• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşım küçük idrar testinde hamile oldugum cikti napmam gerekiyor

Ah be yavrum 17 yaş nedir ne kadar erken neyse olan olmuş yapıcak bir şey yok önce git kan testi ver bakalım bir netleşsin umarım test yanılmıştır. varsada öyle bir şey yukarıda ki arkadaşın dediği gibi güvendiğin kişiyle paylaş onunla ailenle konuş baban olmasa annen annen olmasa ablan ve ya bir başkası.. ALLAH yardımcınız olsun. bir daha da korunun abi yaaa biz evliler bile istemiyorsak gebelik korunuyoruz yaa

Sizde ağzı düzgün konuşarak pek bi çağdaş kalmışsınız Ayy kıyamamm
-de ayrı olacak öncelikle. Eğer gerçekten düzgün yazmak, konuşmak gerekirse en iyisini yapabilirim. Ancak; ortamda ağzına gelen her şeyi karşısındaki insanı düşünmeden söyleyen herkese bu tarz konuşurum. Kimseye De(!) hesap vermem

Arkadaş bana küfür yapınca beğendim atanlar oldu konu patladi oysa bu küfür başkasına yapılsaydı benim tavrim bambaşka olurdu

Yapilan şey edilen küfür çok hadsizce bunu hoş bulmak neyse

Kişiler karakterlerini nerde olursa olsun gösteriyor
Konuya yazdığım yorum doğru derdi okumak eğitim gelecek olmalıydı bu işi de yapıyorsa korunmayı bilmeliydi yaşi evet küçük ama bu yasta bunu yapacak kadarda akli basında dimi

Bundan sonra dikkat edersin umarım .
Testlere gene çok güvenme sen durumunu takip et şakaya gelecek bir iş değil .
Herkesin yetiştirilme tarzı farklı eğer böyle bir durumda anlayışla karşılamayacak
Ölüme kadar götürecek bir aileniz varsa
Böyle işlere kalkışmayın üzülmeyin .

Pare yalnız senin de ilk yorumundaki tabirin hoş değil..
Bana göre hoş ve doğru sende kendine göre yorum yaparsın seni beğenen seni onaylar.beni beğenen beni onaylar farklı düşünceler olabilir ama senin kötü benim ki iyi yarışına girmem kimseyle
Yaşi küçük aileden korkusu var ilişkiye giriyor korunmasını da bilicek sonra ailem öldürür beni demiyecek yaptıysa bir hata bunu yapmadan düşünücek hadi düşünmedi hadi hamile ne olucak bu kız bazı şeyler bir değil yüz kez düşünmeyi gerektirir

Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
Canım muhtemelen hamilesin. Silik çizgi çıksa da gebesiniz demek. 1 hafta daha bekleme. Kadın doğum uzmanına görün. Evlenicekseniz ona göre plan yapın, erkek arkadaşınla konuş ve ailene durumu anlat. evlenmeyecekseniz geciktirmeden kürtaj olmak için uygun hastane arayın. Son hatırladığım kadarıyla devlet sebepsiz kürtaj yapmıyordu. Saçma sapan bir yerde kürtaj yaptırma sakın rahme zarar verirler ilerde bir daha hamile kalamazsın.

Her ne yapacaksan yap ailenden gizleme ya da evden falan kaçmaya kalkma

Bana göre hoş ve doğru sende kendine göre yorum yaparsın seni beğenen seni onaylar.beni beğenen beni onaylar farklı düşünceler olabilir ama senin kötü benim ki iyi yarışına girmem kimseyle
Yaşi küçük aileden korkusu var ilişkiye giriyor korunmasını da bilicek sonra ailem öldürür beni demiyecek yaptıysa bir hata bunu yapmadan düşünücek hadi düşünmedi hadi hamile ne olucak bu kız bazı şeyler bir değil yüz kez düşünmeyi gerektirir

Banlanan üyeye üslupla ilgili şeyler söyledin ya o yüzden söyledim. Hani insan önce bir kendi yazdıklarına bakmalı.

Banlanan üyeye üslupla ilgili şeyler söyledin ya o yüzden söyledim. Hani insan önce bir kendi yazdıklarına bakmalı.
Kendi yazdıklarıma baktım ve bir şey bulamadım senin derdin nedir anlamadım yani ben hak ettim öyle mi o küfürü şuan bak polimik yapıyorsun ve bu hoş olmuyor

Kendi yazdıklarıma baktım ve bir şey bulamadım senin derdin nedir anlamadım yani ben hak ettim öyle mi o küfürü şuan bak polimik yapıyorsun ve bu hoş olmuyor
Polemik değil amacım, neden banlanmak isteyeyim ki ?

İlk yorumunda “Bacak aranı düşüneceğine geleceğini düşün “ minvalindeki birsey yazmışsın, bacak arası hoş bir tabir mi ?

Back