Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
KIZLAR BENDE BİŞİ SORCAM YENİ EVLİYİM.İLK KUTU YASMİN KULLANDIGIMDA EŞİM KORUNDU. 2.KUTUYA BAŞLADIM 5 GÜN ÖNCE AMA DÜN OLAN OLDU. ACABA BENİ KORUMUŞMUDUR YOKSA GERCEKTEN KORUMASI İÇİN İKİ KUTU MU KULLANMAK GEREKİO...????????????????
UFF İÇİME KURT DÜŞTÜ DOKTORA GİTMEK SACMA GELİO SİZE SORSAM. KORUMUŞMUDUR BENİ ? İKİNCİ KUTUNUN 5. GÜNÜ :kedi:

arkadaşım bence kesinlikle korumuştur ben 3 sene kullandım için rahat olsn

slm arkadaşlar bende 3 haftadır kullanıyorum yasmini ve çok araştırdım en sonunda konunun uzmanına danıştım rahat rahat kullanabilisin dedi benim düğünümde 28 temmuzda tek yanetkisi kahverengi lekelenmeler ve göğüslerde hassasiyet ilk önce lekelerde bende korktum ama doktor sorun olmadığını normal bir durum olduğunu ve düzeleceğini söyledi umarım öyle olurkaydirigubbakcemile5

merhabalar
yasmin hapını bıraktıktan sonra 1 ay adetim geç geldi. bu ayda 5 gün geçti her ay böyle gecikmeler oluyomu yoksa hamilemiyimmmmmmmm:lepi::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhabalar
yasmin hapını bıraktıktan sonra 1 ay adetim geç geldi. bu ayda 5 gün geçti her ay böyle gecikmeler oluyomu yoksa hamilemiyimmmmmmmm:lepi::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bu arada bu 5 gün ; geçen ay 1 hafta gecikmeden sonraki 5 gün :asigim:

kızlarrr... yarından itibaren yasmini kullanmaya başlıyorumm...umarım bi sorun çıkmazz....:1no2:

evet inş çıkmaz:Saruboceq: hayırlı olsun bakalım sonuç ne olacak...:sm_confused:

benimde kullandığımdan beri sadece kahverengi leke sorunum vardı ama şimdide normal aet oluyo gibiyim nooldunu anlamadım ama telaşlanmıyorum doktor olabileceğini söyledi tabi tekrar bi konuşmam gerekecekCADIARZUmafoldumben

selam kızlar merak edenlere; 2.kutu yasmine devam edıyorum hiçbir problem yok reglim normal düzeninde geliyor yan etkide hissetmedim henüz ama ilerde nolur bilemem..eger bu ilaç felç yapmış olsaydı piyasada bu kdr tutulmazdı kişiden kişiye değişir..kullanım şekline gelince doktorum 7 günlük arada korundugumu ancak bunun 2. 3.kutudan sonra gercekleştiğini söyledi. 7 gün arada reglin 7ci günde gelsede hapı 8.günde almak zorundasın dedi.adetin ne zmn geldiği önemli değil 7 gün ara 21 gün devam bu böyle.. ilacı hergün aynı saatte almaya özen gösterin,agır dozlu ilaçlar kullanmıyorsanız antibiyotik vs gibi korumada hiçbi problem cıkmazmış. bunlar doktorun söledikleri paylaşmak istedim ne kadar dogru ne kdr yanlış bilemem...[/COLOR] :umursamaz:

slm kızlar bende bu yasmin hapından çok dertliyim kullanmaya yeni başladım. adetim bittiği halde 10 gündür leke geliyo bazende adet kanaması gibi oluyo inannın çok korktum acaba doktora gitsemmi yoksa böle şeyler olması normalmi nolur biriniz cvp yazın :KK43:

ya arkadaşlar 3. gününde adetim kesildi...normal mi bu sizce?

arkadaşım ben diane 35 kullanıyorum
2 kutu bitirdim
benimde 3 gün sürdü reglim
normalde 1 hafta sürerdi
hapın etkisi galiba :KK43:

birde ben hap almayı hep unutuyorum
6 gün oldu başlayalı
hep çifter çifter alıyorum unttuğum için
hiç düzenli olmadı
etkisini görebilirmiyim hapın bilmiyorum
kondom denicez artık :bbo:

lütfen cvp yazın bekliyorum mafoldumben

bence normal çünkü bende hapa adetimin ilk günü başladım normalde 4 5 güünde bitiyor adetim ama haptan dolayı uzadı 10 günden fazla hafif lekeler geldi sürekli.şimdi bişi kalmadı artık

merak etme bence normal sengözlerimebaksanab

Yasmin kullanıcılarına:
Yasmini 4 yıl kullandım kullanmaya 56 kilo ile başladım bıraktığımda 68 kiloydum. Her sene 1-2 kilo aldırdığı bir gerçek... Ben ortalama her yıl 3 kilo aldım. Birazcık iştah açıcı özelliği olduğu bir gerçek.
Yaşınız ilerleyip metabolizma hızınız düşünce daha kötü oluyor. Sigara tiryakisi olanların da ayrıca dikkat etmelerini öneririm.

slm kızlar bende bu yasmin hapından çok dertliyim kullanmaya yeni başladım. adetim bittiği halde 10 gündür leke geliyo bazende adet kanaması gibi oluyo inannın çok korktum acaba doktora gitsemmi yoksa böle şeyler olması normalmi nolur biriniz cvp yazın :KK43:

Ben 9 ay kullandım yasmini ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, bu kadar endişe ediyorsan doktora danışmanda fayda var...

kızlar bende bugün adet oldum 26 temmuzdada düğünüm var doktor yasmin verdi bitkisel hap diye bugün başlayacağım ama düğün günü belki korumaz dedi doktor dikkatli ol dedi ve 21 günde bitiyormuş 7 gün ara veriyormuşsun 21 günde tam düğüne denk geliyor napmalıyım sizce

kızlar bende bugün adet oldum 26 temmuzdada düğünüm var doktor yasmin verdi bitkisel hap diye bugün başlayacağım ama düğün günü belki korumaz dedi doktor dikkatli ol dedi ve 21 günde bitiyormuş 7 gün ara veriyormuşsun 21 günde tam düğüne denk geliyor napmalıyım sizce

canım bende düğüne 24 gün kala başladım bu hapa,daha sonrasında 7 günlük ara vermem gerekiyordu ve düğünde regl olabilirdim ama balayım ve düğünüm mahvolmasın diye dr"ilacı 1 hafta daha ertelemeden kullan balayından sonra 7 günlük ara ver dedi,bende öyle yaptım,gayet memnunum adetim 1 hafta ertelendi ara verdim reglim başladı 7.günde de tekrar başladım,sende öyle yapabilirsin..a.s..şu an yine 7 günlük aradayım ve reglim,herşey daha düzenli,bana çok yaradı bu ilaç....

ya kızlar ben yasmin kullanıyorum ya bugün içmek için elime aldım çıkartrtım ve tam su doldururken elimden lavaboya düştü ve hap güme gitti napcam şimdiii. hoş düğüne daha 1 ay var ama...bilen varsa yardım bekliyorum...

hayırlı olsun öncelikle bende 6 ay yasmin kullananlardanım bi ara bende lavaboya 1 tane hap düşürdüm çok heyecanlandım acaba hamile kalırmıyım die ama hiç birşey olmadı hatta ben o zaman sorduğumda bazı arkdaşlar 3 gün unuttukları olmasına rağmen birşey olmadığını sölediler ve dedikleri çıktı

canım bende düğüne 24 gün kala başladım bu hapa,daha sonrasında 7 günlük ara vermem gerekiyordu ve düğünde regl olabilirdim ama balayım ve düğünüm mahvolmasın diye dr"ilacı 1 hafta daha ertelemeden kullan balayından sonra 7 günlük ara ver dedi,bende öyle yaptım,gayet memnunum adetim 1 hafta ertelendi ara verdim reglim başladı 7.günde de tekrar başladım,sende öyle yapabilirsin..a.s..şu an yine 7 günlük aradayım ve reglim,herşey daha düzenli,bana çok yaradı bu ilaç....

ilacı kullanırken banada iyi geldiğini düşünüodum kilo bile almıştım herşey çok iyi görünüodu ilacı bıraktıktan sonra anladımki hiçbişi değişmemiş hala reglim bittikten 6-7 gün sonra adet olmaya devam ettiğini görünce dr a gittim ve klomen aldım

ben nisan ayında baslamıstım...affedersiniz kus kus içim dısıma cıktı ustelık yalnızca bir tne içmiştm ve 6 gün hep cıkardım...ama smdi tekrar basladm hatta iki hafta oldu, yine polikistik over tedavisiiçin...bu sefer yan etki olmadı, çok mutluyumç...yalnız birşey sorucam benim kistten kaynaklanan sivilcelerim var agzımın etrafında ve iki haftadır içiyorum yasmin fakat sivilcelerde bi düzelme yok, sivilce konusunda etkisini ne zaman göstermeye başlar ki?

X