Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
evet canım benim gögüslerimde de aynen öğle olmuştu bayağada büyüdüler hemde :) bu hapın bir yan etkiside bu ben çok zor geçirmedim ilk dönemleri başka yan etkisini görmedim çok şükür.3ay sona duruyor o şişkinlikler acımalar

ay evt ben bi ara baska bi hp kullanmistim bas agrisi tansiyon dusmesi ne ararsan vardi
yasmin de hic bole bisey yasamadim

ama o gogus agrilari falan regl donemlerinde normal canim ya

evet canım benim gögüslerimde de aynen öğle olmuştu bayağada büyüdüler hemde :) bu hapın bir yan etkiside bu ben çok zor geçirmedim ilk dönemleri başka yan etkisini görmedim çok şükür.3ay sona duruyor o şişkinlikler acımalar

Benimde başka bi şikayetim yok göğüslerim acıyo o kadar
Normal regl dönemindede şişlik oluyordu ama bu kadar değil.
Bakalım regl oluyum doktora gidicem kistim kaybolduysa doktor kullanma der belkii

ay evt ben bi ara baska bi hp kullanmistim bas agrisi tansiyon dusmesi ne ararsan vardi
yasmin de hic bole bisey yasamadim

ama o gogus agrilari falan regl donemlerinde normal canim ya

Ewt canım yaa ben çok çektim razıyım ne yapiyimm

canım banada kis için verdi ama en az 6ay kullandırdı sölim.

Hımm.Geçmiş olsun canım
Ne kisti var sende.
Doktor bana regl ol kontrole gel dedi.Bilmiyorum ne kadar derse kullanacam
Geçen yılda doktor bana adet düzensizliği için yasmin vermişti kullanmadım.Geçen ayda gittiğimde kist çıktı.Belki kullansaydım kist oluşmazdı:umursamaz:

ne kisti bilmiyorum küçük küçük komple kaplamış yumurtalarını dedi en az 6 ay kullancaz sona kontrole gel dedi bende kontrole gidicem inş bu ay

kızlar ilk kutım bitti 4 gün oldu biteli bende tık yok hala regl olmadım:S

eğer olmazsam normal mi bu yoksa doktora görüneyim mi???

olursamda normalde 4 gün sürüor kanamam, 8. gün hapa başlayım mı çünkü 8. günde kanamam sürüor olucak:S

bugün yarın olman lazım canım ama bazı arkadaşlar olmamışlar 7 gün arada başla sen hapa aynen devam et olsanda olmasanda

kızlar ben iki hafta hap kullanmadım tabi o arada yeniden regl oldum şimdi tekrar başlamak istiyorum ama ilk kez doğum kontrol hapı kullananlar regl olduğu gün hapı kullanmaya başlıyor peki bende mi öyle yapmam gerekiyor yoksa normal yarından itibaren kullanmaya başlayabilirmiyim.

bana yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar ben iki hafta hap kullanmadım tabi o arada yeniden regl oldum şimdi tekrar başlamak istiyorum ama ilk kez doğum kontrol hapı kullananlar regl olduğu gün hapı kullanmaya başlıyor peki bende mi öyle yapmam gerekiyor yoksa normal yarından itibaren kullanmaya başlayabilirmiyim.

bana yardımcı olursanız sevinirim.

reglin ilk gunu diye biliyorum ben canım
daha önce kullanmış olsanda

kızlar merhaba,
benim merak ettiğim konu biz dün korunmasız olarak ilişkiye girdik ve ilişkiden sonra birtane yasmin aldım. yasmini ilk defa dün kullanmaya başladım ve adetim biteli birkaç gün oluyor .normalde yasminin kullanımına adetin ilk günü başlanması gerekiyormuş ama benim adetim 3 gün önce bitti ve yasmini ilişkiden sonra aldım.bu durumda yasminin koruyuculuğu varmıdır yoksa herşey için geçmi kaldımbilmiyorumkismile

Bir buçuk aydır yasmin kullanıyorum. normalde 3 gün adet görüyordum, haptan sonra hem azaldı hemde 1 güne falan düştü.yüzümde de sivilcelenme başladı. çok canım sıkıldı bu işe. acaba bu ilacı bıraksam mı? yoksa 1- 2 ay sonra geçer mi?

Bir buçuk aydır yasmin kullanıyorum. normalde 3 gün adet görüyordum, haptan sonra hem azaldı hemde 1 güne falan düştü.yüzümde de sivilcelenme başladı. çok canım sıkıldı bu işe. acaba bu ilacı bıraksam mı? yoksa 1- 2 ay sonra geçer mi?

Ayy canım bende 1 ay kullandım bende de sivilce yaptı yaa.
Ayrıca yasmin bitelli 3 gün oldu halen regl olmadım.
Sen yasmin bittikten kaç gün sonra regl oldun.

Ayy canım bende 1 ay kullandım bende de sivilce yaptı yaa.
Ayrıca yasmin bitelli 3 gün oldu halen regl olmadım.
Sen yasmin bittikten kaç gün sonra regl oldun.

4. gün regl oldum canım. ama bu sivilceler çok moralimi bozdu. büyük ihtimal bırakacağım.ria falan düşünüyorum. ondan da korkuyorumeyvahedigeldismile

X