiz çıktı.artık sevinsemmi üzülsemmi bilemedim .Herşey temiz ama benim cildim berbat..Neys edr.doğum kontroıl hapı iç dedi özellikle diane 35 i önerdi fakat çevrem çok kilo ve şişkinlik yapıyor deyince ysmine kararv erdim..kilo aldırmıyor diye fakat acaba cildime iyi gelecekmi işte bütün mesele buuuu:KK43:
Sorum şu Yasmin cilde iyi geliyormu?Problemi olup da bunu kullanarak düzelen varmı aranızda...

slm arkadaşlar bende yasmin kullanıyorum ama 4 ay ara vermiştim. tekrar başladım hapın ilk gününden itibaren 7 gün ek korunma yöntemi ile korundum sonra korunmadık ve dün gece yani 1 temmuzda son hapımı içtim ve bu öğlen eşimle korunmadan ilişkiye girdim 7 günlük aranın ilk günündeyim bugün bu problem yaratırmı?? yardım lütfennnn endişelendim :bbo:

yasmini bende kullanıyorum. 7 aylık evliyim şuana kadar hiç bi yan etkisini görmedim mide bulantısı dışında.en hafif ama etkili haplardan biri. dilerim hepte bu şekilde gider. doktorum yasminin onlar için en büyük yardımcı olduğunu söledi.

merhaba,benim de bi sorum olacak.
2 gün oldu yasmine başlayalı.
Koruma etkisini ne zaman göstermeye başlıyor acaba .

X