KIZLAR BENDE BİŞİ SORCAM YENİ EVLİYİM.İLK KUTU YASMİN KULLANDIGIMDA EŞİM KORUNDU. 2.KUTUYA BAŞLADIM 5 GÜN ÖNCE AMA DÜN OLAN OLDU. ACABA BENİ KORUMUŞMUDUR YOKSA GERCEKTEN KORUMASI İÇİN İKİ KUTU MU KULLANMAK GEREKİO...????????????????
UFF İÇİME KURT DÜŞTÜ DOKTORA GİTMEK SACMA GELİO SİZE SORSAM. KORUMUŞMUDUR BENİ ? İKİNCİ KUTUNUN 5. GÜNÜ :kedi:
bu arada bu 5 gün ; geçen ay 1 hafta gecikmeden sonraki 5 gün :asigim:merhabalar
yasmin hapını bıraktıktan sonra 1 ay adetim geç geldi. bu ayda 5 gün geçti her ay böyle gecikmeler oluyomu yoksa hamilemiyimmmmmmmm:lepi::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlarrr... yarından itibaren yasmini kullanmaya başlıyorumm...umarım bi sorun çıkmazz....:1no2:
ya arkadaşlar 3. gününde adetim kesildi...normal mi bu sizce?
lütfen cvp yazın bekliyorum mafoldumben
slm kızlar bende bu yasmin hapından çok dertliyim kullanmaya yeni başladım. adetim bittiği halde 10 gündür leke geliyo bazende adet kanaması gibi oluyo inannın çok korktum acaba doktora gitsemmi yoksa böle şeyler olması normalmi nolur biriniz cvp yazın
kızlar bende bugün adet oldum 26 temmuzdada düğünüm var doktor yasmin verdi bitkisel hap diye bugün başlayacağım ama düğün günü belki korumaz dedi doktor dikkatli ol dedi ve 21 günde bitiyormuş 7 gün ara veriyormuşsun 21 günde tam düğüne denk geliyor napmalıyım sizce
ya kızlar ben yasmin kullanıyorum ya bugün içmek için elime aldım çıkartrtım ve tam su doldururken elimden lavaboya düştü ve hap güme gitti napcam şimdiii. hoş düğüne daha 1 ay var ama...bilen varsa yardım bekliyorum...
canım bende düğüne 24 gün kala başladım bu hapa,daha sonrasında 7 günlük ara vermem gerekiyordu ve düğünde regl olabilirdim ama balayım ve düğünüm mahvolmasın diye dr"ilacı 1 hafta daha ertelemeden kullan balayından sonra 7 günlük ara ver dedi,bende öyle yaptım,gayet memnunum adetim 1 hafta ertelendi ara verdim reglim başladı 7.günde de tekrar başladım,sende öyle yapabilirsin..a.s..şu an yine 7 günlük aradayım ve reglim,herşey daha düzenli,bana çok yaradı bu ilaç....