YAŞLARINIZ ve MESLEKLERİNİZ

25 yaşındayım ,henüz göreve başlayamamış,atanamamış bir sınıf öğretmeniyim

27 yaşında atanamamış anasınıfı öğretmeniyim.....ama kpssye çalışamıyorum çünkü 5,5 aylık hamileyim :)

bendensiniz arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
ben de 23 yaşındayım, atanaMAmış Fen ve Teknoloji Öğretmeniyim..
KPSS çalışıyorum ne yapabilirim

24 yasindayim, ozel bir sirkette satış ve pazarlamada müsteri temsilcisiyim. ayni zamanda ögrenciyim, yüksek lisans yapiyorum.1,5 yildir calisiyorum, yetmez mi emekli olsam ya artik -tatlicadiarzu-

gazi üni. büro yönetimi mezunuyum cebren ve hile ile çalıştırılmıyorum sebep: 2 çocuğum varmış sanki beim haberim yok 2 çocuktan ülkede kreşde yok zaten offfffffff çalışma hevesimde kalmadı bu yüzden tükan açarım bendeCADIARZU

25 yaş, Grafikerim

dip not: çalışıyorum fakat freelance evden yapabileceğim tasarım işleri arıyorum çeyiz hazırlığı için

28 yaşındayım aslen ziraat mezunuyum :))ama kısa dönem bankacılık yaptım şimdi de benzer bi muhasebe işiyle uğraşıyorum ne ilginç di mi tam ikizler burcuna yakışan bi hareket kaydirigubbakcemile3

23 yaşındayım . Anadolu üniversitesi ilahiyat mezunuyum . Özel bir öğrenci yurdunda yönetim memuru olarak çalısıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…