Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

çok çok gecmiş olsun.bi daha böyle bi durumla karsılasmazsınız umarım.bnde yasmin kullanıyorum 4.kutum bitti ama her gece ilacı alırken hamilelikte sorun cıkarır mı diye düşünmeden edemiyorum bi sene bebek düşünmüyoruz diğer yöntemlere alısamadım. çok takılıyorum bu konuya

Teşekkür ederim, inşallah karşılaşmam. Eğer var olan bir probleminiz yoksa, tek başına yasmin hamileliğe olumsuz etkide bulunmuyor. O yüzden eğer detaylı muayeneni yaptırıp da kullanırsan bu ilacı, hiç bir sıkıntı yaşamazsın

kullanmaya baslamadan önce ve başladıktan iki ay sonra jinekoloğa gittim sorun olmadığını kullanabileceğimi söyledi ama etraftan kötü şeyler duydukca endişelendim sanırım, cevabın için tesekkür ederim

Slm kızlar bilgilerinize ihtiyacım var
Ben pko hastasıyım adet düzensizliği oldugu için doktorum bana yasmin verdi
3. Kutuyu bitirdim
İlk iki kutuda bittikten 2 gun sonra adet olmuştum
Ama şimdi 5. Gune gırıyorum adet görmedim bu normalmidir
Kşstten dolayı mıdır bu durum aranızda bnm gıbı olup herhangı bı sonuç alan varmı
Şimdiden teşekkürler

Canım ben de jinekoloğa gitmiştim, kullan demişti ama düşük yapana kadar bende pıhtılaşma problemi olduğunu bilmiyordum, doktorlar da bilmiyordu, o yüzden kullanabilirsin, rahim yumurtalıklar fln herşey normal demişlerdi. Pıhtılaşma problemim olduğunu düşükten sonra yapılan genetik testlerde öğrendik ve doğum kontrol hapları yasaklandı bana. Şimdi hergün aspirin içiyorum yaşlı teyzeler gibi...

ilk haptan itibaren mi ilk kutu bittikten sonra mı korunma sağlanıyor? :44:
ilk kutunun bitmesine gerek yok, eğer adetin ilk 3 günü içinde başladıysanız hapa, ve düzenli aksatmadan içiyorsanız adet döneminiz bittiğinde koruma da başlamış olacaktır...

Bilemiyorum arkadaşım, doktoruna sorsan daha iyi olur. Geçmiş olsun

günaydın kızlar bi sorum olucak
4.kutum bitti her seferinde pazar hap biter persembe adet olurdum ama bu sefer hiç belirti yok yrn adet olabileceğimi sanmıyorum. hamile olabilir miyim diye bi telasa kapıldım. hapları düzenli alıyorum ama böyle bi durum yasayanınız oldu mu

ben bugun doğu kontrol hapna başlayacağım. çok araştırdım ginera mı yasmin mi kullansam karar veremedim. tabi başka tavsiyeniz varsa onuda değerlendiririm. ama artık karar vermem lazım. hangisinin yan etkisi daha az

arkadaslar bende yasmini kullaniyordum ama cok fazla yan etkileri ve bazi organlara zarar verebilcegi icin doktorum yasmini birakmami istedi..cok zararliymis bence alternatif bir cozum arayin sagliginizdan olmayin..

bende çok korkuyorum bu konuda güvenilir bir yöntem midir bu?? çok tecrübesizim belki ondan korkuyorum

Merhaba Arkadaşlar bende belara d.k hapı kullanıyordum bu ay yenı bıttı ve bıraktım artık bıktım onu kullanmaktan,daha once yasminde kullandım ikisi arasında bı fark gormedım öyle aman aman yan etkılerı yasamadım gayet duzenlı regl oldum ama her nekaar alarm vs kursamda mutlaka atlıyorum ve hep ertesı gun 2 tane ıcmek zorunda kalıyorum.Pardon aman aman yasamadım yan etkı dedım ama mıgrenımın artısı benı mahvettı ve d.k hapından oldugunu soyledı doktorum ayda 1 kere mıgrenım tutuyorsa haptan sonra ayda 3 kere tuttu ve 3-4 gun suruyor.Yalnız bıse takılıyor aklıma d.k hapları zararlı orası kesın hormanlarla oynuyor sonucta ama en guvenılırde o yanı.sastım kaldım valla olemı yapsam boylemı ama bıraktım ben bakalım ne olacak

Yasmin kullanmaya başladığımdan beri aşırı duygusalım. Herşeye ağlamaya başladım. Bunu önlemenin bir yolu yok mudur? Eşim de dayanma sınırının doruklarına geldi artık. Yapılacak bir şeyler olmalı

Bir daha asla dk hapı kullanmam yaklaşık 2 3 ay kullandım kriz geçiriyodum resmen her anlamda çok zararı oldu bana.
Kafayı yedim ya asileştim duygusallaştım herseye agladım çok sinirliydim.

Kullanmayın derim zaten çok zararlıymış.
Extra hap yani ne olursa olsun hormon.

Arkadaşlar buradakı konular yasmın uzerıne sanırım ama bırsey sormak ıstıyorum ben belara kullanıyordum ve yenı bıraktım 09.12.2013 tarıhınde regl oldum ve 17.12.2013 tarıhınde bıttı uzun surmesını hapı bırakısımdan kaynaklandıgını dusunuyorum oraya takılmıyorumda bugun tekrar regl oldum.acaba hapı bıraktıgım ıcınmı boyle daha sonra duzelecekmı bırı bıse solesın bılen varmı =( hapı bırakınca boyle bırsey yasayan buarada aman aman bı kanama yok yenı basladı ama agrılarım fln regl agrısı (kasık,bel agrısı yogun).işte oldugum ıcın doktora bugun ve bu hafta ıcı gıtmem mumkun degıl goruslerınızı almak ıstedım

öncelikle iyi günler çok geçmiş olsun yazdıklarınız dikkatimi çekti ben de doktor tavsiyesi ile muayanesiz yasmin kullandım bir ay falan sonra bıraktım adetim aksadı çok yan etkileri olmadı batın ağrısı dışında şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum bugün adetimin 2.günü ve gribim hap da kullanacağım sizin yazınızı okuyunca da endişelendim ne yapsam karar veremedim grip hapı yasminin etkisini tetikler mi acaba şimdiden teşekkürler tekrardan çok geçmiş olsun

iyi günler aynı şeyleri ben de yaşadım ama ben yasmini yarıda bırakmıştım o yüzden gecikti soğan kürüyle getirdim şükür

Merhaba hanımlar bende yasmin kullananlardanım. Gecen sene 22 kutu aldım ve elimde 15 kut kaldım.Esımden ayrılıyorum ve ne yapacagım bu kadar ilacı bilemiyorum.Paramın iadesıni istedim ama eczane olmaz dedi.1 sene süresi var hepsi kutusunda.Eger ilgilenenler olursa uygun bir fiyatla benle irtibata gecebilirsiniz yada bir fikri olan lütfen paylassın...
Selamlar

Doktor banada yasmini önerdi ve kilo aldırmadığını,piyasadki en masum doğum kontrol hapı olduğunu söyledi,kardeşim 2 yıldır kullanıyoo çok memnun,hiç bir etkisi olmadığını söyledi

eger hala kullanıyorsanız yasmin ilacını size uygun fiyatla verebilirim eşimden ayrıldım ve 15 kutu ilacım var tanesini 12tl den verebilirim.hepsi kutusnda hiç acılmamıs.
ilgilenirsen forever.md@hotmail.com dan bana yazabilirisin.tsk

herkese slm

esımden ayrıldım ve 15 kutu yasmin ilacı elimde kaldı hepsi kutusunda ilgilenenler olursa gercekten cok uygun fiyata vermek isterim. dısarıda su an 15,5-16 tl ben tek kutusunu 12 tl den vericem toplu alırsanız 10 tl den veririm.

mailim forever.md@hotmail.com

sevgiler

merhaba;
sizin durumunuzdan daha kötüsü geldi benim başıma. bebek kaybetmedim ama benim bağırsak toplar damarım tıkandı ilaç yüzünden 1 hafta hastanede tedavi gördüm ve hala coraspin kullanıyorum. ven trobozu teşhisi zor bir rahatsızlık benim bağırsakta olduğu için karın ağrısı ve şişlik yaptı tomografi sonucu ortay çıktı. kulaktan doğma bilgiler ile kullandığım için çok pişmanım. kullanmadan önce genetik testi yaptırmakta fayda var. kullanan çok arkadaşım ve onları da uyarıyorum hepimizde olacak diye bir şey yok çok düşük bir ihtimal dedi doktorlar bana yazmadan edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…