- 15 Temmuz 2006
- 737
- 5
- 40
evet kan miktarında zamanla azalma oluyor bu gayet normal bir durummuş
sağol canım. yani toplasam son zamanlarda 2 yemek kaşığını anca geçiyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kan miktarında zamanla azalma oluyor bu gayet normal bir durummuş
kızlar sizde de kullanmaya başladıktan sonra kanın miktarında azalma oldu mu? Benim baya bir azaldıda...
Ya kızlar bir şey sormak istiyorum :18: Ben az önce yasmini içerken dünükini içmediğimi farkettim. İki tane birden aldım .Ama meğer ilacın ters tarafındaki perşembeyi içmişim. Şimdi bakınca perşembe içilmemiş gibi görünüyor. Anlatabildim mi bilmiyorum. ne yapmalıyım. Aynen devam mı edeyim kullanmaya, bir şey olur mu? Kafam karıştı....
4 aydır yasmin kullanıyorum ve benimde bacaklarımda varisler oluşmaya başladı.
bende 1yıldır kullanıyorum yasmini, sigara içme gibi bir problemimde olmadığı halde, benmde bacaklarımda varisler ve sol bacağımda sızlamalar oluştu...kasılıyor gibi...En kısa zamanda bir doktora kontrole gidicem inş...korkar oldum iyice...
bır hafta kullanmışsın bı yan etkı yaşamadıysan korkmana gerek yok bence her insanın bunyesı farklı ben desolet kullandım 6 sene yasmın daha ıyı dıye duydum dün yasmıne geçtım su an memmunum ama daha 2 gün oldu kullanmaya başlayalı bence tablet bıttıkten sonra adet düzenıne göre hareket et eger düzgünse devam edersın bı sorunla karsılasırsan tekrar doktora gidersın sıkma canını