Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar daha öncede yazmıştım iki buçuk senedir yasmin kullanıyorum.bacağımda ince mor çizgiler oluşmuştu varis gibi yani ve bacaklarım ağrıyodu dokununca bile acıyodu.bugün doktora gittim bana yasmine 6 ay ara vermemi söyledi sonrasında bakarız dedi.birde benden siğil aldı test için sonucu alınca bakalım ne olucak.sizlere bşy sormak istiyorum her kadında siğil olurmu tedbir amaçlı mı aldı yoksa.siğil testinin sonucu olumluda olabilir mi?yani siğil varsa kötü bşy var demekmi merak ettim çok konuştun galiba...
arkadaşlar bugün yasmini kullanmaya başlıycam.hesaplamalarıma göre 19 haziranda 7 günlük ara vericem .. bildiğim kadarıyla bu arada regl olucam ama tahminen kaç gün sonra olurum.. 21 haziranda düğünüm var en azından düğün günü olmasaydım yaaa
senağlama
siğil mi öyle bir test duymadım hiç? smear (simir) olmasın sakın rahim ağzı kanseri için yapıyorlar.korkma o sadece kontrol amaçlı aşısı varya rahim ağzı kanserinin istersen yaptırıyosun.yılda bir kere smear testi yaptırmak gerekiyor zaten bu test olabilir dediğin
askmesk arkadaşım dediğin gibi simir miş ben o an heyecandan öyle anlamışım netten araştırdım kansere tedbir amaçlıymş bu test ama bide bana sor öldüm kötü bşymi dir diye.daha neler öğrenicez kimbilir kadın olmak ne zor yaaa.ayrıca cevabın için teşekkürler canım:1rolleyes:
yasminle ilgili çok şey okudum iyice kafam karıştı..bn aranıza yenı katıldım ve yasmini de ilk kez bugun içtm.doktr tavsıyesıyle çnkü kistim var 3 santm civarında. kist nedenıyle kullananlar tamamen yk oldgna şahit oldumu ?.. ve göğüslerdeki büyüme olursa ilacı bıraktıgımzda göğüslerimiz eski haline dönüyor mu? ve kilo alabilecegımı sözledi doktor..alan varmı kaç kilo aldı? bna birisi Allah rızası için yardımcı olursa çok sevinirim..hepinize sağlıklı günler
30 dkdır bklıyorm kmse yok mafoldumben
geçmiş olsun canım.. ben korunma amaçlı kullandım 10 ayda 3-4 kilo aldım ama herkese kilo aldırmaz dikkat edersen problem olmaz.
bende kilo aldırdı ama çok değil öyle arkadaşlarım varki hem hapı içiyorlar hemde hala incecikler bence kişiden kişiye değişiyor sen bi iç ama ilk aydaki etkileri çk takma vücut alışana kadar olur onlarsonrasında takip et kendini inşallah bi sorun olmadan kullanırsın..
ilk 2 kutuda ne kilo aldım ne bişey.. hatta memnuniyetimi önceki sayfalarda yazdım ama 3. kutu perişan etti beni dayanılmaz göğüs ağrıları ve kilo aldırdı nerden baksan 5 kilo almışımdır.. yemediğim halde aldım.. o kadar mutsuzum ki anlatamam size.. yasmini bırakıyorum bir daha doğum kontrol haplarına tövbe mafoldumbenyaptığı sinir vs. cabası göğüsleirm o kadar büyüdü ki hiç bir çamaşırım olmuyor.. kendimi iğrenç hissediyorum aynaya bakasım gelmiyor.. zor bela verdiğim kilomu geri aldırdı Çok üzgünüm çoook eğer ailesi kilolu olan annesi ablası vs. bu hapı kullanmasın çünkü benim ailem kilolu ve ben diyetlerle formumu koruyorum hormonlarla mücadele içindeyim eğer szinde ailenizde kilolu varsa eninde sonunda aldıryor sonuçta bu da hormon için bir ilaç .. İnşallah en kısa zamanda vücudum eski formuna kavuşur :Saruboceq:
bozma moralını cnm..bnde kılo almaktan cok korkuyorm ama bnm kıstım ve sıvım oldugu ıcın agır kaldırmam bıyere uzanmam bıle yasak..spor fln yapamıorm yanı.. ama sen evde duzenlı olrk ufak tefekte olsa egzersız yapsan faydasını gorursun. yerimseniben en azından yaz gelıo yuruyus yaparsın,yuzersın fln..alternatıflern var..bnm vucudum kılo almaya cok musaıt yuzum fln cok dolgun. bnm aldgm kıloları verme sansım pek yok. bu yuzdn cok korkuyorm. göguslerın ne kdr büyüdü? ilacı bıraktktan snra etkısını yıtırmıo mu hala cok gerginlık ve agrı oluyomu ??