• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşından küçük gösterenler

benm demek istedigim bu deil ki miyom tipliler gercek yaslarnın 3-4yas asagı gösterrler ...:60:

tamam işte onada cevap verdik ya bacım. minyon tipliler vücut tiplerinden dolayı küçük gösterdikleri düşünülsede yüzüne bakınca anlayabiliyorsun sonuçta:51:

şunu da belirteyim 3-4 yaş hadi neysede okuduklarımda 32ler 18, 25ler 15 felon demişler:89: biraz abesle iştigal olmuş bence.

her 30 kırışmaz diyorsunda bu kozmetiklerle güneşin zararlı etkileriyle toz kir gözenekleri tıkayan şeylerle( reklam gibi oldu ama) bu devirde biraz zor bacım yaa. şimdi millet 25te kırışmaya başliy.

aman danrım sakın tartışmayalım canlar hepinizi öpüyorum tamammı:82:

küçük görünmekten şikayetci iseniz kapanın en az 5 yaş yaşlı hatta 10 yaş yaşlanırsınız.. :53: benim gibi..

yok tabiki ama o yaşlardaki bi çocuğa sahip olmak için illa 15inde evlenmek gerekmiyor 35li yaşlardan bahsediyoruz 15 e inmeniz garip geldi

Sanırım henüz anne değilsiniz.. Geç evlenmiş olabilirim,kariyer yapmış olabilirm..Ya da evlenip bir süre çocuk istememiş olabilirm ya da hemen çocuğum olmamış olabilir..hepsi söz konusu olabilir değil mi ? Yani bunları hesap edemeyip bu yaşta bu küçük çocuklar diye özelimi irdelemeniz de bana tuhaf geldi..her neyse..

Son düzenleme:
sinir ediyor beni artık bu durum
aa sen evlimisin , çocuğundamı var ,,,

evlenirken nasıl bi durum oldu yaa?? bende işallah seneye evlenicem dolu dolu 25 olucam... küçük gösterme sinirim yüzünden evlenesim gelmiyo. gelinliğin yakıştığı bi alt yaş sınırı var bence:):) yani gözükmek olarak:D

ay ne güzel bişey 40 yaşında olupda 30 yaşında sanmaları allah herkese nasip etsin tabi bunda minyon tipliler daha şanslı yani ben

sizin özelinizi irdeleyen yok burada canım ben sadece kaçıncı çocuk diye sordum yoksa isterseniz 50 yasında doğurun beni ne ilgilendirir resminizi yükleyip fikir alışverişi yapıyosanız eğer eleştirilere de açık olmanız gerekirdi

sizin özelinizi irdeleyen yok burada canım ben sadece kaçıncı çocuk diye sordum yoksa isterseniz 50 yasında doğurun beni ne ilgilendirir resminizi yükleyip fikir alışverişi yapıyosanız eğer eleştirilere de açık olmanız gerekirdi

yaşımla ilgili,kaç yaşında göründüğümle ilgili eleştirlere açığım..yani topiğe uygun :) hangi yaşta kaç çocuğum olduğu ile ilgili eleştiri olamaz zaten :)

evlenirken nasıl bi durum oldu yaa?? bende işallah seneye evlenicem dolu dolu 25 olucam... küçük gösterme sinirim yüzünden evlenesim gelmiyo. gelinliğin yakıştığı bi alt yaş sınırı var bence:):) yani gözükmek olarak:D

fiziğin iyiyse çok minyon değilsen gelinlik yakışır dert etme.. ben bide stresten iice kurumuştum düşün artık :37:

yaşımla ilgili,kaç yaşında göründüğümle ilgili eleştirlere açığım..yani topiğe uygun :) hangi yaşta kaç çocuğum olduğu ile ilgili eleştiri olamaz zaten :)
uzatıpta buradaki insanlarıda rahatsız etmenin bi anlamı yok canım sana çocuklarınla eşinle ailenle mutluluklar dilerim

ben hem zayıfladım hemde dügünden2gün önce dudağmda uçuk çıktı uçan gelin oldum ii mi:36:

geçen günde arkadaşım bi telaşla aradı beni
dedi ki: ''kankaaaaa seninki birisiyle gördüm az evvel kol kola gidiyolardı.. haberin olsun''
ben: ''olsun benım aşguma herşey yakışır''
arkadaşım dalga geçmesene kızım yaa çok ciddiyim ''
ben ''napiyim arkadaşım ben görene kadar takılsın''
arkadaşım ''valla bence aldatılan sen değil yanındaki,alınma ama senden çook daha güzel''
ben ''o üzülsün o zaman kendinden çirkin biriyle aldatıldığı için''
arkadaşım ''sen bu kafayla daha cok boynuz yersin, ama söliyim ben olsam bende o hatunla sevgili olmak isterdim.. neyse sana iyilik yaramaz. 2 gün sonra gelip bana aldatıldım diye ağğlama dinlemem ben arkadaş olarak uyardım''
ben ''amaaan aldatanın arkasından ağlamam, onun için dua ederim nefsi kuvvetlensin diye''

ama tabi insan merak etmiyor da değil hani kim bu hatun diye:D:D aradan bir süre geçince tesadüfen aynı arkadaşıma sevgülümn fatolarını gösteriyordum bu arada o inatla hala beni uyarmaya çalışıyo. bi fotoda arkada birini gördü ''aha bu buuuu'' dedi ''kız buuu,terbiyesiz bide sevgilisinin gözüktüü fotoğrafı da mı yollamış sana''

''ayyyyy dedim bu mu,kaynanam ki bu benim''

kız şoook çünkü 55 yaşındaki annesi 25 yaşındaki oğlunun sevgilisi sanmış:) Oyyyyyy yerim ben ikisini de:):)

fiziğin iyiyse çok minyon değilsen gelinlik yakışır dert etme.. ben bide stresten iice kurumuştum düşün artık :37:

kıh kıh kıh hala ergenliğe girmemiş bi fiziğim var:D:D:
bildiğin hiçbir vücut hattım yok:D ne ayak bileğim vaar, ne bel oyuntuuum, ne göğüsleriiim,ne kolumda bi girinti çıkıntı.....
düüüüüümdüz benim heryerim:D 162 cm boy 42 kilo:84: :25:

Back