• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşım küçük idrar testinde hamile oldugum cikti napmam gerekiyor

krkmzsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
8
-4
1
21
Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor

Napmanız gerekiyor mesela bundan sonra korunabilirsiniz?

Erkek arkadaşımla bi süredir birlikteyiz ve cinsel olarak da birseyler yaşadık sonrasında ben test yapmak istedim çıkmaz zaten falan diye yaptıktan sonra 2 çizgi çıktı fakat biri çok koyu biri ondan baya açık bi renkte çizgi 1 hafta sonra tekrardan yapicam fakat tekrar hamile çıkarsam napmam gerekiyor
Ailen ne tepki verir. Bekleme kesin öğren içim acıyarak yazıyorum geç kalmadan belki aldırırsın

Baska yolu yok ailenin haberi olmadan ne dogurabilirsin ne de aldirabilirsin pisman olduğunu anlatirsin annene. Sakın kaçıp baska yerde dogurmayi planlama o isler öyle olmuyo canim. Ben seni yargilamiyorum bi yanlış yapmışsın evet ama simdi dogruyu yapman gerekiyor. Sevdigin bi ogretmenin varsa ona söyle önce sonra birlikte ailene soyleyebilirsiniz ya da teyzen halan gibi guvendigin biri varsa... ama ailenin destegini al. Hakkinda hayırlısı olsun. Bu arada kan ver bazen idrar testi yalanci pozitif çıkabiliyor.

Annen ile paylaşsan nasıl tepki verir ? Vereceği tepki hemen babana söylemek mi olur yoksa önce kızıp bağırıp sonra bir çare aramak mı bilemiyorum.. Ama tek başına altından kalkabileceğin bişey değil.. Bunu gizleyip kendi başına hareket etme, başına daha büyük sıkıntılar alma. Lütfen annenle paylaş..

Sen gölgeyi falan çizgi mi sandin acaba. Tam olarak iliskiye girip icine bosalma oldu mu. Reglinden ne kadar sonra ya da onceydi o yasadiginiz olay

Back