• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAŞLARINIZ ve MESLEKLERİNİZ

29 yaşındayım aslında ilkokul öğretmeniyim ama müsür yardımcılığı yapıyorum

33 yaşındayım...iktisat mezunuyum...sigorta acentesiyim...3 tane çocuğum bir tane köpeğim bir de eşim var...kaydirigubbakcemile5 arada yazarım...ekonomiyle ilgilenirim...tarımdan anlarım...a.s.

30 Yaşındayım Mali Müşavirim kendime ait bürom var evlenmeye niyetliyizkaydirigubbakcemile2

20 yaşındayım ve öğrenciyim daha 1. sınıf çalışmama bayağı var benimşakkıdı

Merhaba herkese Ben de Matematik öğretmeniyim, 6 yıldır bu meslekteyim çok severek yapıyorum, 26 yaşımdayım. İlkokuldan bu yana Mat. Öğretmeni olmak istemiştim. azmin sonu bende ki...16 aylık evliyim, bebiş yok. İstanbulda'yım.

26 yaşındayım
kozmetik mezunuyum
daha önce çalıştım
ama 2 yıldır ne yazıkki ev hanımıym senağlama

21 yaşındayım araştırma hastanesinde hemşireyim 2.5 yıldır çaLışıyorum yerimseniben

beden eğitimi ve spor yüksek okulu mezunuyum,halkla ilişkiler okuyorum şuan pilates,step aerobik fitness eğitmenliği yapıyorummm

canım 27 yaşındayım.muhasebe bölümü mezunuyum.fakat eşim çalıştırmıyor.çalışmamı istemiyor.çok üzülüyorumsenağlama.ev hanımıyım::.cevabım uzun oldu kusura bakma canım yaa.can alıcı noktamdı bu konu.:a015:

aynı yaş aynı iş aynı dert...a.:a015:

Back