arkadaşlar ben 29 yaşındayım.bende yasmini kullanmak istiyorum fakat sigara içiyorum.sigara içenlerde doğum kontrol hapının zararlı olacağını duydum bununla ilgili bir bilgini,z varsa paylaşırsanız sevinirim
slm arkdaslar daha öncede yazmıştım. ben de doktor tavsiyesi ile yasmin kullanmaya başlicam fakat hala çok tedirginim yan etkileri hakkında.doktorum adet sancılarım içn verdi ben bunun yanında korunma amaçlı da kullanmaya başlicam bgn veya yrn adet görmeye başlarım ve hapı kullanmaya.kilo aldırma ve libido de azalma yapıyomuş yan etki olarak bu yüzden çok kararsızım.acaba diyorum kullanmaya başlasam snra daha 1 ay dolmadan rahatsız oldum yan etkilerinden bıraksam bir zararı olurmu lütfen biraz yardımcı olurmusunuz.
slm ben dogumdan sonra basladim 4 aydir kullaniyorum emzirdigim icin dr ara vermeden kullan dedi.sadece yan etkisi var o da basim agriyor.sizde de oluyormu?
canım bu yan etkiler sadece yasminin değil bütün korunma haplarının yan etkileri.Hangisini kullanırsan kullan yan etki olarak yine aynı şeyler yazacak.Hem herkeste göstermiyo ki yan etkisini kullanmadan göremezsin zaten.Önce kullan herhangi bir yan etkisini hissedersen özellile baş ağrısı o zaman doktorunla görüşürsün...
opuyorumnanaktan
şimdi daha 2 ay var reglimin 3. gününde başlasam oolmazmı acaba...
slmm... bende yasmini kullanmaya kara verenlerdenim.ben 7 ağustosta evleniyorum.normalde çocukları eşimle çok seviyoruz ve istiyorduk ancak eşimin tayini şırnağa çıkınca bu fikirden vazgeçtik.acaba ne zaman başlamalıyım... eeğer aralıksız kullanırsam i sorun olurmu_?çünkü en az 2 sene düşünmüyoruz ve korunmalıyım yardımlarınızı bekliyorum...
Benimde bu konuda bir sorum olacak arkadaşlar. yaklaşık bir senedir yasmin kullanıyorum, bugüne kadar adetlerimde miktar bakımından azalma oldu. Ancak bu adetimde düzgün adet olamıyorum. Azıcık olan miktarda gelmiyor, çok çok az bir lekelenme ya da arada koyu olarak geliyor. Bu neden oluyor acaba bilgisi olan varmı?
yaa ben bi şey sormak istiyorum doktorum bana adet düzensizLiği için yasmin verdi fakat duyduğum kadarıyla yasmin migreni tetikliyoRmuş..Benimde migrenim olduğu için tereddüt ediyorum.Acaba aranızda böLe bir şikayeti fLn olan varsa bana bir bilgi verebiLirmi ?? :kedi:
canım moralin bozulasın bende de oldu ama geciodu
slm kizlar. biliyorum yeri burasi degil ama merak iste! normalde ben dogum kontrol hapi kullaniyorum 1 senedir. bu ay ki kutum bitti 8. gün diger kutuya baslamam gerekiyor.ama ben hala adet olmadim bugün 6.günü normalde 4-5 günlerde oluyordum ve adetime 2 gün kala yani hapi bitirtikten sonra iliskiye girmistim acaba hamilemi kaldim bilmiyorumki? cocuk istiyorum ama duydumki dogum kontrol hapini birakip üzerine hemen hamile kalanin cocugu ya sakat oluyo yada düsükle sonuclaniyor acaba dogrumudur? yada aranizada var mi dogum kontrol hapi kullnipta 7.gün yada 8.gün tekrar diger kutuya basladigi anda adet gören