- 22 Temmuz 2009
- 39
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım benim gögüslerimde de aynen öğle olmuştu bayağada büyüdüler hemde :) bu hapın bir yan etkiside bu ben çok zor geçirmedim ilk dönemleri başka yan etkisini görmedim çok şükür.3ay sona duruyor o şişkinlikler acımalar
ay evt ben bi ara baska bi hp kullanmistim bas agrisi tansiyon dusmesi ne ararsan vardi
yasmin de hic bole bisey yasamadim
ama o gogus agrilari falan regl donemlerinde normal canim ya
canım banada kis için verdi ama en az 6ay kullandırdı sölim.
ne kisti bilmiyorum küçük küçük komple kaplamış yumurtalarını dedi en az 6 ay kullancaz sona kontrole gel dedi bende kontrole gidicem inş bu ay
bugün yarın olman lazım canım ama bazı arkadaşlar olmamışlar 7 gün arada başla sen hapa aynen devam et olsanda olmasanda
kızlar ben iki hafta hap kullanmadım tabi o arada yeniden regl oldum şimdi tekrar başlamak istiyorum ama ilk kez doğum kontrol hapı kullananlar regl olduğu gün hapı kullanmaya başlıyor peki bende mi öyle yapmam gerekiyor yoksa normal yarından itibaren kullanmaya başlayabilirmiyim.
bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bir buçuk aydır yasmin kullanıyorum. normalde 3 gün adet görüyordum, haptan sonra hem azaldı hemde 1 güne falan düştü.yüzümde de sivilcelenme başladı. çok canım sıkıldı bu işe. acaba bu ilacı bıraksam mı? yoksa 1- 2 ay sonra geçer mi?
Ayy canım bende 1 ay kullandım bende de sivilce yaptı yaa.
Ayrıca yasmin bitelli 3 gün oldu halen regl olmadım.
Sen yasmin bittikten kaç gün sonra regl oldun.