Cilt Bakımı Ürünleri Yaşlanıyorum.Yardım!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Maske.
Özellikle her yerde satılan, tek kullanımlılar fazlaca fayda sağlıyor.
Egzamam sebebiyle cilt bakımı vb şeyler yaptırmam yasak, bu sebeple nem bombası, bal özlü bilmem neli gördükçe alırım, haftada 2 yaparım.
Ve micelar su ile yüz temizlerim, bephanten yüz nemlendirici kullanırım, sabun aslaaa!
Sabunla yıkasam zaten kardan adam gibi pul pul dökülürüm herhalde!

Selamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Ama artık aynada kendime bakınca yüzüme bisey olmuş nolmuş moduna geçtim.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Bildigim tek sey nemlendirici sürmek ama bi faydasını görmedim.
Sorum şu ki yüzümü diri tutmak için canlandırmak icin ne kullanabilirim?
İnternetten bakıyorum hic bisey anlamiyorum o krem bu krem?
Bu konuda bilgili olan varsa bana bi ozet gecebilir mi?
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
Her gece sür yat bebek gibi olursun diyeceginiz bakım urunleri nelerdir?
Ben 32 yasindayim 30 yasimda sizin gibi endiselerle bir arayisa girdim.
Fakat kozmetik te kullanmak istemiyordun cunku beyaz tenliyim ve cildim hassas krem icindeki ufacik bir alkol orani bile cildimi igriti gosteriyor kizartiyordu.
Bu arayisimda dogala yoneldim arastirmalarim sonucu MISBAHÇE urunleri il karsilastim balikesir ayvalikta uretim yapiyorlar internet sitesinden bakabilirmisin belirli bolge de eczanelerde de satisi var.
Ben markanin gulsuyu cilt bakim suyunu ve kusburnu cegirdegi sayini kullaniyorum ve cok mennunum cevremdeki bir cok kisi kullanmaya baslasi mennun kalmayan yok kendilerine istagram hesaplarindan dm yolu cildinizi anlatip sikayetinizi anlatirsaniz size tavsiyede bulunuyor ve aciklama yapiyorlar.
Size kesinlikle oncelikle cilt bakim suyundan onerrim 3 cesiti var uygun olanini edinin cok cokk faydasini gordum cildim canlandi resmen nefes aldi.( fiyat biraz pahali gelebilir fakat organikliginden suphe asla duymuyorum ve aldigim urun 1 sene yeterli oluyor miktar oluyor)

Avuç avuç saçlarım dökülmeye başladı doğum sonrası.
Hyaluronik acid collagen complex meşhur vitamin markasının bir ürününe başladım.
Ilk kutu bitti, saçlarıma faydası oldu mu, emin değilim. Kirpiklerim daha canlı. Rimel surmuyorken bile ne var ki kirpiklerinde diyorlar.
Bir de cildime oldu.
Parlaklık vs diyemem, ama daha sağlıklı görünüyor.
Aşırı uykusuz yaşıyorum ve bir süre daha öyle devam edecek, göz altlarım daha iyi görünüyor.
D vitamini eksikliğide saç dökebiliyo. Ben öyle toparlamıştım.

kolajeni 28- 30 yaşına kadar depoladınız depoladınız , sonradan ek kolajenlerin pek bir faydası olmuyor.önce sabunla yıkamayı bırakın, cildin sebum dengesi için uygun değil.Cilt tipinize uygun dermokozmetik bir yüz yıkama jeli/köpüğü alın.krem kısmıysa biraz bütçenize bağlı.Muhakkak bir gece bakım kreminiz ve göz altı kreminiz olsun.loreal'in de var estee lauder'in de var.ne kadar para ayırabilirsiniz bu konuya mesela?

Cilt bakımı için ise rutinim,
Her gece yatmadan once temizleyip nemlendirmek
Ve uyandığımda nemlendirmek
Dışarı cikacaksam güneş koruyucu içerikli ürün kullanıyorum yaz-kış
Bütün kullandigim ürünler dermokozmetik,
İhtiyacım olan iyi bir göz altı kremi, çok baba markalar denememe rağmen bana iyi geleni bulamadım.
Cildine uygun nemlendiriciyi bulmam 2 yıl sürmüştü 🤦🏻‍♀️
Göz altı kreminde cabuk pes ettim.
Kullandığım vitamin de fark ettirince şimdilik askıya aldım.

hangi güneş koruyucuyu kullanıyorsunuz acaba ben hiç anlamıyorum markalardan 🙄

kremlerin hiç bir faydası olmuyor. en pahalısı bile olsa öyle dramatik değişiklik yapmıyor. nemlendirmek ve güneşten korunmak belki faydalı olabilir. fakat ne yaparsanız yapın bazı şeyler şans :) botox dolgu gibi işlemler düşünülebilir belki.

Kolejennn, iyi bir marka bulmalı. Bende 28 yaşımdaym ve bende önlem amaçlı istyorum

Ben gözaltı morluğuna çare arıyorum , bulamadım. Belki Budaa bilen biri vardır

45e kadar para biriktirin, sonra bi örümcek ağı yüz gerdirme bi botoks bir dolgu enjeksiyon tamam.
Benim planım bu şahsen. :KK45:
Güldüğüme de bakmayın ciddiyim. 40-45 arası toparlatacağım.
O 5 sene götürür, sonra bi daha, 5 sene daha sonra bir daha...

Her gün her gün kremdi, vitamin ampuldü, aylık cilt bakım parasıydı vb gerek yok, onun yerine toptan veririm parayı, kaldırsınlar suratı yukarı yani, bu teknolojinin estetik gelişmelerin ortasında toparlayamayacaklarsa zaten ona krem mrem de işlemezmiş derim o zaman. :KK70:

Neyle yıkayalım? Bana sadece makyaj temizleme ürünü ve su kullanmak da çok sağlıksız geliyor. Siz nasıl yıkıyorsunuz?
Sana en büyük önerim şu misel su kesin olsun özellikle biodermayı tek geçerim bu suların babası gibi bir şey sonra cilt yapın neye uygunsa onu öğren temizleme jeli mi köpük mü kremli olanlarda var tabi ona uygun ürünü seç en son tonikle ve nemlendir

bende ayni durumdan muzdaribim sizin gibi sabunla yikamaktan baska hic bir seye ihtiyac duymadim simdiye kadar
bir urun buldum haftaya alip deneyecegim kullananlar cok memnun kaldiklarini soylediler anti aging kremi

ben genelde makyaj temizleyici kullanmıyorum.yani bir kaç senedir. bebak acı badem sütü ile temizliyorum.
makyajım yoksa bile bir sıkım tüm yüzüme sürerim. cildi çok güzel yapıyor.
makyajdan sonra gül suyu ile tonik yaparım.
nemlendirici de kullanıyorum loreal 30+ kullandım 1 sene
şu an diadermine geçtim memnunum.
ayrica çeşit çeşit sabun kullanıyorum
yüzümde sivilce vs. olduğu dönemler kükürtlü sabun
normal zamanlarda arı sütü sabunu
fazla yağlandığında da zeytinyağlı defneli.

ama bol su içmek, düzenli uyumak, sağlıklı beslenmek yüz egzersizleri yapmak da lazım

Selamlar:) 34 yasındayım bu yasima kadar aynaya bakınca çogunlukla kahretsin çok guzelim yine demisimdir:) cildimi sabunla!! Temizlemek dısında hic bir ugrasım olmadi.
Ama artık aynada kendime bakınca yüzüme bisey olmuş nolmuş moduna geçtim.
Siyah nokta sivilce gibi sıkıntılarım yok kırışıklık da yok ama bi kayış gibi.kuru degil ama elastikiyetini kaybetmis gibi bi kötü yani.
Bildigim tek sey nemlendirici sürmek ama bi faydasını görmedim.
Sorum şu ki yüzümü diri tutmak için canlandırmak icin ne kullanabilirim?
İnternetten bakıyorum hic bisey anlamiyorum o krem bu krem?
Bu konuda bilgili olan varsa bana bi ozet gecebilir mi?
Benim yaşım için hangi krem hangi bakım urunu kullanilir.Cilt bakımına giriş dersi 1 gibi bisey istiyorum.
Her gece sür yat bebek gibi olursun diyeceginiz bakım urunleri nelerdir?

45 yaşındayım ve 3 seneye yakındır bu işe çok fazla kafa patlatıyorum , ( geç kaldım biliyorum ama ancak kendıme bakabildim )
maskeler colajen saşerler c vitamını kullanmadıgım almadıgım alfa lıpoık asitli krem kalmadı ,
ve bütün sıkıntım ne biliyormusun boyun bölgem , orası çok gevşedi yaş 45 boynum 55 inan bana abartmıyorum öyle ,

içtiğim ilaçlardan iç organlarım zarar görmesin diye genel muayne yapttırıyorum dahiliye .dr gidiyorum
o bile çok iyi araştırmısın okumuşsun diyor ,

hepsi bir yana sana tek tavsiyem imkanın varsa iyi bir merkezde fransız askısı altın iplik adı ne geçiyorsa
onu yaptır kurtul ,

yaşıuna göre bir nemlendirici ohh misss , inan bana her akşam yüzünü yıka, masaj aletiyle temizle , nemlendirici sür ,
uğraş dur yani , vallahi yoruldugumu hissediyorum ,

X