yazmıştım..emar sonuçlarımda dizimin su topladıgı ortaya çıktı.ilaç ve sprey vermiş 20 gün kullansın geçmezse fizik tedaviye gitsin demiş doktor..5 gündür daha ilaçların tesirini göremedim hala ağrıyor..tetikteyim..haberlerdeki bayanında teşisini geç koymuslar bulamamışlar nedenini.sonradan çıkmış.bende sonuç alamazsam daha derinlemesine baktıracagım..
canım ben de yasmin kullanmıştım ama düzensizlik bende çok az olmuştu.. yani ilk ay 2 gün ikinci ay 1 gn düzensiz oldu sonra zaten normale döndü
ben hapı kullanmadan önce düzensizdi ve ağrılıydı özel günlerim o yüzden kullanmıştım zaten sonra evlenince de korunmak amaçlı kullandım 6-7 ay sonra hamile kaldım ama kimi hemen kalabiliyormuş bence sen 3-4 gün daha bekle bi test yap bakalım
bi de bence korkma kısmetse bebişinin gelmesi engelleyemezsinki zaten
Merhaba kizlar bende yasmin i sivilceler icin kullanmak istioyrum cildi güzellestirdigini ve kilo aldirmadigini duydum.ilk defa kullanicam dogum kontrol hapi oyüzden pek fazla bilgim yok.. sanirim bu ilacin 1 ayligi 3 ayligi falan varmis ayri ayri..bunlarin fiyatlari ne acaba?
21 günlük kullanımlık olanlar war canım benim kullandıgım banada genelde eşim alıyor fiyatı 15-20 tl arası...
hmm ben yurt disinda yasiyorm bu hap burada cok pahali oldugu icin ben en yüksek hangisiyse onu almak istiyorum aslinda.. en cok kullanacagim 3 aylik mi onu biliyormusun ?
birde diane 35 falan arastirdim ama burada cok fazla yorum bulamadim sanirim en iyisi yasmin?
Ne yaptın bilmiyorum ama bence bırakmalısın.Başağrısı bu tür haplarda kesmeyi gerektiyor diye biliyorum
canım yasmin paket halinde satılır içerisinde 21 tablet bulunmakta 21 gün içiyorsun kutu bitince 7 gün ara verilir 8.gün tekrar yeni pakete baslanır benim bildigim bu :))
evet ilacınız cumartesi bittiyse yeni kutuya pazar günü yani yarın başlayacaksınızkızlar birsey sorcam bende pko var yasmin kullanıorum bayagı ara vermistim kullanmıodum basladım tekrar yalnız 7 gün ara verioduk biliorum ama benm ilac cumartesi bitti bugün mü icemeliyim yeni ilacı yoksa yarın mı ?
Merhaba kizlar bende yasmin i sivilceler icin kullanmak istioyrum cildi güzellestirdigini ve kilo aldirmadigini duydum.ilk defa kullanicam dogum kontrol hapi oyüzden pek fazla bilgim yok.. sanirim bu ilacin 1 ayligi 3 ayligi falan varmis ayri ayri..bunlarin fiyatlari ne acaba?
evet ilacınız cumartesi bittiyse yeni kutuya pazar günü yani yarın başlayacaksınız
bende sivilcelere çok iyi geldi ama ilacın 3 aylığı falan yok sadece 21 tablet var her kutuda yani 1 aylık ve fiyatı da 16.25 tl
benim bi sorum olacak. uzun yıllar doğum kontrol hapı kullanımından sonra kolay hamile kalınabiliniyormu acaba