Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dugune az kaldı korunma yontemlerını arastırıyorum doktoruma gıdıyorum ve sızınle paylasmak ıstedım
Kızlar eskı yenı her sayfayı tek tek okudum sorunlarınızı ozetledım ayrıca doktora da gıttım bana da yasmın verdı test falan yapmadı ama neye dayanarak verdı bılmıyorum
yazdıklarınız okuduktan sonra asla hap ıcmeyecegıme karar verdım 1 haftadır delı gıbı arastırmalrımın sonucu işte:
Kısacası yan etkılerı
1. kılo aldırıo
2. selulıt
3. karacıger sorunu
4. pahalı
5. hormon bozuluyo
6. cocuk ıcın 3 6 ay beklenılıyo
7. tuy artırıyo artırmasa bıle sonradan sertlestırıyo (bunu en ıyı lazere para dokup canı yananlar bılır)
8. cınsel ısteksızlık
9. odem -sıskınlık
10. sac dokulmesı
11. bulantı
12. sınırlılık halı
13. bırakınca vajınal enfeksıyonlara sık maruz kalma
14. bacaktakı damarını tıkamıs bı arkadasın
bunları sadece yasmın hapını ya da baska bı hapı kotulemek ıcın ozetlemedım soncta yan etkılerın hepsının bızde olacak dıye bısı yok ama mutlaka yan etkısı olacaktır sonucta her bunye farklı sonucta
benım adetım duzenlı sıvılce problemım yok kıstım yok durduk yerede ıcmıcem benım nacızane fıkırlerım boyle tabıkı secım sızın ve doktorunuzun
madem oyle ne dıye hormonlarımız bozuyoruz
bı uyenın dedıgı gıbı nıye bız kendı saglıgımızla oynuyoruz kı kocıslerın ısı ne taksınlar prezervatıfı
adetliyken cinsel ilişkiye girmek hijyen açısından ne kadar doğpru bilmiyorum...
Diğer taraftan doktorların söylediği, yumurtlama problemin yoksa adet dönemindeki ilişkinden dolayı hamile kalmazsın
kızlar nedeyse tüm sayfaları okudum bende 2 buçuk senedir yasmin kullanıyorum tamam bende kilo artışı yaptı ama çok değil benim size soracağım bacaklarımda ince ince damar gibi mor renk çizgiler var ama dedim ya şu an çok inceler acaba yasmin den mi benim gibi olan varmı aranız da ne yapsam ya bişey söyleyin:a015:
kızlar nedeyse tüm sayfaları okudum bende 2 buçuk senedir yasmin kullanıyorum tamam bende kilo artışı yaptı ama çok değil benim size soracağım bacaklarımda ince ince damar gibi mor renk çizgiler var ama dedim ya şu an çok inceler acaba yasmin den mi benim gibi olan varmı aranız da ne yapsam ya bişey söyleyin:a015:
Kızlar merhaba,
Merak ettiğim bişeyi sormak istiyorum.bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum
Yasmin kullanıyorum, 7gün ara verdiğim dönemde adet oldum. Adetli iken cinsel ilişkide korunmak gerekir mi yoksa yasmin kullandığım için korunmaya gerek yokmudur???
canım yasmin kanı koyulaştırdığı için, dolaşım sisteminide mahvediyorkötükedihüso
seninkiler varis gibi geldi bana,bence en yakın zamanda kalp damarcıya git,önlemini al,benden söylemesi......
bu arada ben yasminden derin ven trombozu oldum geçen senesenağlama
yani bacak ana toplar damarıma pıhtı yaptı...............
berbat günler geçirdim...............
buraya yazmıyım şimdi sen doktora git bi bence,hayat değerliymiş:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım o mor damarlar varis olabilir. bende de var annemde ve babaannemdede vardı. kalıtsal bunlar. ailende varsa sendede olabilir. ayrıca çok ayakta durmayı gerektiren meslek sahipleride risk altında.
haklısın arkadaşım galiba bendeki ince çizgiler varis ama acaba haptan mı oldu merak ediyorum doktora gideceğim en kısa zamanda ycevp yazdığın için teşekkürler:1rolleyes:
canım çok teşekkür ederim
evet doktor yazısını okumak çok zor
ben ne kullandıysam düzeltemedim şu sivilceleri
neler neler denedim..
bu söylediğin ilaçları duymadım ama
eğer reçeten elindeyse onu tarayıp bana gönderebilir misin eczaneye okutabilmem için.
yada faks çekebilir misin?
özelden veririm canım mail yada fax nosu, mümkünse tabi..
sevgilerimle
mutlu, sivilcesiz günlereee:lepi: