Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
potansiyel gıcık deil potansiyel danışman olarak deişmeliyiz bence, çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için bi anda üzerimden bi yük kalktı valla ilk defa bu haplara başladığım için panik yaptım,
ilgin için çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

gıcık değilim aslında da bakma ..o görünen yanım bir de görünmeyen tarafım var kaydirigubbakcemile3
rica ederim ...yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :kedi:

Kızlar dün cok degişik birşey oldu. yasmin alyorum bugun 1 hafta oldu. dun adetımın son gunuydu ılıskı sırasında ıcıme bosalma oldu. hamılelık rıskı oldugunu sanmıyorum. böyle bırsey oldu mu sızee 1 haftalık kullanırken ve adetım bıtmıstı neredeyse sabah 1 damlası gelmıstı aksam ustu ılıskı oldu rısk az dıye bılıyorum 2.agızdan duymak ıcımı rahatlatır :hulya:

Ve ayrıca haplarımı coookk duzenlı alıyorum her gun aynı saat aksatmadan asla. dakıka hesabı bıle yapıyorum ne olur ne olmaz dıye o kadar pimpirikliyim kaydirigubbakcemile3

Kızlar dün cok degişik birşey oldu. yasmin alyorum bugun 1 hafta oldu. dun adetımın son gunuydu ılıskı sırasında ıcıme bosalma oldu. hamılelık rıskı oldugunu sanmıyorum. böyle bırsey oldu mu sızee 1 haftalık kullanırken ve adetım bıtmıstı neredeyse sabah 1 damlası gelmıstı aksam ustu ılıskı oldu rısk az dıye bılıyorum 2.agızdan duymak ıcımı rahatlatır :hulya:

doğum kontrol hapları ara verilen 7 günlük dönemde de koruyor o yüzden rahat ol ... o günlerde ek korunmaya ihtiyacın yok ...

Yeni baslamıstım hapa canım yanı daha 1 hafta oldu ılk kutum bu

kullandığın andan itibaren korumaya başlıyor ..doktorun bana dediği bu ...ben böyle biliyorum böyle davrandım ..korunmadım ek olarak ilk bir ay ..bir şey de olmadı ...

Sevindim buna cunku bazı arkadaslar ılk ay ek koruma kullanın demısler. kondom bende tahrıse sebep oluyor acı ve agrı 2 kat fazla oluyor hap en ıyısı dıye dusunuyorum.

hapın yan etkisi çok ..ben pişman oldum vallla ..2 senede 10 kilo aldım ..hep mide bulantım oldu ..tek iiliği adetlerimin düzenli olması kısa sürmesi ve kanamamın yarı yarıya azalması idi ..ama onun dışında vucudumu bozdu ..sana tavsiye kondomu bırakma en rahatı o ..keşke baştan beri kullansaydım ...sana göre kondom mutlaka vardır araştır bak ...

selam kızlar

bende adet düzensizliği için bu hapa başlamıştım. cuma günü son hapımı içtim.. hapı içtikten 2. gün sonra adetin gelmesi gerek diye biliyorum ama 3. gün oldu hala tık yok.. bu normal mi acaba ? dr a gitmem gerekir mi ?

illa 2 gün diye bir şey yok canım.Ben 4 gün sonra oldum.Bide yeni başladıysan vücudun alışma süresi falan var.bekle yani.

30 Mayısta düğünüm var.20 Nisan gibi adet olucam.Yasmin kullanmaya karar verdim.Doğum kontrol hapı kullanırken başka ilac alınırsa etkisi azalırmış diye duydum.Siz ne diyorsunuz

Tuhaftırki doktora gittiğimde ne ultrason ne vajinal muayene bunlar olmadan bana direkt yasmin verdi adet düzensizliğin, sancın var mı vs gibi sorular sordu yalnızca ve ilk kutumun bitmesine az kaldı bugüne dek ne mide bulantısı nede başka bir yan etki görmedim reglimi bekliyorum bakalım kutu bittiği gibi olacak mıyım, umarım sorun çıkmaz:S

supphire'' içindeki östrojen nedeniyle olabilirmiş mide bulantısı...
valla ben nerdeyse tüm yan etkileri yaşıyorum..mide bulantısı, baş ağrısı, isteksizlik, lekelenme,...
ilk ayı bitirmek üzereyim..ama merak ettiğim bu ilacı kullandığım sürece böyle mi devam edecek yoksa bünye alışıp azalacak mı?

merhabalar ben yeni kayıt oldum bir sorum olacak ben yasmin kullanıyorum adet düzensizliğinden dolayı 21 tablet bitti dün adet oldum ve 2. pakete adetin kaçıncı günü başlanıyordu acaba bilgisi olan varmı :s

Evlenmeden bir iki hafta önce başladım kullanmaya,bende çok aşırı sinir yaptı bu hap,

Sonra bıraktım,zaten kullanmama da gerek kalmadı evlendikten sonra...

merhabalar ben yeni kayıt oldum bir sorum olacak ben yasmin kullanıyorum adet düzensizliğinden dolayı 21 tablet bitti dün adet oldum ve 2. pakete adetin kaçıncı günü başlanıyordu acaba bilgisi olan varmı :s

canım hap bitince yedi gün ara veriyorsun sekizinci gün başlıyorsun adetin olsada olmasada sekizinci gün başlanıyor

benim ikinci kutum ve sivilcelenme yaptı bende birde duygusallık ve sinir iki hapım kaldı bitsin üçüncü kutuya geçmeyi düşünmüyorum

arkadaşlar yardım edin lütfen =( ben ekim ayından beri yumurtalık kisti yüzünden yasmin kullanıyorum. sadece geçen ay ara verdim ve 1 ay aradan sonra tekrar başladım. hapı aldığım 2. gün eşimle ilişkiye girdim. hap aldığım için korunmadık yani. şimdi korkuyorum acaba 1 hafta beklemelimiydim yoksa hamile kalmış olabilirmiyim ? kasıklarımda ağrı var =( hapı aldığım ilk günden itibaren korumaya başlıyormu yasmin kullananlardan yardım istiyorum =((

X