mrb, 5 6 saat geçtikten sonra ilacı alman koruyuculuğunu azaltır ama adetinin son günü olduğu için büyük bir olasılıkla gebelikk olmaz,strese girmee adet olacağını düşün olursun......çok acil bişi öğrenmem gerekiyo kızlar.. 7 aydır yasmin kullanıyorum. geçen ay 3 kere hap almayı unuttum ama hiç biri ertesi güne kalmadı 5-6 saat sora hatırlayıp içtim. o ay hap bitti 7 günlük hapsız dönemin son gününde yani adetimin son gününde ilişkiye girdim. son gün zaten adetim kesildiği için o gece kanama olmadı ve ben hamile kalma ihtimalimin ne olduğunu anlayamıyorum..
midem falan bulanıyo sürekli bu aralar adet olmam gerek hap bitti bu aydaçok korkuyorum sizce bu hap unutma yüzünden hamile kalma ihtimalim ne kadar
mrb, 5 6 saat geçtikten sonra ilacı alman koruyuculuğunu azaltır ama adetinin son günü olduğu için büyük bir olasılıkla gebelikk olmaz,strese girmee adet olacağını düşün olursun......
arkadaşlar bende 7 ay boyunca kullandım yasmini.1 aydır kullanmıyorum.4-5 gün önce regl olmam gerekiyordur hala olamdım.fakat heran olacakmışım gibi belim ve sırt ağrım var.göğüslerimin uclarıda hassaslaştı.sizce ilaçtan dolayımı,yardım edebilir misinz?kafam cok karıştı.yoksa hamilemiyim?ilacı bırakan arkadaslar adetiniz hemen düzene girdimi?yooksa ilk ay gecikmesi normalmikafamçokkarıştı
lütfen biri bana bişe yazsın.. doktor tavsiyesiyle kullanmıyorum o yüzden sorabileceğim bi uzman yok.. doğru bilgi alabilen birileri yazsın lütfen
güzelim bence değilsindir adetinin son günü ise olma ihtimali çok çok düşük yumurtlama dönemin daha başlamamıştır o gün hemde ilaç da kullanıyorsunçadetinin gecikme sebebi bir tür yan etki olabilir ve kendini strese sokmuşsun anlaşılan o yüzden de etkilemiştir.kendini üzme.test yaptınmı eczaneden alıp?
YASMİN Film Kaplı Tablet | İlaç Pedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir canımcım sanıyorum bu sayfada sorularının cevabını bulabilirsin.
ben İlaç Pedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir | İlaçlar ve Sağlık Konularında Eczacıları İle Servisler Sunar u ihtiyaç duydukça kullanıyorum ve çok faydasını görüyorum. hatta sitenin şöyle bir güzelliği var, eczacılarına soru sorabiliyorsun. ben bikaç kere sordum gerçekten kısa süre içerisinde çok tatmin edici bir şekilde cevapladılar. senin de hatta ihtiyacı olan herkesin işine yarayabileceğini düşünüyorum.
1 hafta kadar kullandım.aldıgıma alacagıma pişman oldum.kilo yapmadı göğüslerde hassasiyet ve fazlaca sinir gerginlik ve uzuntu yaptı.bunun yanında isteksizlikte...ilacı bırakmış olmama ragmen hala akıntı geliyor sanki adetmişim gibi.ben memnun kalmadım
ben bu ay yasmın bırakıyorum mıranovo klullancam yasmın le kılolar basını almıs gıdıııı mıranovanın bene hıcbır yan etkıs olmadı
şanslısın sende kısırlık yapmamış ama bu senin fizyolojik koşullarınlal alakalı. herkesde bile farklı yan etkiler yaparken, kısırlık konusu da böyledir. bu arada madem evlisiniz de neden kimse spiral ( rahim içi araç ) düşünmüyor??arkadaslar tam 5 yıl yasmin içtim ve cok memnundum 1 yıl önce yasmini bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım yani kısırlık falan yapmıyo