arkadaşlar bende hapa başlıycam ancak doktor adetin 3. günü başla dedi burda okuduklarımda kimi ilk günü kimi 2. günü diyor hepsi aynı koruma sağlar mı 1. gün ve 3. gün başlamanın arasında ne fark var
arkadaşlar 23 yaşındayım ve gecen aydan beri yasmin doğum kontrol kullanmaya başladım. ancak adet günlerim anlamadığım bir şekilde kayıyor ve çözemedim bu durumu yardım istiyorum bilen birinden ya(
doktorumun dediği adetin kanamanın oldugu ilk gün kullanmaya başlayacaksın dedi.. bende oyle yaptım..
ben normalde 9 unda adet oluyorum. mayıs ayında 9unda adet oldum ilk gün başladım kullanmaya. 21 tane hap vardı. hepsini kullanım 29unda bitti ve 2 haziranda adet oldum. diğer ayları hesapladığım zaman sürekli kayıyor adet günüm. anlayamadım bunu arkadaşlar. neden kayıyor böyle. yardımcı olabilecek birisi var mı ? bu ay 9 unda değil 2sinde oldum. umarım iyi anlatabilmişimdir yaa. yardımlarınızı bekliyorum kızlar. bide son olarak bu hapın etkisini gösterip göstermedigini nasıl anlarız bi testi falan var mı ? çoook teşekkür ediyorum..
ilk kutu olduğu için gayet normal bir durum merak etme diğer aylarda günün kaymayacak hep 28 günde bir olacaksın, yani bir sonraki kutun 26 haziranda bitecek ve 30 haziranda yine regl olacaksın, hep 28 günde bir olacak yani
kızlar ben de yeni kullanmaya başladım daha ilk kutudayım regl oldum bitti hatta ayın yarısına geldım ama sureklı kanlı bi akıntı var ya bu normal mi lütfen biri bir şey desin
o kanlı akıntı daha benim ilk kutum bitmeden(kutunun sonlarına doğru) başlamıştı.. ve ben ne zaman regl oldum anlayamamıştım doğru dürüst, sürekli bi lekelenme vardı.. ilk ay olduğu için muhtemelen böyle bişi oldu.. bakalım bu ay nolcak..