maalesef benim ailem kilolu ve kilo almaya çok müsaitim bende kolay kolay veremiyorum.. Ayrıca bende kist tedavim için kullanıyordum 1 yıl kullanmam gerekiyordu 3 ay dayanabildim. önceden göğüs bedenim 85 ken şimdi rahat 95 hatta 100 vardır.. bol gelen çamaşırları bile giyinemiyorum.. bilmiyorum inş. bir şekilde veriirm. hapın etkisinide kullanmadıkça yitireceğini düşünüyorum.. inş. geçer .. sana da çok geçmiş olsun ...:1hug:
kızlar merhaba bende bu ilaca bu ay reglimin ilk günü başladım ancak normalde adetim 5 gün sürerken bu ay 10 günde bir türlü temizlenemedim yani az az sürekli dewam ediyor cok sinir bozucu bir durum gercekten aranızda böle bi durum yasayan oldumu yada henüz ilk ayım oldugu içinmi böyle oldu bilemiyorum.
arkadaşlar bende kist tedavi için kullanıyorum kilo almaktan çok korktuğum için doktor yasmini verdi
ben bu hapı 1 ay kullandım ertesi ay bütün ay boyunca adet gördüm.doktor bıraktırdı hemen.bende yan etkisini göstermiş.ay o günleri düşündükce kötü oluyorum.
arkadaşlar bende kist tedavi için kullanıyorum kilo almaktan çok korktuğum için doktor yasmini verdi
ben bu hapı 1 ay kullandım ertesi ay bütün ay boyunca adet gördüm.doktor bıraktırdı hemen.bende yan etkisini göstermiş.ay o günleri düşündükce kötü oluyorum.
ben yasminden henüz yarım kutu içmeme ragmen bünyem bir türlü alışamadı mide bulantısı ve bas agrısı yapıyor bende belki alışırım diye dewam ediyorum ama hala aynı.
Benim gibi yan etki yasayan oldumu?
merhabalar, bir sor soracağım. yasmin kullanıyorum, 1. kutu bittikten sonra regl oldım sonra 7 gün ara verip 2. kutuya basladım. hersey cok normal ama 2. kutuya basladıktan 10 gün sonra kahverengi az az hafif minik parçalı akıntı geliyor. Bunun sebebi nedir? 1. kutu esnasında yoktu. 2. kutudan 10 hap içtim işte 4-5 gündür kahverengi leke akıntı geliyor. sebebi nedir?? size de oluyor mu?
bende kist tedavisi için kullanıyorm.. doktor yedıklerıne dıkkat et iştah açar, az ye dedi. az yememe ragmen yınede kılo yaparmı ddm. hyr ilaç kılo yapar dıe bşi yok sdce iştah açar dedi.:1hug:
adet döneminde zaten yumurtalar çatlamıştır ve yumurtlama olmaz o nedenle korunmaya gerek yok:)))Kızlar merhaba,
Merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum.bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum
Yasmin kullanıyorum, 7gün ara verdiğim dönemde adet oldum. Adetli iken cinsel ilişkide korunmak gerekir mi yoksa yasmin kullandığım için korunmaya gerek yokmudur???