Yaşından küçük gösterenler

beni de hala lise öğrencisi sanıyolar kaydirigubbakcemile2
benim hoşuma gidiyo ama bu durum, gayet memnunum yani :lepi:

ben yaşımdan çok küçük gösteriyorum ama seviyorum bu durumu bilen biliyor nasıl olsa hatta yağmurlu birgün otobüsten indim eve girmem için biraz yürümem gerekiyor yanımda genç bir hanım kafamdada kapşon var iyicede sıkmışım çocuk gibi:1: (yağmuru hiç sevmem de) genç hanım elinde şemsiyesiyle nazikçe yaklaşarak birlikte yürüyebiliriz dedi bende teşekkür ederek teklifini kabul ettim biraz sohbet ettikten sonra bana demez mi ortaokula mı gidiyorsun diye gözlerimdeki keskin bakışla cevap verdim hayır üniversite 2 ye diye kadın şok oldu aynı zamanda birazda mahçup :)

vay bee bende orta sondayken dersane önünde yanıma bir üniversiteli yaklaşıp muhabbet açtı sende mi benim gibi dondurup geldin kaydını dedi yok ben 8.sınıftaym diyince bu daha çocukmuş bakışı atıp gitti:53:

kızlar bende yaşımdan küçük gösteriyorum bazen iyi oluyo aslında ama bazen kötü ama ben kendimi seviyorum ne yapalım allah bizide böyle yaratmış demi.:1::1::1::1:

24 yaşındayım herkes beni 18 zannediyor. ve evli olduğuma kimse inanmıyorrr :52:

28 yaşındayım daha geçen hafta bi misafirlikteyiz kadıncağızın biri kızıyla gelmiş kızı da 16 17 yaşlarındaymış beni görünce sevinmiş kızına arkadaşlık edecek yaşıtı biri var canı sıkılmaz diye.. :emir_bebek: evcilik oynayalım istersen söyle kızına teyzeeeeeeeee :27:

Son düzenleme:
32 yasindayim bazen 18 dediklerinde tahammul edemiyorum konustugum zaman bunlari sen mi konusuyorsun demeler bi zamandan sonra inanin hicte guzel degil yas gostermeme olayi bilmem belki benimki hastaliktir doktorlarada cok gittim sagliklisin dediler bazen 32 demeye utaniyorum...

bende 2 ay önce eczaneye girdim ssk dan yazdırmıştım ilaçlarımı iki kız var 18 li yaşlarda sanki kendi yaşıtı birini kıskanırmış gibi baştan aşağı süzdüler bide işimi biraz ağırdan aldılar ve en kötüsü hastalık teşhisiyle ilgili -buda ne yaaaaa ne hastalığı bu - gibi gülüştüler bende sinirli bi şekilde gözümü diktim sora sustular utandılar kimliğimde onlarda tabi 1985 tarihli bi başkası için aldığımı sanmışlar ben olduğumu öğrenince en fazla 20 gibisiniz diyerek çeneleri ayaklarına düştü zavllılararın. ben çıkarken arkamdan fısıldaşmalar vs. offf :51:

yalnız olmadığımı biliyordum fakat bu durumun 30 larımda da devam edeceğini hayal etmemiştim:(
ya 25 yaşında 16 yaş muamelesi görmek çok sinirimi bozuyo.... hiç konuşmadığım insanlar bana şirinlik yaptıklarında kafa atasım geliyor...
yav nasıl gelinlik giyicem ben... çömezci dicekler manikoma. gerçi o da mı küçük gösteriyo ne.. gerçi benim yanımda herkes büyük gösteriyoda:):)

23 yaşındayım gençliğim başındayım ama bir çocuk annesi olmama ragmen daha liseli gibiyim sanki :17: yanii ölee:46:

aslında ii bence ...24 yasındaym 5yasında 1 aslan oglum var herkes kardesim sanıyooo en azından daha cok güzellikler yaşıyorum:nazar: ben memnunum :)

bence bu kadar insan yaşından küçük gösteriyor olamaz. şu da varki benim tanıdığım herkes ki bazısı hakketen kart gösteriyorlar kendilerinin küçük gösterdiklerini iddia ediyorlar banada sorunca bende mecburen kırmamak için evet küçük duruyorsun diyorum. bazende yaşı büyük duran birisine maşallah daha çıtırsındiyorum moral vermek için. yanii çokta inanmayın arkadaşlar:86: kimse kimseye kolayına ay ne kadar kartorozsun demez, kibarlık olsun diye iltifat etmeyi seçer.
yaşınız kaçsa osunuz işte :27:

bence bu kadar insan yaşından küçük gösteriyor olamaz. şu da varki benim tanıdığım herkes ki bazısı hakketen kart gösteriyorlar kendilerinin küçük gösterdiklerini iddia ediyorlar banada sorunca bende mecburen kırmamak için evet küçük duruyorsun diyorum. bazende yaşı büyük duran birisine maşallah daha çıtırsındiyorum moral vermek için. yanii çokta inanmayın arkadaşlar:86: kimse kimseye kolayına ay ne kadar kartorozsun demez, kibarlık olsun diye iltifat etmeyi seçer.
yaşınız kaçsa osunuz işte :27:

ben katılmıyorum insan cevresindeki akranlarıyla kıyasladıgında kendini fark etmezmi? miyon tipliler vardır ve bu tipler asla yaslarını göstermezler :)

Back