Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızllarrr bende bişi sormak istiyorum bende 1 aydır kullanıyorum , 2. kutunun ilk haftası da bitti.
sizce artık etkili olur mu ??
merhabalar..2 gun ustuste yasmını kullanmayı unuttum cunku yogundum ve aklıma geldıgı anda bıle alamamstım 2 gunun sonunda kanamam geldı..yasmını almayı 2 gun unutunca boyle bı sorun oluyor mu
benimde bir sorum olcak. daha önce başka bir ilaç kullanmıştım ama o ilacı kullanırken hem şişlik hemde mide nulantısı ve leke leke kanamam olmuştu bende onu bıraktım ve yasmine başladım. adetimin ilk günü başladım ilacım salı günü bitti ve hala adet görmedim. bide ilacım salı günü bittiği için haftaya salı günü yeniisinemi başlıyacağım.cevaplarsanız memnun olurum
benimde bir sorum olcak. daha önce başka bir ilaç kullanmıştım ama o ilacı kullanırken hem şişlik hemde mide nulantısı ve leke leke kanamam olmuştu bende onu bıraktım ve yasmine başladım. adetimin ilk günü başladım ilacım salı günü bitti ve hala adet görmedim. bide ilacım salı günü bittiği için haftaya salı günü yeniisinemi başlıyacağım.cevaplarsanız memnun olurum
kaç gün vardı peki normalde adet dönemine?
2 günlük unutma ardından normal aslında çünkü zaten paket bittiğinde de iki gün içinde adet kanaması oluyor.
hımmmm adetin ilk günü alınmaz diye biliyorum
benim doktorum adetin beşinci günü kullanmaya başlayacaksın dedi hormonların düzeni açısından yani haftasında diye bir durum yok aslında prospektüste de yazıyor bu. Adet kanaması ya bitmiş oluyor yada bitmek üzere böylece her ayın aynı günü düzenli bir şekilde adet olunuyor.
Bence haftasında değilde adetin beşinci günü almaya başlayın paket bitene kadar.
2 günlük unutma ardından normal aslında çünkü zaten paket bittiğinde de iki gün içinde adet kanaması oluyor.
teşekkür ederim canım yazdığın için çarşamba günü alacakmışım okudum prospektüüsünühaklısın saolAdetin 5. günü gibi bişey söyleyemeyiz çünkü herkesin adet günü farklı olur ben ilaç bittikten 4 - 5 gün sonra oluyorum mesela İki kutu arasında 7 gün içmeyip 8. gün başlanacak.
hımmmm adetin ilk günü alınmaz diye biliyorum
benim doktorum adetin beşinci günü kullanmaya başlayacaksın dedi hormonların düzeni açısından yani haftasında diye bir durum yok aslında prospektüste de yazıyor bu. Adet kanaması ya bitmiş oluyor yada bitmek üzere böylece her ayın aynı günü düzenli bir şekilde adet olunuyor.
Bence haftasında değilde adetin beşinci günü almaya başlayın paket bitene kadar.
canım çok teşekkür ederim saolsalı günü son ilacı içtiysen 7 gün ara verip 8. yani çarşamba günü ilaca başlaman gerekiyor.
bayanlar ben yasmini her akşam 11 de içiyorum dün akşam içmeyi unutmuşum..
şimdi o unuttuğum neolucak bu akşam 2 tanemi içicem :44:
bayanlar ben yasmini her akşam 11 de içiyorum dün akşam içmeyi unutmuşum..
şimdi o unuttuğum neolucak bu akşam 2 tanemi içicem :44:
hanımlar dogum kontrol hapları yuzunden hastanelık olanlar yogun bakımda hanımlar varmış..haberlere cıktı.. korktum ya guvenlı mı bu yontem