Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
çok acil bişi öğrenmem gerekiyo kızlar.. 7 aydır yasmin kullanıyorum. geçen ay 3 kere hap almayı unuttum ama hiç biri ertesi güne kalmadı 5-6 saat sora hatırlayıp içtim. o ay hap bitti 7 günlük hapsız dönemin son gününde yani adetimin son gününde ilişkiye girdim. son gün zaten adetim kesildiği için o gece kanama olmadı ve ben hamile kalma ihtimalimin ne olduğunu anlayamıyorum..
midem falan bulanıyo sürekli bu aralar adet olmam gerek hap bitti bu ayda :KK43: çok korkuyorum sizce bu hap unutma yüzünden hamile kalma ihtimalim ne kadar:KK43:
mrb, 5 6 saat geçtikten sonra ilacı alman koruyuculuğunu azaltır ama adetinin son günü olduğu için büyük bir olasılıkla gebelikk olmaz,strese girmee adet olacağını düşün olursun......

mrb, 5 6 saat geçtikten sonra ilacı alman koruyuculuğunu azaltır ama adetinin son günü olduğu için büyük bir olasılıkla gebelikk olmaz,strese girmee adet olacağını düşün olursun......

azaltır mı :KK43: tamamen ortadan kaldırmaz dimi? yani 3 kez oldu bu... normalde 3 kere unutursanız ertesi gün unuttuğunuz hapı almayın o kutuyu bırakın koruyuculuğu biter diyo ama ben ertesi güne kadar değil sadece 5-6 saat unuttum :KK43: 2 kereden fazla unuttuğum içinde adet olmayınca çok korkuyorum :KK43:

yasmın 3 sene kullanan bırı olarak ayın bellı donemlerınıde basende bı ıkı gun ıcmedım oluodu dr bısı olmaz hatırlyınca o gun ıkı tane ıcıodum cunku bana ole demıstı ama bunu dusene sokmak ıcın yanında yedek bı tane yda bı saat kurun telefona ben telefona kurdumdan berı hıc unutmadım bıde yasmını dr kestı bende onun yerıne sogan kuru dene dedı sukur ıse yaradı:KK70: deyer dr bana soledı bı yasmını kullan kullan deı ama benım hormon dengemı alt ust ettı pıyasadakı en dusuk zarar weren hap buymus ama ben bıtkılerden yana daha mutluyum sımdıkı dr yazık dedı keske kullanmasaydın dedı ama sogan kurunu deneyın

arkadaşlar bende 7 ay boyunca kullandım yasmini.1 aydır kullanmıyorum.4-5 gün önce regl olmam gerekiyordur hala olamdım.fakat heran olacakmışım gibi belim ve sırt ağrım var.göğüslerimin uclarıda hassaslaştı.sizce ilaçtan dolayımı,yardım edebilir misinz?kafam cok karıştı.yoksa hamilemiyim?ilacı bırakan arkadaslar adetiniz hemen düzene girdimi?yooksa ilk ay gecikmesi normalmikafamçokkarıştı

Canım aynı dertden müzdaribim bende. 6 gün oldu hala adet olmadım.
Dün test yaptım hamilelik yok. Ama ne olacak böyle bilmiyorum....

lütfen biri bana bişe yazsın.. doktor tavsiyesiyle kullanmıyorum o yüzden sorabileceğim bi uzman yok.. doğru bilgi alabilen birileri yazsın lütfen :KK43:

ben bu ay yasmın bırakıyorum mıranovo klullancam yasmın le kılolar basını almıs gıdıııı mıranovanın bene hıcbır yan etkıs olmadı

güzelim bence değilsindir adetinin son günü ise olma ihtimali çok çok düşük yumurtlama dönemin daha başlamamıştır o gün hemde ilaç da kullanıyorsunçadetinin gecikme sebebi bir tür yan etki olabilir ve kendini strese sokmuşsun anlaşılan o yüzden de etkilemiştir.kendini üzme.test yaptınmı eczaneden alıp?

lütfen biri bana bişe yazsın.. doktor tavsiyesiyle kullanmıyorum o yüzden sorabileceğim bi uzman yok.. doğru bilgi alabilen birileri yazsın lütfen :KK43:

YASMİN Film Kaplı Tablet | İlaç Pedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir canımcım sanıyorum bu sayfada sorularının cevabını bulabilirsin.
ben İlaç Pedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir | İlaçlar ve Sağlık Konularında Eczacıları İle Servisler Sunar u ihtiyaç duydukça kullanıyorum ve çok faydasını görüyorum. hatta sitenin şöyle bir güzelliği var, eczacılarına soru sorabiliyorsun. ben bikaç kere sordum gerçekten kısa süre içerisinde çok tatmin edici bir şekilde cevapladılar. senin de hatta ihtiyacı olan herkesin işine yarayabileceğini düşünüyorum.

1 hafta kadar kullandım.aldıgıma alacagıma pişman oldum.kilo yapmadı göğüslerde hassasiyet ve fazlaca sinir gerginlik ve uzuntu yaptı.bunun yanında isteksizlikte...ilacı bırakmış olmama ragmen hala akıntı geliyor sanki adetmişim gibi.ben memnun kalmadım

güzelim bence değilsindir adetinin son günü ise olma ihtimali çok çok düşük yumurtlama dönemin daha başlamamıştır o gün hemde ilaç da kullanıyorsunçadetinin gecikme sebebi bir tür yan etki olabilir ve kendini strese sokmuşsun anlaşılan o yüzden de etkilemiştir.kendini üzme.test yaptınmı eczaneden alıp?

test yapmadım.. cesaret edemedim... :1no2:

YASMİN Film Kaplı Tablet | İlaç Pedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir canımcım sanıyorum bu sayfada sorularının cevabını bulabilirsin.
ben İlaç Pedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir | İlaçlar ve Sağlık Konularında Eczacıları İle Servisler Sunar u ihtiyaç duydukça kullanıyorum ve çok faydasını görüyorum. hatta sitenin şöyle bir güzelliği var, eczacılarına soru sorabiliyorsun. ben bikaç kere sordum gerçekten kısa süre içerisinde çok tatmin edici bir şekilde cevapladılar. senin de hatta ihtiyacı olan herkesin işine yarayabileceğini düşünüyorum.

teşekkür ederim. şimdi bakıcam umarım faydalı bişeler bulurum:çok üzgünüm:

cnm ama bölede çok stres oluyorsun anlıyorum seni.ama gercekten inan bana yoktur kafana takma lütfen.

1 hafta kadar kullandım.aldıgıma alacagıma pişman oldum.kilo yapmadı göğüslerde hassasiyet ve fazlaca sinir gerginlik ve uzuntu yaptı.bunun yanında isteksizlikte...ilacı bırakmış olmama ragmen hala akıntı geliyor sanki adetmişim gibi.ben memnun kalmadım

canım o yan etkiler ilk kutuda bendede oldu ama cogu yerde bu etkilerin gecici oldugunu okudugum için kullanmya devam ettim. şimdi 3. kutu bitiyor ama herhangi bir yan etki yok ne hassasiyet ne asabiyetkaydirigubbakcemile3

hem kisti hemde sıvısı olan var mı? bnm kistim patlamıs ve ıcınden sıvı akmış.ultrsonda gördüm. boyle bı durumu olan var mı??

merhaba,
siteye yeni üye oldum.ama misafir olarak sık sık ziyaret ediyordum.bir çok konuda bu forum sayesinde bilgi sahibi oldum

bir sorum olacak.bu ayın 27sinde evleniyorum.ve bu ay yasmin kullanmaya başladım.hapın bitişi ayın 27sine denk gelio.kutu bittiğinde bir hafta ara vermemiz gerekiyormuş ve verdiğimiz o 1 haftada adet olunuyormuş.ama o hafta benim düğün haftam :KK70: benim o hafta adet olmamam lazım :KK70: :)

acaba kutu bittiğinde yeni kutuya başlayıp 1 hafta daha devam edip sonra ara versem adetimi geciktirebilir miyim?

bu konuda ne yapabilirim.arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz acaba?

selam kızlar bende bgn yasmin ilacını aldım eczaneden kullanan arkadaşlarım çok memnun o yüzden bende aldım. benim şöyle bi durumum var genetik olarak metobolizmam yavaş ve vücudum kilo almaya müsait forumda kilo konusunda şikayeti olan çok fazla arkadaş görmedim gerçekten herkes bu konuda iyi durumda mı. zaten çok zor veriyorum kiloları birde korunacam diye geri almıyım

yaşım 18 .benim kanım düşük o yüzden yüzümde falan renk yok rahatsız oluyorum. 1-2 senedir doktra gidiyorum ama kanım yükselmiyor çünkü adet kanamalarım fazla oluyo.kadın doğuma gittim rahim ağzı kalınlığı var demişlerdi galiba o yüzden doğum kontrol hpı vermişlrdi ama başka doktra gttim o da yasmini verdi en iyisi diye. yalnız bi ara gözüme doğum kontrol hplarının kısırlık yaptığı çarptı. bunun iiçin tedirginleştim ve szlerden bi tecrübe,bilgi istiyorum?!:::...

arkadaslar tam 5 yıl yasmin içtim ve cok memnundum 1 yıl önce yasmini bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım yani kısırlık falan yapmıyo ben tekrar ondan içmeyi düsünüyorum baska türlü korunamam hepinize sevgiler.

arkadaslar tam 5 yıl yasmin içtim ve cok memnundum 1 yıl önce yasmini bıraktım 5 ay sonra hamile kaldım yani kısırlık falan yapmıyo
şanslısın sende kısırlık yapmamış ama bu senin fizyolojik koşullarınlal alakalı. herkesde bile farklı yan etkiler yaparken, kısırlık konusu da böyledir. bu arada madem evlisiniz de neden kimse spiral ( rahim içi araç ) düşünmüyor??

X