Bende 27 yım görenler 18 19 sanıyor ajsjdjd bence iyi bişey. Yani ben mutluyum
Kıyamam ya derdin naifliğine bir bakar mısınız?
Yalnız profildeki Türkan Şoray ama yine de sen bilirsinMargrıt sen de daş gibi karısın yalnız
Ben de konu açacağım "gamzelerimi kocam evlenince farketti"Herkes mutlu olur zaten ergenlik döneminde değilse konu sahibi iltifat istemiş biraz :)
ben de konu açıcam ‘ gamzelerimden rahatsızım’ diye övün beni de diye :)
Benim de bir arkadaşım var boyu kısa ama minyon değil, basenleri kalçası falan bayağı büyük, iki doğumdan sonra memeleri sarktı, karın bölgesindeki hantallik gitmedi, vücut kendini toparlayamadi. Gözaltı desen iki cocugun verdiği uykusuzlukla çoktan çöktü, bence kirklarin başında görünüyor. Ama hep der ki 'benim 32 olduğunu duyunca çok şaşırıyorlar, üniveriste öğrencisi saniyorlar'
Yani sana da üni öğrencisi diyorlarsa bu insanlar gözüne gözlük taksin...diyemiyorsun tabii ki
Şakacı seniiii . İkiniz de esmersiniz işteYalnız profildeki Türkan Şoray ama yine de sen bilirsin
Veremem çünkü penguenliğimden emin olduğum kadar eminim yaşını gösterip kompleksten bunu yazdığınaDerdine iltifat değil kendine iltifat bekliyor yalnızay ne güzel keşke ben de sen gibi olsam diye :) ona istediğini ver :)
Ayaklarınıza bakınca 23 diyor olabilirler34 yaşındayım bana da 26-27 bazıları 23 bazıları 34 diyor insanlar der önemli olan senin ne istediğin
Ben de konu açacağım "gamzelerimi kocam evlenince farketti"
YaaAyaklarınıza bakınca 23 diyor olabilirler
Yorumlardan da anlaşıldığı üzere kimse yaşını göstermiyor herkes güccük. O yüzden çok da şeyyapma smptkk bacım .
Yaşını göstermek için boynuna altından 30 yazan bir altın kolye tak. Hatta 31 yap seneye de garanti olsun.
Hiç fark etmeyebilirdi.Ben de konu açacağım "gamzelerimi kocam evlenince farketti"
Şey de olabilir çok zayıfım yiaaa ben nassı külo alçam?‘ciciklerim çok büyük herkes bana bakıyor yolda yürüyemiyorum’ da olur :)
‘ mavi gözlerimden rahatsızım’ ( gözlerim kara bu arada)
‘Burnum çok küçük’ vs vs
Kimse övmüyor demek ki bazılarını internetten medet umuyorlar :)
Yaaa ahahahhshshshshAyaklarınıza bakınca 23 diyor olabilirler
170 -78 kiloyumBana 24 yaşındayken kaça gidiyorsun diye soran bir münasebetsiz olmuştu. Gençken kötü evet. Erkekler alımlı, kadınsı tipleri beğeniyor. Muhtemelen zayıf ve kısa boylusunuz. Yaş aldıkça olumlu bir durum olacak ama şu an ne yaparsınız bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?