yasmin i 1 saat erken almak soru yaratır mı. ? bazen alma saatim 1 saat erken yada 1 saat geç olabiliyor.örneğin saat 12 normal saatimken dışarı çıkmam gerektiğinde 11 de yutup çıkıyorum yada saat 13 de yutabiliorum.Ben çok önemli olduğunu düşünmüorum ama doğrusunu da öğrenmek isterim sizden. sonra istenmedik olaylarla karşılaşmıyım dimi
Peki o verdiğimiz 7 gün arada yine ek koruma mı yapmamız gerekiyor acaba? Yoksa korunmasakta olur mu?
Ben hapi hic zmaninda yutmuyodum. Zamannda yutmaynca etkisi azaliyo dye biliprim. Bazn iki gun yutmadgm bile olmstu amma alti ay byunca gebe kalmadm bilmiyorm. Ama bnde ck asiri sinir stress yapti o hap dayanamdm yani daha fazla. :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o kadarı bir sorun yaratmaz
benim 3-4 saat oynattığım oldu bişey olmuyo korkma :))
çok sağolun içim rahatladı şimdi
demek ki bu durumda bile koruması devam ediyor :) çok teşekkür ederim cewap için
Hatta unuttugum zaman unuttugum hplari da yutmadm kald yerdn dewam ettmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
unuttuğunuz günlerde ilişki yaşadınız mı peki ? 2 gün alınmadığında hemen koruması bitip hamile kalındığını yazanlar olmuştu.
yasadım sanıırım ama yalan olmasın ıkı gun boyunca hap yutamadım hapları gızlı yutuyodum bı yerde unutmustum o yuzden ... ama unuttugum hapları yutmaıdm kaldıgım yerden dewam ettm hamıle degılım nasıp işte olacaksa hap kullanırkende oluyo :) smdı de olsun dıye bakıyoruz... :):)
Benim bir sorum var, 2 yıldır yasmin kullanıyorum , Dr tavsiyesiyle başlayan diğer 3 arkadaşım ,doktorlarının 2 yıldan fazla ilaç kullanma, ileride gebeligi zorlaştırır dediğini söyledi, benim doktorum ise yok öyle birsey, kullanmaya devam et ,zararı yok dedi.. Sizlerin bilgisi var mı ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sizinde başınıza geliyomu bilmiyorum Bu yasmin beni mahvetti 4 aydır kullanıyorum doktorum kistlerim Var diye verdi sürekli midem bulaniyo ve ne yesem çıkarıyorum bu normalmi? ?
su😍
Benim bir sorum var, 2 yıldır yasmin kullanıyorum , Dr tavsiyesiyle başlayan diğer 3 arkadaşım ,doktorlarının 2 yıldan fazla ilaç kullanma, ileride gebeligi zorlaştırır dediğini söyledi, benim doktorum ise yok öyle birsey, kullanmaya devam et ,zararı yok dedi.. Sizlerin bilgisi var mı ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Geçen gün annem görmüş tvde bi kız kullanıyomus benim gibi midesi bulaniyomus ve sürekli kusuyomus kız ölmüş 😦 daha çok stres yaptım bende
su😍