Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
benim ikinci kutum ve sivilcelenme yaptı bende birde duygusallık ve sinir iki hapım kaldı bitsin üçüncü kutuya geçmeyi düşünmüyorum

peki cnm üçüncü kutuya başlamıyacağım diyorsun,nasıl korunacaksın...

Kızlar durumum acil. bugün yasmin kullanımımın 14.gunu ve yumurtlama donemıne yakın bır gunumdeyım eşim içime bosaldı. risk varmıdır?

Merhaba, bence risk vardir, ertesi gun hapi kullanman iyi olabilir, ayni sey benim de basima gelmisti eczaneye danistik ve ertesi gunu hapi kullandim. 14 gun kisa bir sure, genelde evlenmeden birkac ay (galiba 3 ay kadar oncesinde) baslamanin iyi olacagini soyluyor doktorlar...Telas etme canim, sonucu da buradan bize yaz.. Ne olursa olsun hayirlisi olsun....

30 Mayısta düğünüm var.20 Nisan gibi adet olucam.Yasmin kullanmaya karar verdim.Doğum kontrol hapı kullanırken başka ilac alınırsa etkisi azalırmış diye duydum.Siz ne diyorsunuz

Merhaba,
Boyle bir sey oldugunu ilk defa duyuyorum, ama en iyisi doktora danismak. Doktor muayenede ilac yazmadan once size herhangi ilac (d. kontrol hapi da dahil) kullanip kullanmadiginizi sormali. Ona gore hastaliginizla ilgili olan ilaci yazmali. Ilaclarin bircok yan etkisi var.Birbirlerini ters etkiliyor olabilir, bu da size yarar yerine zarar verir((
Doktora gidemiyorsaniz en azindan bir eczaneye sormanizda fayda var derim ben..

arkadaşlar ben 8 aydır yasmin kullanıyorum hiç unutmamıştım içmeyi ama geçen hafta birgün içmeyi unutmuşum ertesi gün ikisini birden içtim.bugünde farkettimki dün içmem gereken hapı içmeyi unutmuşum ikisini birden içtim gene ama ilişkiye girilse bugün hamile kalma olasılığı nedir sizce??? yada ben gibi bir durum yaşayan varmı acabaa

slm arkadaşlar bende migrocynon adlı hapı kullanıyodum fakat hap bıteli 20 gün oldu hala adet görmedim hiç böle sorun yapmamıştı 8 aydır düzenli gidiyodu acaba hamilemiyim bir ikincisi ben lustral adlı depresyon ilacı kullanıyorum o sanırım netten baktıgım kadarı ile dk hapının etkisini azaltıyodur ya hamilelik olabilirmi hapla hamile kalan varmıdır sizce ?

Bende arada almayı unutup 2 tane birden içiyorum. 8-9 aydır bir sorun yaşamadım. 1 günlük unutkanlıklar döngüyü,koruyuculuğu etkilemiyor.

Düzenli olarak alıyorsan hamile değilsindir. Ben antibiyotiklerle ağrı kesicilerle beraber alıyorum, yine de bir sorun yaşamadım. Stresten olabilir, depresyon ilacı kullandığını yazmışsın, buradan stresli bir dönem geçirdiğini anlıyorum. Ondan gecikmiştir. İstersen bi test al yap, için rahat etsin.

kızlar benim düğünüm 26 haziranda.mayısın başında,haziran başında ve düğün günümde toplam 3 kere daha hasta olacağım.Mayıs başındaki regl günümde başlasam yeter mi ilaca.bi de 21 gün içtikten sonra 7 gün ara verip 8. gün mü başlıcam yeniden içmeye. 6 gün ara verip 7. gün mü

bence mayısda başlasan düğününe kadr bir paket bitmiş olur.çok fazla kullanmakda gerekmez bence ama etkilerine alışabilcekmisin die düşünürsen erken başla derim belki senin bünyen farklı tepki veriri ilacı değiştirirsin.7 ci gün almaya başlıcaksın canım hapı

Mrb kızlar
Ben adet düzensizliği için yasmin kullanıyorum
Yarın hapım bitecek ben ne zaman regl olucam.
Çünkü regl olunca doktor kontrole gel dedi kist için.

Mrb kızlar
Ben adet düzensizliği için yasmin kullanıyorum
Yarın hapım bitecek ben ne zaman regl olucam.
Çünkü regl olunca doktor kontrole gel dedi kist için.

canım benim dün bitti mesela cumartesi regli oluyorum değişiyor bünyeye göre ertesi günde olabilirsin benim gibide olabilirsin.

canım benim dün bitti mesela cumartesi regli oluyorum değişiyor bünyeye göre ertesi günde olabilirsin benim gibide olabilirsin.

ben mesela hapi biraktiktan sonra 4. gun adet oluorum

Hımmm anladım kızlar.Ben Diane35 kullandığımda hap biter bitmez regl olmuştum.
Peki sizlerde şişlik yaptı mı bu yasmin.
Yaptıysa ne zaman iner şişlikler.

bilmiorum ya hic fark etmedim sislik yapip yapmadigini:sm_confused:

karnındamı şişlik oldu canım gögüslerde diorsan bende büyüme yaptı

Göğüslerimde şişlik var vücudumda yokta.Çok acıyo yaa.Normal regl zamanlarımda da oluyordu şişlik ama bu kadar acımıyordu.
Birde en yan etkisiz hap yasmin diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…