arkadaşlar ben de moraliniz bozmuş olmayım ama son yorumlarda yasminle ilgili endişelerin olduğunu okudum ben de çok içaçıçı şeyler söyleyemicem..bizzat kendim yaşıorum suanda çünkü...bana da doktorum sivilcelerim için vermişti kasımın 11 inde adetimin ilk günü başladım..çünkü doktor öle başlamamı istedi..benim adetim biraz uzun sürer 8-9-10 gün arası bu sefer ilacın etkisiyle 13-14 gün sürdü 5-6 günü lekelenme şeklinde..doktoruma danıştım devam et dedi..ama başağrımda oluodu ama vücut alışık olmadığı için herhalde dedim umursamadım..birinci kutu bittikten sonra 2 gün geçince adetim geldi yine ama lekelenme gibi öle kanlı falan deil..7 gün aradan sonra ikinci kutuya başladm 10 gün falan içmişimdir dün gece itibariyle.. ama bu seferde sağ ayağımda uyuşma yel sızı gibi bişey hissediorum başağrım hala var ve gece uyku uyuyamadım ..sıkıntıdan öldüm ..ayın 11 inden(bi önceki normal adet sirkü tarihim) beri olan o sıkıntılarım dün gece pik değere ulaşınca ilacı bırakmaya karar verdim..doktor da bulamadım soracak ..kendi doktorum tıptaydı aradım ama ulaşamadım..ben de gidemedim..bulunduğum yerdeki hastanelerde beni acil olarak nitelendirmediği için randevusuz almadılar..şimdi bu ilacı direkt bırakmamın bir sakıncası vr mı ??yardım ederseniz seviniirm..sağlıkla kalın..