aynı saatte içmeye nasıl alışıcam bilemedim daha 2nci gunden saati unuttum1,5 saat geç içtim.. prospektusu cok uzun diye okumamıştım şimdiye kadar bu sefer okuyayım dedim.adetin ikinci günü içmeye başlanırsa 7gun boyunca ekstra korunma olmalı demiş.
evet ben 1 aydır kullanıyorum, ama duygusal dalgalanmalar oluyor walla5 aylık evliyim, son 3-4 aydır yasmin kullanıyorum. kullanan arkadaşlar, psikolojinizde dalgalanmalar hissediyor musunuz?? basit sebeplerden can sıkma, depresif haller, eşinizle problemler falan oluyor mu???
ben telefonumun alarmını kurdum, hergün aynı saatte içiyorum böylelikle, tavsiye ederimaynı saatte içmeye nasıl alışıcam bilemedim daha 2nci gunden saati unuttum1,5 saat geç içtim.. prospektusu cok uzun diye okumamıştım şimdiye kadar bu sefer okuyayım dedim.adetin ikinci günü içmeye başlanırsa 7gun boyunca ekstra korunma olmalı demiş.
hadi yaa, benim zaten dökülüyor, bırakınca hiç kalmayacak o zaman :26:bu hapı bırakınca bol bol saç dökülmesi yaşanıyor.....
hadi yaa, benim zaten dökülüyor, bırakınca hiç kalmayacak o zaman :26:
ilacın prospektüsünde ara kanamalar yapabileceği yazıyordu. belki öyle bişeydir, bilemiyorum...Merhaba,
Diğer mesajları okumadım kusuruma bakmayın. Muhakkak cevap gelmiştir ama yine de sorabilir miyim?
Adetimin ikinci günü Yasmin kullanmaya başladım. Şu an ilaçların yarısı bitmiş durumda ve bugün kanamam geldi. Koyu renk kahve gibi. Bu neden olur? Ben korunmak için kullanıyorum bu ilacı. Başka rahatsızlığım yok.
merhaba, acaba daha önce hiç hormon testi yaptırdınız mı? adetleriniz düzenli miydi?herkese merhaba.Ben 8 ay yasmin kullandım.Hapı bırakalı 5 ay oldu.Ben hamile kalmak istiyorum ama kalamıyorum. Hapa bağlamak istemiyorum ama acaba haptan dolayı mı diye aklıma geliyor.Acayip moralim ve psikolojim bozuk.Eğer haptan dolayı hamile kalamıyorsam kendimi hiç affetmem.
merhaba, acaba daha önce hiç hormon testi yaptırdınız mı? adetleriniz düzenli miydi?
Gerçi korkmak için 5 ay kısa bir süre. Hiç korunmayan kişilerde bile hemen hamilelik olmayabiliyor. Yine de bir uzmana danışsanız daha iyi olur sanırım.hormon testi hiç yaptırmadım ama adetlerim evlenmeden önce de evlendikten sonra da hep düzenlidir.
Canım ben 1.kutuyu bitirdim, şimdilik çok memnunum. sadece ileriye yönelik herhangi bir yan etkisi olur mu diye korkuyorum. onun haricinde şuan memnunummemnun olan yok mu bu haptan arkadaşlar?
Canım ben 1.kutuyu bitirdim, şimdilik çok memnunum. sadece ileriye yönelik herhangi bir yan etkisi olur mu diye korkuyorum. onun haricinde şuan memnunum
tabiki canım, istediğin zaman
bu konuda sorcaklarım olursa mesaj atarım sana canım olur mu
ben 2 kilo aldım ama sadece hapa bağlamamak lazım, eşimle aklımıza ne esse yiyoruz, ondan kaynaklanıyor biraz daben henüz kullanmadım ama bu ay baslayacağm artık . tek korkum kilo almak filan ama cocuk olmayacak diye düşünmeyin.
benim yengem de kullandı cocuğu oldu hem de ilk cocuğu.
bi arkadasım kullandı onnunda oldu.
coğu kişi ilk altı ay koruma etkisinin devam ettiğini söylüyor.
altı aydan sonra azalıyormus normale dönüyormus. korkmayın :))
memnun olan yok mu bu haptan arkadaşlar?
peki 7 günlük aralarda da baş ağrısı yapıyor muydu?Ben 6 yıldır birkaç defa ara vererek kullandım...
Genel olarak memnunum...
Çok baş ağrısı yapıyordu ama 5 aylık bir ara verdim ve aradan sonraki 2. kutudayım...
Baş ağrısı artık olmuyor ve memnunum...