Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
arkadaşlar bende 7 ay boyunca kullandım yasmini.1 aydır kullanmıyorum.4-5 gün önce regl olmam gerekiyordur hala olamdım.fakat heran olacakmışım gibi belim ve sırt ağrım var.göğüslerimin uclarıda hassaslaştı.sizce ilaçtan dolayımı,yardım edebilir misinz?kafam cok karıştı.yoksa hamilemiyim?ilacı bırakan arkadaslar adetiniz hemen düzene girdimi?yooksa ilk ay gecikmesi normalmikafamçokkarıştı

arkadaşlar ,
bildiğiniz gibi ben hapa başlayalı 2 ay oldu..
eşim başka bir şehirde olduğundan 2 aydır ilişkiye girmemiştik , haftasonu adetim bitti , 3. kutuya geçtim , bu arada ilişki yaşadık eşimle..
benim merak ettiğim konu , boşalma olduktan sonra hemen yıkanıyor musunuz , yoksa biraz beklesek de olur mu?hamile kalma riski var mıdır:uhm:

kızlar merhaba bende bu ilaca bu ay reglimin ilk günü başladım ancak normalde adetim 5 gün sürerken bu ay 10 günde bir türlü temizlenemedim yani az az sürekli dewam ediyor cok sinir bozucu bir durum gercekten aranızda böle bi durum yasayan oldumu yada henüz ilk ayım oldugu içinmi böyle oldu bilemiyorum.

ya bu nasıl iş anlamadım yaa kiminin bitmiyo adeti benim de gelmiyo. bugün 5. günüm kesildi gitti kanama normal mi bide onu bilsem ama .....

maalesef benim ailem kilolu ve kilo almaya çok müsaitim bende kolay kolay veremiyorum.. Ayrıca bende kist tedavim için kullanıyordum 1 yıl kullanmam gerekiyordu 3 ay dayanabildim. önceden göğüs bedenim 85 ken şimdi rahat 95 hatta 100 vardır.. bol gelen çamaşırları bile giyinemiyorum.. bilmiyorum inş. bir şekilde veriirm. hapın etkisinide kullanmadıkça yitireceğini düşünüyorum.. inş. geçer .. sana da çok geçmiş olsun ...:1hug:

kistin boyutu büyükmüydü de 1 yıl ddi.. kullanmayıp napcksn pekı. kıstlerdn nasıl kurtulacaksın..goğüslerde baya etkı yapmıs.. kimileri snradan gecıo dıodu ama bılmıorm. inş herşey istedgn gbi olur.:1rolleyes:

kızlar merhaba bende bu ilaca bu ay reglimin ilk günü başladım ancak normalde adetim 5 gün sürerken bu ay 10 günde bir türlü temizlenemedim yani az az sürekli dewam ediyor cok sinir bozucu bir durum gercekten aranızda böle bi durum yasayan oldumu yada henüz ilk ayım oldugu içinmi böyle oldu bilemiyorum.

leke gelmesı cok normal. telaşlanacak bise olmadıgını sölemıstı bana doktorm..:1closedeyes:

arkadaşlar bende kist tedavi için kullanıyorum kilo almaktan çok korktuğum için doktor yasmini verdi

ben bu hapı 1 ay kullandım ertesi ay bütün ay boyunca adet gördüm.doktor bıraktırdı hemen.bende yan etkisini göstermiş.ay o günleri düşündükce kötü oluyorum.

ben bu hapı 1 ay kullandım ertesi ay bütün ay boyunca adet gördüm.doktor bıraktırdı hemen.bende yan etkisini göstermiş.ay o günleri düşündükce kötü oluyorum.

ay ciddimisin cnm ya bak korktum şimdi ama benim cok az gelio adet gibide diil yani
ama 10 gün oldu hala tam olarakta kesilmiş değil.sende nasıldı yogunluk adetin ilk günleri gibimi dewam etti 1 ay boyunca.

ben yasminden henüz yarım kutu içmeme ragmen bünyem bir türlü alışamadı mide bulantısı ve bas agrısı yapıyor bende belki alışırım diye dewam ediyorum ama hala aynı.
Benim gibi yan etki yasayan oldumu?

arkadaşlar bende kist tedavi için kullanıyorum kilo almaktan çok korktuğum için doktor yasmini verdi

bende kist tedavisi için kullanıyorm.. doktor yedıklerıne dıkkat et iştah açar, az ye dedi. az yememe ragmen yınede kılo yaparmı ddm. hyr ilaç kılo yapar dıe bşi yok sdce iştah açar dedi.:1hug:

ndn bıraktırdıki.. bana adetin uzun sürebilir..ara ara lekelerde gelebılır korkma dedi.:uhm:

ben yasminden henüz yarım kutu içmeme ragmen bünyem bir türlü alışamadı mide bulantısı ve bas agrısı yapıyor bende belki alışırım diye dewam ediyorum ama hala aynı.
Benim gibi yan etki yasayan oldumu?

bende olmadı ama bu yan etkılerı yasayanları duymustum..olabiliomuş..

merhabalar, bir sor soracağım. yasmin kullanıyorum, 1. kutu bittikten sonra regl oldım sonra 7 gün ara verip 2. kutuya basladım. hersey cok normal ama 2. kutuya basladıktan 10 gün sonra kahverengi az az hafif minik parçalı akıntı geliyor. Bunun sebebi nedir? 1. kutu esnasında yoktu. 2. kutudan 10 hap içtim işte 4-5 gündür kahverengi leke akıntı geliyor. sebebi nedir?? size de oluyor mu?

leke gelmesi normal bi durumdur..:1rolleyes:

hem kisti hemde sıvısı olan var mı? bnm kistim patlamıs ve ıcınden sıvı akmış.ultrsonda gördüm. boyle bı durumu olan var mı??

çok acil bişi öğrenmem gerekiyo kızlar.. 7 aydır yasmin kullanıyorum. geçen ay 3 kere hap almayı unuttum ama hiç biri ertesi güne kalmadı 5-6 saat sora hatırlayıp içtim. o ay hap bitti 7 günlük hapsız dönemin son gününde yani adetimin son gününde ilişkiye girdim. son gün zaten adetim kesildiği için o gece kanama olmadı ve ben hamile kalma ihtimalimin ne olduğunu anlayamıyorum..
midem falan bulanıyo sürekli bu aralar adet olmam gerek hap bitti bu ayda :KK43: çok korkuyorum sizce bu hap unutma yüzünden hamile kalma ihtimalim ne kadar:KK43:

Son düzenleme:
bende kist tedavisi için kullanıyorm.. doktor yedıklerıne dıkkat et iştah açar, az ye dedi. az yememe ragmen yınede kılo yaparmı ddm. hyr ilaç kılo yapar dıe bşi yok sdce iştah açar dedi.:1hug:

ben aynı zamanda zayıflama ilaçı kullanıyorum iştahı mı açmaz her halde offf 1 tane sorun yok ki kafam karıştı iyiceCADIARZU

mrb,adet döneminde yumurtalar çatlamşıtır ve vücutta yumurtlama olmaz.o yüzden korunmaya gerek yok:))

Kızlar merhaba,
Merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum.bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum
Yasmin kullanıyorum, 7gün ara verdiğim dönemde adet oldum. Adetli iken cinsel ilişkide korunmak gerekir mi yoksa yasmin kullandığım için korunmaya gerek yokmudur???
adet döneminde zaten yumurtalar çatlamıştır ve yumurtlama olmaz o nedenle korunmaya gerek yok:)))

X