YAŞLARINIZ ve MESLEKLERİNİZ

saol canım ya içime su serptin böyle olumlu düşünen insanları görünce çok özeniyorum valla:79:

28 yaşımdayım, Türk halk dansları Eğitmeniyim. 1,5 yaşında bir oğlum var ondan dolayı buu aralar ilgi alanlarımdan biri olan süsleme işleme işiyle uğraşıyorum çünkü evde çalışabiliyorum.özel siparişlerle bebek odaları ve doğum günleri için kapı süsleri yapıyorum.

teknik meslek lisesi elektronik bölümü mezunuyum.ama bayan olduğum için bu alanda bi iş bulamadım.aynı okuldan mezun olan erkek arkadaşların işleri iyi burada.ben evlenmeden önce tekstilde çalıştım eşim istemedi çalışmamı şimdi o çalışıyo ben yiyorum napiyim

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunuyum. Ayrıca İktisatı bitirdim. Şimdi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojisi Öğretmenliği öğrencisiyim. Ama dondurdum okulumu. Ayrıca, memur olarak çalışmaktayım. Ancak sınava yeniden girmeyi düşünüyorum. Ne çok işler başarıyorum Allahımın izniyle.

24 / Grafiker / Sayfa Operatörü

Son düzenleyen: Moderatör:
23 yaşındayım. bilgisayar programlama mezunuyum aslında ama yönetici asistanlığı yapıyorum. ön muhasebeye bakıyorum.
ayrıyetten web sayfası tasarımı yapıp satıyorum. ve bu konu üzerinde kendimi geliştirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…