Yaşıtlarimla anlaşamıyorummm

Irem56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
77
27
23
Arkadaslar okullar başlayacak ama ben okula gitmek istemiyorum okuldakilerle bir türlü anlaşamıyorummmm gazete okuyorum benmle alay ediyorlar ne yapacaksın bunlara diyorlar. hep tartışıyorum onlarla bu arada fen lisesinde okuyorum. Bıktım o okulan çok yapmacıklar hepsi birbirine özeniyor onlardan nefret ediyorummm

Son düzenleme:
Bu devirde gazete okuyan mı kaldı ya :)

Şaka şaka.. Sen belki de "old soul" dedikleri tipte bi insansındır. Yaşının ötesinde, olgun.. Kaybedecek bi şeyin yok ki okuluna git güzelce, onların kaybı olsun.

Bu devirde gazete okuyan mı kaldı ya :)

Şaka şaka.. Sen belki de "old soul" dedikleri tipte bi insansındır. Yaşının ötesinde, olgun.. Kaybedecek bi şeyin yok ki okuluna git güzelce, onların kaybı olsun.
Cahil kalmak istemiyorum dünyadan haberim olsun istiyorumm ☺

Ergen derdi seninkisi
Az olgun bi yapıya sahipsin sanırım, keşke direk universiteye atlama şansın olaymış ama malesef olmuyor, idare et boşver

Doğal ol yaşa içinden geldiği gibi davean ağla gül aşık ol oku bu dönemlerini çok ararsın

I Irem56
Senin şu an gazete okuman onlar için alay konusuysa, universiteyi kazandığında da onlar senin alay konun olurlar. Takma kafana böyle seyleri. Şu an lise çağında olup kafalarını ders dışında şeylere yoran o kadar çok genç var ki maalesef. Sen okuluna derslerine odaklan. Bu yasta gazete okuman, kitap okuyup interneti arastırma icin kullanman vizyonunu geliştirir. Sen yoluna bu şekilde devam et. Umarım güzel yerlere gelirsin

Kafaya takılacak durum yok. Çok beter lisede okudum tren raylarında, inşaat boşluklarında ölen arkadaşlarım, atılan iftiralar sonucu intihara sürüklenen bir sürü kız arkadaşım, gizli bir sürü işler çeviren insanları tanıdım her günüm ayrı zehirdi. Bir karşılaştır bunlarla kendi yaşadıklarını... Düşün ve zaten cevabı bulursun. Takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…