potansiyel gıcık deil potansiyel danışman olarak deişmeliyiz bence, çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için bi anda üzerimden bi yük kalktı valla ilk defa bu haplara başladığım için panik yaptım,
ilgin için çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
Kızlar dün cok degişik birşey oldu. yasmin alyorum bugun 1 hafta oldu. dun adetımın son gunuydu ılıskı sırasında ıcıme bosalma oldu. hamılelık rıskı oldugunu sanmıyorum. böyle bırsey oldu mu sızee 1 haftalık kullanırken ve adetım bıtmıstı neredeyse sabah 1 damlası gelmıstı aksam ustu ılıskı oldu rısk az dıye bılıyorum 2.agızdan duymak ıcımı rahatlatır :hulya:
Yeni baslamıstım hapa canım yanı daha 1 hafta oldu ılk kutum bu
cnm pazar günü başlayacaksın ben ilk zamanlar p.tesi başlıyordum ama öyl değilmiş doktora sordum 7. gün başlaman lazım
selam kızlar
bende adet düzensizliği için bu hapa başlamıştım. cuma günü son hapımı içtim.. hapı içtikten 2. gün sonra adetin gelmesi gerek diye biliyorum ama 3. gün oldu hala tık yok.. bu normal mi acaba ? dr a gitmem gerekir mi ?
doktora neden gideceksin
merhabalar ben yeni kayıt oldum bir sorum olacak ben yasmin kullanıyorum adet düzensizliğinden dolayı 21 tablet bitti dün adet oldum ve 2. pakete adetin kaçıncı günü başlanıyordu acaba bilgisi olan varmı :s