Cahil kalmak istemiyorum dünyadan haberim olsun istiyorumm ☺Bu devirde gazete okuyan mı kaldı ya :)
Şaka şaka.. Sen belki de "old soul" dedikleri tipte bi insansındır. Yaşının ötesinde, olgun.. Kaybedecek bi şeyin yok ki okuluna git güzelce, onların kaybı olsun.
Hayır cidden nefret ediyorum onlardann alaya ediyonlar benden biktimerhaba onlardannnBelki kendini onlardan üstün gördüğün için anlaşamıyorsundur. Çok ergenler falan dediğine göre.
Alay ediyorlar benle bu yüzden takiyorumErgen derdi seninkisi
Az olgun bi yapıya sahipsin sanırım, keşke direk universiteye atlama şansın olaymış ama malesef olmuyor, idare et boşver
Alay ediyorlar benle bu yüzden takiyorumErgen derdi seninkisi
Az olgun bi yapıya sahipsin sanırım, keşke direk universiteye atlama şansın olaymış ama malesef olmuyor, idare et boşver
Edemezler dicem ama ederler biliyorum, var öyle cadılar :)Alay ediyorlar benle bu yüzden takiyorum
+1Ergen derdi seninkisi
haklı bnde beğendiğim sadece alay etulikleri için takiyorum
zaten kütüphanede okuyorum kütüphanede bilgisayar varrrr yada genel kültür kitapları okuduğunuzda öyle yapiuorlarMesele bu değil biliyorum ama telefondan okusana hergün okula gazete taşıyacağına?