• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAŞLARINIZ ve MESLEKLERİNİZ

29 yasındayım......özel nedenlerden dolayı su anda calısmıyorum.....turk ıslam sanatları uzmanıyım......ısımı coooooookkkk sevıyorum........sırnaşık şeya.s.

24 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim mesleğimdeki 3. yılım ve öğretmeliği gercekten cooooook seviyorum iyiyki öğretmen olmuşum

23 yaşındayım,2 yıllık öğretmenim..mesleğimi çok seviyorum.........

18 yaşındayım ve öğrenciyim :) İNŞ ileride at eğitmeni olmak istiyorum rabbim herkese istediği arzuladığı şeyleri nasip etsin...

merhabalar canim ben 42 yasindayim mesleyim fachfrau für meterialwirschaft su an calisiyorum
evliyim bir tane dünyalara deyer bir kizim var 12 yasinda onu cok seviyorum o bana hic beklemediyim bir anda ,rabimin bana lütüf ettigi kizim allaha sükürler olsun ne kadar sükür etsem azdir .ilerde sizlerle hayat hikayemi paylasmaktan mutluluk duyayirim ,aslindda bende bir sayfa acmak istiyorum kisaca kendinizi hayat hayat hikayanizle sizleri tanimak istiyorum musade ederseniz böylece birbirimizin hayat hikayesinden kendimize paylar cikartariz sorunlarimizi rahatlikla paylasiriz.bu benim fikrim simdiden tesekürler hoscakalin

23 yaşındayım ve çagrı merkezinde çalışıyorum çalışmak gerçekten güzel bi duygu.KENDİ AYAKLARININ ÜZERİNDE DURABİLMEKMİŞ:dance::dance::danceRABBİM BU DUYGUYU KİMSEDEN EKSİK ETMESİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

21 yaşındayım üniversite son sınıftayım. inşaallah bizim kimya bölümü 4 yılda bitirebilecek 3-5 kişiden biri olucağım:Saruboceq:...Sabırsızlıkla beklediğim kimyagerlik mesleğimi yapmaya başlayacağım mezun olduktan sonra...Şu an gerekli tüm sertifikasyon eğitimlerini almaya çalışıyorum..
Madem geldin dünyaya,otur çalış kimyayaa.s.

Back