Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ikinci kutum ve sivilcelenme yaptı bende birde duygusallık ve sinir iki hapım kaldı bitsin üçüncü kutuya geçmeyi düşünmüyorum
Kızlar durumum acil. bugün yasmin kullanımımın 14.gunu ve yumurtlama donemıne yakın bır gunumdeyım eşim içime bosaldı. risk varmıdır?
30 Mayısta düğünüm var.20 Nisan gibi adet olucam.Yasmin kullanmaya karar verdim.Doğum kontrol hapı kullanırken başka ilac alınırsa etkisi azalırmış diye duydum.Siz ne diyorsunuz
arkadaşlar ben 8 aydır yasmin kullanıyorum hiç unutmamıştım içmeyi ama geçen hafta birgün içmeyi unutmuşum ertesi gün ikisini birden içtim.bugünde farkettimki dün içmem gereken hapı içmeyi unutmuşum ikisini birden içtim gene ama ilişkiye girilse bugün hamile kalma olasılığı nedir sizce??? yada ben gibi bir durum yaşayan varmı acabaa
slm arkadaşlar bende migrocynon adlı hapı kullanıyodum fakat hap bıteli 20 gün oldu hala adet görmedim hiç böle sorun yapmamıştı 8 aydır düzenli gidiyodu acaba hamilemiyim bir ikincisi ben lustral adlı depresyon ilacı kullanıyorum o sanırım netten baktıgım kadarı ile dk hapının etkisini azaltıyodur ya hamilelik olabilirmi hapla hamile kalan varmıdır sizce ?
:1hug: çok teşekkür ederim nasıl içim rahatladı anlatamamBende arada almayı unutup 2 tane birden içiyorum. 8-9 aydır bir sorun yaşamadım. 1 günlük unutkanlıklar döngüyü,koruyuculuğu etkilemiyor.
kızlar benim düğünüm 26 haziranda.mayısın başında,haziran başında ve düğün günümde toplam 3 kere daha hasta olacağım.Mayıs başındaki regl günümde başlasam yeter mi ilaca.bi de 21 gün içtikten sonra 7 gün ara verip 8. gün mü başlıcam yeniden içmeye. 6 gün ara verip 7. gün mü
Mrb kızlar
Ben adet düzensizliği için yasmin kullanıyorum
Yarın hapım bitecek ben ne zaman regl olucam.
Çünkü regl olunca doktor kontrole gel dedi kist için.
Mrb kızlar
Ben adet düzensizliği için yasmin kullanıyorum
Yarın hapım bitecek ben ne zaman regl olucam.
Çünkü regl olunca doktor kontrole gel dedi kist için.
canım benim dün bitti mesela cumartesi regli oluyorum değişiyor bünyeye göre ertesi günde olabilirsin benim gibide olabilirsin.
ben mesela hapi biraktiktan sonra 4. gun adet oluorum
bilmiorum ya hic fark etmedim sislik yapip yapmadigini:sm_confused:
karnındamı şişlik oldu canım gögüslerde diorsan bende büyüme yaptı